10 Octombrie, 2025, 09:38:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Marsand spre o noua era glaciara...  (Citit de 9037 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iunie, 2007, 07:10:53 p.m.
Citit de 9037 ori

Paul

Poate ati auzit, daca nu ati auzit, am auzit eu si va zic... pamantul se indreapta cu pasi de trap catre o noua era glaciara... Stateam si ma gandeam, oare cate palme de apa rece se pot scoate dintr-un ghetar... O fi buna dragii mei... dar nu in cantitati industriale.
Toate cele bune.
Iubesc, deci exist.

30 Iunie, 2007, 11:51:27 p.m.
Răspuns #1

no_matter

Studiile astronomice arata ca Luna (satelitul natural al Pamantului) graviteaza in jurul acestuia fapt pentru care axa lui isi pastreaza inclinatia, insa s-a descoperit ca orbita Lunii se schimba de la an la an, iar Luna se indeparteaza treptat de Pamânt. Din acest motiv axa Pamântului a inceput sa oscileze. In cativa ani va se va inclina peste 45 de grade in directia in care este acum inclinata iar apoi va revenii înclinandu-se la fel de mult in directia opusa. Fenomenul se va repeta milenii intregi, Soarele incalzind Pamantul si la Poli, Ecuatorul luându-le locul datorita inclinatiei axei. Asa se vor explica perturbatiile majore de clima. Foarte cald unde era frig, si foarte frig unde era cald.
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

22 Iulie, 2007, 09:35:39 p.m.
Răspuns #2

Paul

Culmea... incalzirea globala contrasteaza cu era glaciara din sufletele contemporanilor...
Dar viitoarea era glaciara... ne va aduce caldura oare in suflete...
Iubesc, deci exist.

07 Septembrie, 2007, 10:14:40 a.m.
Răspuns #3

no_matter

A fost aratat la stiri, Romania fiind cea mai fierbinte zona de pe glob. Sarele bate perpendicular pe Romania, iar in conditiile in care noi stim ca soarele bate perpendicular pe Ecuator si Romania e situata deasupra Ecuatorului (emisfer Nordica), ajungem la concluzia ca razele soarelui pot cadea perpendicular pe Romania doar in cu conditia ca aceasta sa ia locul Ecuatorului. Deci, teoria referitoare la inclinatia axei pamantului e demonstrata!
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

11 Iulie, 2009, 01:58:47 a.m.
Răspuns #4

Paul

Dupa spusele lui No_matter... poate are dreptate ;D ;D ;D Eu deja incep sa strang bani pentru camile, si sa ochesc cat mai multe viitoare oaze.
Iubesc, deci exist.