09 Octombrie, 2025, 11:54:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O poveste de iubire...  (Citit de 26767 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Ianuarie, 2008, 05:19:30 p.m.
Răspuns #30

Copilutz@

pe zice ce trece raman tot mai surprinsa de povestile care sunt relatate aici!!povesti parca din basme,prine de elemente reale..Zantila iubiti-va mult,dragostea va invinge si distanta..eu unu nu am crezut niciodata in dragoste penet sau la distanta,nici acum nu am o avut o experianta de genu..incep sa imi schimb parerea total si imi pare bine :-[ :-[ :-*
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!

31 Ianuarie, 2008, 05:23:12 p.m.
Răspuns #31

Copilutz@

grele romaneste  :laugh: :laugh: :laugh: "eu unu"? puneti voi la gen feminin..emotiile,na asta e  ;D

31 Ianuarie, 2008, 06:21:27 p.m.
Răspuns #32

Zantiala

Copilutz@,
Lovetime este prin insasi natura sa, un taram al suprizelor placute (dar si neplacute, dupa cum bine stii, caci citind unele povesti ramanem pe undeva infiorati de realitatile triste ale vietii...)

Sunt crampeie de viata, crampeie de oameni, crampeie de dragoste...
Gasesti povestile unor oameni, iubiri mari, iubiri tragice, iubiri neimpartasite... o variabilitate umana si sentimentala pe care nu o poti regasi altundeva.

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

31 Ianuarie, 2008, 07:07:18 p.m.
Răspuns #33

Copilutz@

zantila din pacate pot zice ca cunosc prea bine netul..am inceput de la o varsta prea frageda..si da am vazut forumuri, chaturi...chiar am si eu catevaa,dar nici unul nu se compara cu acesta..povestile sunt relatate parca cu atata sinceritate.. :) din cauza unei povesti sunt aici..din pacate un trista,dar uite a exista povesti de dragoste suprbe una chiar a ta!toata admiratia mea crede-ma!sincer parca as fi un om care nu a mai vazut sa ceva... :-[ :-[am laudat atat de mult chatul asta  i-am facut o reclama pe la radio de nebunesc ascultatori :laugh: :laugh:

01 Februarie, 2008, 03:33:20 p.m.
Răspuns #34

iulyan.matei

dap copilutza! si eu tot datorata tie am gasit acest site! si sincer? cred ca totul este ceva de genul povestiri adevarate! revista pe care o citeam cu ardoare in armata! (am 30 de ani acum!) sunt povesti f frumoase, dar prea mult par a fi redactate! scuzati mi okiul critic, dar intradevar, sunt povesti! dar asta nu inseamna ca nu e ceva frumos! in fond ce e frumos conteaza aici pe net! nu musai adevarul! un site superb! tineti o tot asa!  :P

01 Februarie, 2008, 05:52:41 p.m.
Răspuns #35

amelie

zantiala..nu exista departare...exista doar iubirea din sufletele voastre....si chiar daca nu sunteti umar langa umar...mana-n mana...privire in privire...ea este in sufletul tau...veti fi impreuna...totul este sa nu-ti pierzi speranta...stiu...e greu sa n-o ai langa tine cand vrei s-o strangi in brate...e greu sa n-o ai langa tine cand simti nevoia sa-ti pleci obrazul pe palma ei si sa-i saruti incheietura fina....e greu sa n-o ai alaturi cand simti nevoia sa-ti cufunzi privirea in apele ochilor ei...dar ea e langa tine...in fiecare clipa...si departarea....nu mai e departare!
http://www.lovetime.ro/community/totul-despre-iubire/departarea/msg54407/#msg54407
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Februarie, 2008, 06:44:34 p.m.
Răspuns #36

Copilutz@

iulian bine ai venit,ma bucur ca iti place :) conteaza parerile tuturor!uite despre ce discutam eu, despre aceste povesti spuerbe triste sau fericite..un exemplu este cea de aici a Zantilei :) 8) 8)

01 Februarie, 2008, 07:43:31 p.m.
Răspuns #37

Lady Allia

eu nu stiu daca sa ma bucure sau sa ma intristeze ceea ce vad aici acum... :-\.

iulyan.matei ar trebui sa te gandesti la faptul ca ai putea jigni prin gratuitatea afirmatiilor tale...

Copilutz@ nu cred sa intereseze in mod special pe cineva de aici sa ii fie relatata povestea vietii la radio. daca ar fi cineva interesat si-ar relata-o singur. si nici macar nu cred ca e corect sa ii fie povestita cuiva povestea fara sa-i fie cerut consimtamantul, nu?

01 Februarie, 2008, 11:18:16 p.m.
Răspuns #38

Zantiala

Citat
(am 30 de ani acum!) sunt povesti f frumoase, dar prea mult par a fi redactate

Fara indoiala, in momentul in care scriem, chiar daca scriem ceva frumos, utilizam, mai mult sau mai putin, o oarecare autocenzura. Asta fireste, nu inseamna ca povestile de aici sunt neadevarate. De multe ori, adevarul trait este mult mai intens decat cel exprimat printre randuri.

Citat
cred ca totul este ceva de genul povestiri adevarate!

Este o comparatie in egala masura nepotrivita si nefericita... diferenta consta nu atat in prezentare (care in aparenta seamana), cat in scop si in finalitate. Sunt convins ca ramanand mai multa vreme pe acest forum, vei ajunge sa intelegi despre ce e vorba aici... ramanand aici vei avea doar de castigat ! :)

Amelie, multumesc pentru randurile frumoase pe care mi le-ai scris... esti un suflet mare ! :-*
Lady, ai punctat bine unele aspecte... inainte de a prezenta o povestire, ar trebui discutat cu persoana in cauza, in primul rand... in orice caz, pe mine nu ma deranjeaza ca aceasta poveste (indiferent de deznodamantul ei final, pe care numai Dumnezeu il cunoaste) a fost prezentata la radio si s-a vorbit despre ea, pentru ca acest crampei din lovetime, ca multe altele, pot sa fie poate pentru atatia speranta ca mai exista, pe undeva, iubire...

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

08 Februarie, 2008, 04:10:58 p.m.
Răspuns #39

no_matter

Nu vreau sa fiu offtopic, asa ca voi raspunde mesajului lasat de cel al carui topic e, si vreau sa iti multumesc pt programel.. din fericire doar o singura data am nevoie de el pentru moment si sper sa nu mai am nevoie de el in viata mea!

Cat despre al tau inger, eu spun un singur lucru: nu-ti pierde speranta si lupta pt ea sa isi gaseasca puterea sa continue,.. daca sunteti unul pt altul, Creatorul de vise va avea pentru voi un moment in care voi vati fi lagati unul de celalalt pt tot restul vietii fara a mai fi necesare despartiri si asteptari!
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..