10 Octombrie, 2025, 01:32:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani,valyusck!  (Citit de 12899 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Iulie, 2007, 08:29:29 p.m.
Citit de 12899 ori

amelie

iti doresc senin de ziua ta...ani frumosi...prieteni...zambet...sarut...iubire... momente unice ce viata sa le transforme in amintiri ce nu se uita niciodata.La multi ani!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

03 Iulie, 2007, 09:39:02 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
la multi ani iti doresc si eu. ce dai de baut?  :D
sa ti se indeplineasca visele si sa fii fericita!
Let's put a smile on that face!

03 Iulie, 2007, 09:51:57 p.m.
Răspuns #2

inda

sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

03 Iulie, 2007, 11:51:33 p.m.
Răspuns #3

Miss M.

La multi ani ! Sa-ti fe viata frumoasa si copilele sanatoase , sa te bucuri de cei dragi tie !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

03 Iulie, 2007, 11:52:48 p.m.
Răspuns #4

Zantiala

La multi ani, sa ai parte numai de Iubire si de Fericire !
Dragostea sa iti umple viata !  :-* :-* :-* :-* :-*
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

04 Iulie, 2007, 12:18:58 a.m.
Răspuns #5

suflet

la multi ani!!!  :police:
iti doresc tot ce iti doresti ... si inca 3 x 33 de-acu' 'nainte  :P
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

04 Iulie, 2007, 03:23:57 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Dragă Valy...
 îţi doresc să ai parte de multe bucurii şi fericire în mijlocul frumosului tău Univers..., să aduni clipe de împlinire şi frumos, iubire şi căldură şi să străluceşti întotdeuna la fel de minunat sufleteşte! Livada ta să adune multe flori, iar florile să îţi fie buchetele ce au să îţi acopere cosiţele albe în timp!!!

La Mulţi Ani!

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:56:22 p.m. de Lady Allia »

04 Iulie, 2007, 05:29:07 p.m.
Răspuns #7

Just

La multi ani !
 Iti doresc sa fii sanatoasa ,fericita si inconjurata de prietenie si iubire. :)

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

04 Iulie, 2007, 06:28:45 p.m.
Răspuns #8

andrada

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!

Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubita si tot ce are lumea asta mai bun in ea!...Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! "La multi ani!!!"

Eu nu pot decat ca astazi, de ziua ta,sa-ti spun sa nu uiti sa-ti pui o dorinta ce cu siguranta se va indeplini si mai pot sa-ti urez "La multi ani!" si fie ca lumina bucuriei sa iti lumineze vesnic calea vietii!

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

04 Iulie, 2007, 07:53:46 p.m.
Răspuns #9

pokemon

la multii ani fericiti!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Iulie, 2007, 08:38:28 p.m.
Răspuns #10

valentina

Multumesc frumos pentru toate urarile de bine.Si sa dea Dumnezeu sa fim cu totii mai frumosi si mai buni in fiecare clipa a vietii.Sunt superbe .
             Cred ca pe caldura asta ,draga Escule ar merge o bere. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

04 Iulie, 2007, 09:20:17 p.m.
Răspuns #11

Lorelei

Sa fie multi si frumosi. Si plini de zambet!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Iulie, 2007, 09:34:32 p.m.
Răspuns #12

Semiramis

Global Moderator
La mulţi ani, fericiţi şi plini de împliniri!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Iulie, 2007, 12:33:12 p.m.
Răspuns #13

Eve

...multi si frumosi, cu sanatate si impliniri!
Sa-ti fie cei dragi aproape si sa te bucuri de fiecare zambet al lor
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"