05 Noiembrie, 2025, 10:30:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O poveste de iubire...  (Citit de 27465 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Iulie, 2007, 03:44:09 p.m.
Citit de 27465 ori

Zantiala

E povestea de iubire pe care am trait-o, si pe care o traiesc.
Mi-a luat foarte mult curaj sa ma hotarasc ca sa v-o relatez, dar am decis sa fac acest lucru pentru ca a citi o poveste de dragoste, e o marturie asupra faptului ca mai exista iubire in aceasta lume, asupra faptului ca niciodata nu trebuie sa ne pierdem speranta, si mereu trebuie sa mergem inainte. Fara sa ne fie teama de nimica.

Pe ziua de 7 iulie 2007, zburam cu trenul peste plaiurile romanesti ca sa ma intalnesc cu ea.. tren aglomerat, multa lume... gari mari reci si pustii, trenuri schimbate, compartimente insalubre, miros puternic de tigari, de alcool... Noaptea, aflandu-ma prin inima tarii, am atipit usor pe bancheta, trezindu-ma in zorii zilei de 8 in mijlocul unui superb peisaj... paduri falnice de conifere, munti inalti, capite de fan, si verdeata, verdeata, multa verdeata, plaiuri line peste care serpuia trenul ce urma sa ma duca in bratele iubitei. Am stat treaz ziua, numarand cu nerabdare orele care ma mai desparteau de aceasta prima intalnire... deja peisajul incepuse sa se schimbe, campiile deveneau pustii, aride... urmele secetei din acest an deveneau din ce in ce mai evidente.

Pe 8 iulie, dimineata, cobor in gara cu inima in dinti... ma uitam imprejur, si nicaieri nu o vedeam... ma plimbam printre peroane oarecum trist, cand deodata.. apare ea... Tresalt de bucurie, o imbratisez, si o sarut pe obraji... o iau de mana.. si de atunci, timp de 8 zile, mainile noastre nu se vor mai desparti decat vremelnic.

Vor ramane in amintirea mea aceste zile... plimbarile prin parcuri pline de poezie... dupamesele petrecute in asteptare sub Teiul lui Eminescu... imbratisarile... plimbarile... acele momente frumoase in care dadeam hrana la porumbei, si sute de astfel de pasari se adunau in jurul nostru, privindu-ne cu ochisorii lor calzi, plini de dragoste...

Imi voi mai aminti mereu cu placere de stancile Ceahlaului, de ospitalitatea de la pensiunea C, de taximetristul G care ne-a dus, pe o suma modesta pana la lac ca un adevarat ghid, de apele albastre ale lacului, de inghesuiala din autocar, de primul nostru sarut, care a fost atunci in gara, chiar inainte ca trenul sa ma duca din nou, departe de ea....

Da, am trait, am fost fericit, si am reinviat... As spune ca ziua de 8 iulie reprezinta ziua renasterii mele din cenusa, ziua in care am reinviat din toate punctele de vedere, ziua in care am invatat ce este dragostea...

Si multumesc in special catre Lady_Allia, pentru toate incurajarile ei si pentru tot sprijinul acordat in momentele dificile, cu regret ca nu am putut ajunge sa o vizitam, va ramane pe data viitoare !

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

17 Iulie, 2007, 05:10:24 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

"Si multumesc in special catre Lady_Allia, pentru toate incurajarile ei si pentru tot sprijinul acordat in momentele dificile, cu regret ca nu am putut ajunge sa o vizitam, va ramane pe data viitoare !"

