(am 30 de ani acum!) sunt povesti f frumoase, dar prea mult par a fi redactate
Fara indoiala, in momentul in care scriem, chiar daca scriem ceva frumos, utilizam, mai mult sau mai putin, o oarecare autocenzura. Asta fireste, nu inseamna ca povestile de aici sunt neadevarate. De multe ori, adevarul trait este mult mai intens decat cel exprimat printre randuri.
cred ca totul este ceva de genul povestiri adevarate!
Este o comparatie in egala masura nepotrivita si nefericita... diferenta consta nu atat in prezentare (care in aparenta seamana), cat in scop si in finalitate. Sunt convins ca ramanand mai multa vreme pe acest forum, vei ajunge sa intelegi despre ce e vorba aici... ramanand aici vei avea doar de castigat !

Amelie, multumesc pentru randurile frumoase pe care mi le-ai scris... esti un suflet mare !

Lady, ai punctat bine unele aspecte... inainte de a prezenta o povestire, ar trebui discutat cu persoana in cauza, in primul rand... in orice caz, pe mine nu ma deranjeaza ca aceasta poveste (indiferent de deznodamantul ei final, pe care numai Dumnezeu il cunoaste) a fost prezentata la radio si s-a vorbit despre ea, pentru ca acest crampei din lovetime, ca multe altele, pot sa fie poate pentru atatia speranta ca mai exista, pe undeva, iubire...