- Buna ziua...
- Buna ziua! Magazinul de sentimente la dispozitia dumneavoastra!
- In acest magazin se poate cumpara ceva?...
- Depinde, ce cautati?
- Nu vreau sa ma intorc in trecut.
- Aici gasesti viitorul.
-Crezi ca nu ma va trimite nimeni la impletit ciorapi?
- Cum?... De ce sa impletesti ciorapi?
- Pai multora li se pare ca sentimentele sunt stocate pentu cei in etate, ca nu au ce darui. Nu vor sa inteleaga ca tehnologia am cunuscut-o in acelas timp. Eu stiu ca nu voi prinde anul 2056, dar daca?... Poate o sa ajung sa prind cei 100 de ani si as vrea sa sarbatorim impreuna centenarul!...
- Sigur ar fi minunat sa te avem in mijlocul nostru.
- Crezi ca pot sa particip la amenajarea acestui oras?
- Da!... Ai vreo idee?...
-Chiar mai multe, dar nu o pot face fara ajutor.
- Cu ce ai vrea sa incepem?
-As vrea sa lucram mai mult la suflet, sa eliminam rautatile. As vrea sa folosim virtualul pentru vindecare, nu obscenitati. Avem lucruri minunate de expus in vitrina, iar pe usa de intrare sa punem tablita cu RESPECT. Pe rafturi sa punem: Iubire, Prietenie, Intelepciune, Adevar, Poezie, Basme, pentru ca toate contin sentimente de care nu vrei sa-si bata joc nimeni, chiar daca acum esti o baba. Uite! Viata chiar poate sa ne invete sa ne bucuram si de lucrurile marunte.
- Adica, la ce te referi?...
- Putem sta pe aceeas banca amandoi, intelegi?...
- Da, si?
-As vrea sa fiu lasata sa daruiesc lucruri minunate!
- Cine te opreste?...
- Cei care nu vor sa inteleaga ca am nevoie de ajutorul lor si intelegere. Ca mine sunt multi. Oameni care nu se mai pot bucura de recuperare, in schimb se pot bucura de acest oras virtual, minunat! Pe raft acolo eu as putea pune mai multe si crede-ma ca am ce. In primul rand as aseza acolo pe toti prietenii mei care m-au sustinut in frunte cu voi si multumirea ca m-ati acceptat in mijlocul vostru. Sa auzim de bine, prieteni dragi!