Dragul meu...

dupa cum ti-am mai spus mi-ai multumit deja dand o sansa sufletului tau sa primeasca fericirea si iubirea asa cum o merita! Teama de suferinta dragul meu prieten nu este altceva decat o piedica in calea stralucirii pe care soarele vietii ne-o trimite prin fereastra sufletului!
Pentru ca ti-am fost alaturi...mi-ati multumit deja depasind unele momente mai dificile si acordandu-va minunata sansa de a va intalni si cunoaste!
Sunt convinsa de magia si unicitatea acelor clipe!!!  :)
Pentru faptul ca v-ati lasat aceasta oportunitate...IUBIREA...eu va multumesc!
Inseamna ca oamenii inca mai spera, mai cred si mai reusesc sa fie fericiti!
Va doresc multe, multe astfel de clipe minunate, multe intalniri in care manutele voastre sa fie mereu stranse, multe intalniri unde sa visati frumos unul in ochii celuilalt si...profitati mereu de fiecare clipa de fericire si iubire!
Si...va doresc intr-o zi...cat mai apropiata, aceste intalniri sa nu mai aiba despartiri, ci sa ramaneti mereu alaturi asa cum meritati pentru ca sunteti absolut minunati, frumosi si plini de sentimente adevarate!

cu mult drag,
aceeiasi Lady Allia

17 Iulie, 2007, 05:35:41 p.m.
Răspuns #2

desdemona

am citit povestea ta si am zambit.
http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=3606.msg26925#msg26925

povestea unui tren exista iar si iar.

sa va tina Dumnezeu mult impreuna!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Iulie, 2007, 06:45:21 p.m.
Răspuns #3

amelie

wow!frumoasa si emotionanta poveste...de multe ori am obesrvat ca nu e nevoie de cuvinte deosebite sau de descrieri minutioase pentru a descrie ceea ce simti...iti doresc din suflet ca povestea voastra de iubire sa ramana frumoasa si mare ...si sa va lumineze vietile... :)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

17 Iulie, 2007, 06:47:41 p.m.
Răspuns #4

pokemon

felicitari!
o poveste ca a noastra,a celor care am iubit si am urat o gara si un tren!...
multi dintre noi stim fericirea care te a inundat,cunoastem sentimentul impinirii...
bucura te de fiecare clipa!
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Iulie, 2007, 06:48:33 p.m.
Răspuns #5

no_matter

Trenul... La 17 ani am plecat singur pentru prima data in viata mea la mai mult de 30 km cu trenul.. Au urmat multe calatorii cu acest mijloc parca de poveste, si fiecare calatorie a scris o fila in viata mea.. Mi-a fost usor sa materializez intr-un filmulet imaginar povestioara ta.. Asta pentru ca m-am revazut pe mine.. Acum 6-7 ani.. "zburand cu trenul" prin aceleasi plaiuri fermecatoare sa ajung la ea.. Felicitari...
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

17 Iulie, 2007, 07:14:42 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Iubitii mei...cred ca va trebui sa facem un fel de club al celor pe care i-a despartit si i-a unit un tren!  :)
Intr-o zi...am sa povestesc si eu intalnirea povestii noastre de iubire, pana atunci...am sa ma bucur de ale voastre!
Sa va iubiti la fel de mult...mereu!!!
Sa va ajute Dumnezeu!

17 Iulie, 2007, 07:17:13 p.m.
Răspuns #7

pokemon

heh...lady... ;D
eu inca tresar cand aud de o gara,de o autogara,de un peron si de un drum lung....
de fiecare data cand aud pe cineva unit de persoana draga de un tren parca inima mi se face un purice... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Iulie, 2007, 08:33:39 p.m.
Răspuns #8

no_matter

..Si dintr-o data o liniste deplina se lasase.. Usor.. cu degetelele imi asezam castile in urechi si un fosnet scrasnit de banda prinsa a unei casete uzate primite-n dar prin posta de la ea, dadea startul unei calatorii lungi la al carui capat se astepta o lunga imbratisare a doua inimi ce se strigau seri la rand din spatele randurilor asternute in scrisori pline de pasiune si imprevizibil.. Plopii incepeau s-alerge inapoi, dealurile fugeau si ele.. Se inaltau si coborau, parca vroiau sa zboare.. Si pamantul se agita in graba lui, clatinand usor trenul, timpul incepea s-o ia si el la goana.. Un sunet ragusit de locomotiva mai tulbura din cand in cand aceasta liniste.. Doar muzica ce-o auzeam era calma si linistita.. Stia unde merg si ma dezmierda.. Era parca Shania Twain - Still the One. Asa incepea prima calatorie spre poveste

