09 Octombrie, 2025, 11:48:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ma regasesc in...  (Citit de 6090 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Iulie, 2007, 09:26:55 p.m.
Citit de 6090 ori

no_matter

Ma regasesc in arsita torida a unei zile fierbinti de iulie ca pe un om ars..

Ma regasesc in gradina de la tara printre aracii golasi de fasole uscata in bataia arsitei fierbinti si pustii ca pe un om pustiu..

Ma regasesc in bataia vantului ce clatina copacii intr-o zi de septembrie ca pe un om purtat de ganduri..

Ma regasesc in pajistile intinse batute de soare ca pe un om gol..

Ma regasesc in corul bisericesc ca pe un inger a carui misiune este sa daruiasca fara a indrazni sa ceara..

Ma regasesc in bolta senina ca pe un suflet dornic de evadare..

Ma regasesc in culmile inalte ca pe un om ce si-ar dori o stea s-atinga..

Ma regasesc in valurile marii ca pe un om mereu agitat, cu obrajii crispati de sirul lung al nefericirilor..

Ma regasesc in rasetul copiiilor ca un om ce tanjeste dupa linistea din copilarie.. 
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

17 Iulie, 2007, 09:41:13 p.m.
Răspuns #1

no_matter

Ma regasesc in cursul rapid si bine stabilit al unui rau rece de munte ca pe un om ce trece repede dar sigur prin viata fara sa apuce sa schimbe ceva..

Ma regasesc in fiecare melodie pe care o ascult si o indragesc pentru ca parca simt ca ea canta versurile inimii mele..

Ma regasesc in stancile ce le vizitam candva ca pe un om tare de care se izbesc anii adolescentei cu toate povestile inmiresmate..

Ma regasesc in rasaritul soarelui ca un om mereu in fata unui capitol nou din viata sa..

Ma regasesc in apusul soarelui ca un om rodat de rutina de a ingropa capitole..

Ma regasesc in ploaia torentiala ca pe un suflet descarcandu-se de povara..

Ma regasesc in noapte ca pe un visator la fericirea absoluta..

Ma regasesc in imaginea desertului ca pe un om trist ce doar singuratatea si-o doreste ca partenera..

17 Iulie, 2007, 09:52:50 p.m.
Răspuns #2

no_matter

Ma regasesc in noptile petrecute pe munte, pentru ca sunt singurele care au stiut sa-mi ofere linistea si pacea spirituala de care am nevoie..

Ma regasesc in zorii zilei ce strabat ferestrele luminand o camera imensa, deschisa la culoare, ca pe omul ce-si incepe o noua si insorita zi alaturi de frumoasa-i familie..

Ma re gasesc in aroma unei cafele tari ca pe omul responsabil, integrat in societate.. un om pe care il asteapta o noua zi la job..

Ma regasesc in zambetul celor dragi ca un om fericit ca am reusit sa-i fac sa zambeasca..

Ma regasesc intr-o frumoasa poveste de iubire pe care nu o voi ingropa in intregime pastrand o amintire vie, ca pe un om demn de increderea ei..

Ma regasesc in mine.. ca acelasi copil cu care m-am obisnuit din copilarie..

Tu cititorule... in ce te regasesti?

17 Iulie, 2007, 10:39:30 p.m.
Răspuns #3

Just

Cateodata ma regasesc in zborul jucaus al unei pasari .Atunci sunt vesela,chiar fericita.
 Ma regasesc intr-un val spart de mal in mii de lacrimi marunte atunci cand sufar.
 Uneori ma regasesc in rasaritul soarelui ce apare vesel si plin de lumina deasupra dealului ,atunci mi-e sufletul plin de sperante si vise noi.
 Ma regasesc in filele unui album vechi cu pagini galbene peste care timpul si-a lasat urmele ,acolo mi-e copilaria toata.
 Ma regasesc in albastrul ochilor mamei mele :asa cum am fost ,asa cum sunt si o parte din ceea ce voi fi ,acolo sta.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Iulie, 2007, 11:37:53 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Ma regasesc in...multe din minunile in care te regasesti si tu!

