10 Octombrie, 2025, 10:47:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: aş vrea să spun  (Citit de 5065 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Iulie, 2007, 05:45:22 p.m.
Citit de 5065 ori

Lady Allia

aş vrea să spun cum te simt când mă învălui în tine
ca într-o eşarfă de mătase
nu laşi să treacă dincolo de tine decât luna în joacă
să-mi împletească privirile
în care te scalzi atât de sigur. te scufunzi şi culegi perle,
iar eu le găsesc mereu
înşirate pe fiecare deget de al tău cu care mă mângâi

04 Iulie, 2007, 06:41:24 p.m.
Răspuns #1

andrada

sarutari prietena mea..Toate se intampla cu un motiv.
Dar motivul nu este intotdeauna cel la care
sa te astepti!
Cand se intampla aceasta ,raspunsul tau
sa fie bland si rabdator.Cu timpul,
vei intelege care este ordinea.
Primeste acest simbol al...prieteniei mele

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

04 Iulie, 2007, 07:19:40 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

prietenii sunt asemeni unor ingeri care atunci cand uitam sa pasim ne ridica sufletele din colbul vietii si ne ajuta sa deschidem larg aripile. prietenii sunt cei care atunci cand aripile ne sunt frante...ne ajuta sa invatam din nou zborul. prietenii nu sunt intotdeauna la capatul atingerii noastre, dar sufletul ne arata mereu ca ne tin strans de mana!
multumesc!

04 Iulie, 2007, 07:27:02 p.m.
Răspuns #3

amelie

"prietenii adevarati sunt ca stelele...uneori nu-i vezi, dar stii ca totdeauna sunt acolo...cel mai bun prieten este cel care reuseste sa scoata ce-i mai bun in noi...in viata poti alege drumul pe care sa-l urmezi, dar nu si oamenii pe care-i intalnesti..."
multumesc si eu pentru tot,my Lady...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

04 Iulie, 2007, 07:55:04 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

...cred că sunt două dintre cele mai minunate cadouri pe care cineva mi le-ar fi putut face în ultimul timp! nici nu ştiţi câtă nevoie aveam şi eu de câţiva stropi de rouă şi de o vorbă caldă... uneori şi mămicile plâng...MULŢUMESC!!!

...şi DA...mesajele voastre într-adevăr mi-au arătat că prietenii sunt ca stelele... înseamnă că nu degeaba privesc cu atâta draga...CERUL!

05 Iulie, 2007, 02:49:59 p.m.
Răspuns #5

andrada

Pentru ca in curand vei fi mamica draga mea Lady Allia ,am sa scriu cateva randuri pe care, nu mai retin unde le-am gasit , dar descriu in cuvinte minunate ...MAMICILE...
Mamele sunt locul unde dragostea rasare pe pamant.
Si fericirea canta asemenea clopotelor in onoarea copilului cel iubit.
mamele sunt soarele ce straluceste pentru viata cerului nostru interior ca sa putem sti ca suntem iubiti de cei din jur.
mamele sunt luna care lumineaza pamantul deasupra disperarii noastre negre atunci cand suntem indurerati si vrem sa stim ca este cineva cu noi si langa noi .
mamele sunt fiintele care sunt cu noi si atunci cand ele nu mai sunt aici printre noi,dragostea lor e vesnic cu noi,iar gandurile lor ne vegheaza de oriunde ar fi.
Mamele sunt dragoste si gand,speranta si sprijin,mamele sunt totul pe pamant.

cu drag pentru toate mamicile de pe forum

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....