17 Iulie, 2007, 08:48:10 p.m.
Răspuns #9

no_matter

..O poveste din nefericire .. apusa.. la fel ca si cele din urma.. Nu va voi intrista cu ele.. Le-am ingropat pe rand in locul din inima mea unde ele se nasc si mor, iar de o vreme incerc sa ma rup si de ultima poveste apusa.. Am sa le pastrez vii, amimitirile din care am invatat sa-mi gasesc puterea de a zambii, puterea de a darui si de a face firicita o fiinta pentru a primi la randul meu in dar, dragostea ei...

17 Iulie, 2007, 11:10:07 p.m.
Răspuns #10

Just

Sa fie intr-un ceas bun aceasta prima intalnire,Zantiala.
 Eu totdeauna am considerat ca departarile astea temporale au doar rolul de a apropia doua suflete.
 Felicitari pentru ca ai indraznit sa mergi sa o intalnesti .Sa va bucurati de iubire si sa fiti fericiti impreuna.
 Iti doresc ca in cel mai scurt timp sa-ti cumperi un bilet de tren ,nu dus-intors ci numai dus .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Iulie, 2007, 11:55:05 a.m.
Răspuns #11

Zantiala

Va multumesc, prieteni, pentru gandurile frumoase ...

Da, este grea distanta... da , e distanta, e greu, sunt multe lucruri ce ne stau in cale, dar am decis sa mergem pana la capat. Va fi bine, va fi rau, ramane de vazut ce va fi, dar inima mea imi spune cu certitudine ca am gasit pe iubita viselor. Da, am gasit-o.

Nicicand in viata mea nu am mai fost asa de fericit ca in aceste 8 zile. Efectiv, am plans de fericire in multe momente. Am plans ! O priveam, o vedeam cat este de minunata, cat este de deosebita, si nu imi venea sa cred ca exista. :wub:

Momente, clipe, amintiri... :)

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

18 Iulie, 2007, 12:58:29 p.m.
Răspuns #12

andrada

Desi sufletul mi-e innorat de lacrimi...o raza de lumina mi-a intrat in suflet cand am citit povestea ta .Ma bucur din tot sufletul si din toata inima ca ti-ai gasit iubita viselor , fie ca de acum inainte sa plangeti doar de fericire si de bucurie ...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

20 Iulie, 2007, 02:19:20 p.m.
Răspuns #13

amelie

Veneam parca cu trenul...de unde?...din lumea piticilor unde cateva flori se apropiau de tren fluturand fluturi... din lumea uriasilor unde cativa copaci se zburleau si scuturau pasari uriase...apoi iar cer,campii,coline ca mantii de catifea verde si aurie, umflate de vant...fumul locomotivei atarna ca o umbra veninoasa deasupra trenului,manjind lumina...cerul era un galop albastru argintiu...totul venea, trecea, aparea, disparea,cu o fluenta supla...gandurile imi apareau si imi dispareau intr-o dezordine vesela si trista deopotriva...unde mergeam oare???cum unde? spre tine...la tine...la capatul drumului ma astepta linistea din bratele tale...linistea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna...eu vin...ma primesti? :-[
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

16 August, 2007, 08:47:12 p.m.
Răspuns #14

Zantiala

O luna... o luna de la vremelnica despartire...

Parca o vad si acum trista, intorcandu-se pe peron si plecand spre casa... iar eu, stand pe scara trenului ce tocmai incepuse sa prinda viteza, am ramas tacut, cuprins de lacrimi amare. Cu greu mi-am ascuns lacrimile de ceilalti calatori ! :(

Imi este asa de dor de ea... sunt cuprins de dor, nici nu stiu ce as alege... sa dau timpul inapoi, sau sa dau timpul inainte catre luna septembrie cand o voi revedea ? :wub:
 Neavand puterea de a rasuci si de a manipula cursul timpului, nu imi va mai ramane decat sa astept , sa numar, zilele, clipele, orele pana la reintalnirea cu ea...  :)