Ma regasesc in zambete ca si intr-o fericire intoarsa!

Ma regasesc in copii ca si intr-o amintire draga!

Ma regasesc in copaci ca si intr-o intorcere la mine!

Ma regasesc in norii de pe cer ca si intr-un vis frumos!

Ma regasesc in ciripiturile pasarelelor ca si intr-o mare de sunete!

Ma regasesc in tipatul lui Griisor ca si intr-o fila veche unde imi tipam dorul de libertate!

Ma regasesc in unii pasi ca si cum pe acolo s-ar fi nascut urmele ce nu trebuie sa le uit!

Ma regasesc in unii oameni cu nostalgia si fericirea de a fi lasata sa locuiesc in ei ca si intr-un loc minunat!

Ma regasesc in ochii iubitului meu ca si cand acolo ma nasc de fiecare data ca sa raman!

Ma regasesc in atingerile lui ca si cand ele s-au nascut doar pentru mine!

Ma regasesc in dragostea noastra ca si in ceva ce demult ne-a fost luat si redaruit!

Ma regasesc in multe altele..., dar important este ca desi m-am regasit de attea ori...pierduta nu am fost decat o singura data!

18 Iulie, 2007, 12:04:41 a.m.
Răspuns #5

inda

ma regasesc in pietre atunci cand vreau sa fiu aproape
in serpi ma regasesc atunci cand iubesc pamantul
si-n zborul cocorilor cand mi se face dor de toamna
si in nisip cand ma privesc pe mine
in vantul rascolind pustiul, cand imi caut amintirile
in efemeritatea fulgerului atunci cand doresc
si in furtunile de vara, atunci cand iubeam...
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

12 Septembrie, 2007, 02:31:12 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Ma regasesc in frunze...cand vreau sa tremur de zambet si viata!

Ma regasesc in ape...cand vreau sa ma intind in sufletul meu asemeni unei picaturi!

Ma regasesc in povesti...cand mi-e teama de clipe si de timp!

Ma regasesc in fiecare copil...cand nu vreau sa uit ca maine am cu o zi in plus viitorului...!

Ma regasesc in...mine cand nu vreau sa ma pierd si ma regasesc in iubitul meu...cand ma simt pierduta si vreau sa ma regasesc mie!

03 Decembrie, 2007, 08:48:43 a.m.
Răspuns #7

Rebecka

Ma regasesc in..ploaie- atunci cand sunt trosta sau fericita, sau am nevoie sa gandesc..fiecare picatura de ploaie e o speranta ..
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

07 Decembrie, 2007, 09:56:09 a.m.
Răspuns #8

Lady Allia

intr-un fulg de nea...vrea sa invat sa ning in mine si in afara mea

07 Decembrie, 2007, 12:32:56 p.m.
Răspuns #9

sunshine

Ma regasesc in valurile marii cand simt ca nu mai pot inainta,ma regasesc in stele cand lacrimile nu mai contenesc, ma regasesc in munte cand uit ca vreau sa traiesc , ma regasesc in soare cand sufletul de viata imi este plin, ma regasesc in fulgii de nea cand iubesc sa traiesc .
   Ma regasesc in NOI cand inima uita sa-mi iubeasca sufletul.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Decembrie, 2007, 08:55:41 p.m.
Răspuns #10

daniela

ma regasesc in toamna deoarece avem aceleasi sentimente.
ma regasesc intr-un copil ce si-a pierdut jucaria.
ma regasesc in oamenii ce nu au liniste.
ma regasesc intr-un copil cu o gandire matura.

13 Decembrie, 2007, 04:08:35 a.m.
Răspuns #11

Rebecka

De cate ori ma pierd de mine, sau ma simt pierduta, ma regasesc..aici, in LOVETIME!
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga