11 Octombrie, 2025, 12:52:44 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Patriarhul Teoctist s-a stins azi din viata....  (Citit de 6434 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iulie, 2007, 08:18:51 p.m.
Citit de 6434 ori

Lady Allia

"Patriarhul Teoctist a murit, astazi, la ora 17.00, in urma unui stop cardiac, suferit ca urmare a complicatiilor aparute dupa operatia de prostata la care a fost supus in cursul aceleiasi zile.

"In ziua de 30 iulie 2007, Prea Fericitul Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a suferit o interventie chirurgicala la Institutul Clinic Fundeni. In perioada postoperatorie, pe fondul unor suferinte cronice, a dezvoltat o suita de complicatii cardiace, care au culminat cu oprirea cordului, ce nu a raspuns la manevrele de resuscitare. La ora 17.00 s-a consemnat decesul", se arata intr-un comunicat al Institutului Clinic Fundeni Bucuresti.

Patriarhul Teoctist a condus Biserica Ortodoxa Romana peste 20 de ani, fiind inscaunat la 16 noiembrie 1986."

http://www.zf.ro/articol_134766/patriarhul_teoctist_a_murit__update_.html

Dumnezeu sa ii aiba sufletul in mainile Sale si sa-l odihneasca in pace! :((

31 Iulie, 2007, 12:09:24 a.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Iulie, 2007, 05:45:08 a.m.
Răspuns #2

diana_nistor

Vizitator
« Ultima Modificare: 08 Octombrie, 2007, 05:22:12 a.m. de diana_nistor »

31 Iulie, 2007, 03:01:58 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Eu l-am cunoscut personal cand am fost cu copii de la cercul de arta la un concurs national de pictura de icoane pe sticla.
Senzatia a fost...unica si plina de liniste. Ca si cand as fi "intrat" intr-un glob de cristal plin de caldura si stralucire interioara.
Parea ca pana si fiecare gest ii era perfect! Si eu cred ca intr-adevar a fost "un perfect" care va lasa un imens gol intr-un cerc care iata...asa a fost sa fie si...s-a rupt!

02 August, 2007, 10:58:46 a.m.
Răspuns #4

Zantiala

A fost intr-adevar o personalitate deosebita.

Dumnezeu sa il ierte !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

04 August, 2007, 10:04:55 a.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
Am citit ceva interesant azi in ZIUA si am dat fuga pe net sa caut. De la declaratii soc, pana la o teorie nu e decat un pas.

"Soferul si apropiatul Patriarhului timp de 21 de ani dezvaluie pentru ZIUA ultimele ore din viata PF Teoctist si modul in care a fost tratat Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane

Costel Calapod: "Era mort de la trei, trei si-un sfert

Soferul si apropiatul Patriarhului timp de 21 de ani, Costel Calapod, face dezvaluiri fulminante despre ultimele clipe ale Patriarhului intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru ZIUA. Din partea intregii ierarhii bisericesti la spital s-a mai aflat doar parintele Gheorghe Pop, consilier la Arhiepiscopie si paroh in Fundeni. Parintele Pop ne-a declarat ieri ca Patriarhul l-a rugat sa-l aduca la Patriarhie pe "doctorul Zinescu". Dupa care a aflat ca este vorba de Ionel Sinescu. Parintele Pop a parasit spitalul dupa ce dr. Sinescu l-a asigurat ca operatia a iesit bine. Astazi va prezentam marturia tulburatoare a lui Costel Calapod, urmand sa publicam luni un alt interviu despre ultimele zile ale Patriarhului. Singurul care i-a ramas aproape in spital, Costel Calapod, a fost martorul neregulilor declansate in timpul operatiei. Din pacate, acesta nu a reusit sa-i stea la capatai, conform dorintei Patriarhului. Prea Fericitul Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a murit singur in spital, fara a fi spovedit si impartasit, pentru ca nu avea nici un preot alaturi.
"

Continuarea aici: http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-08-04&id=224816
Let's put a smile on that face!

04 August, 2007, 10:52:33 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
eu cred că se face prea mare tam tam. a murit un om, Dumnezeu să-l ierte, dar nu, la noi nu. fiecare îşi găseşte acum momentul răzbunărilor politice. oricum, ca de obicei, noi suntem jalnici. nişte ţigani. să nu mai aud de acest subiect. vuiesc toate televiziunile şi aberează, şi-au găsit subiect. oricum nu o să se rezolve nimic. decât se vor certa, se vor pune unii în capul altora. atât.
Preafericitul a fost un simbol. dar cu ce e mai importantă moartea lui faţă de moartea cuiva apropiat? hai să fim seioşi. totul se vinde. acum fiecare vede dacă vrea să cumpere sau nu.
mie îmi pare rău că s-a întâmplat aşa...e omeneşte. însă mi-e silă de publicitatea făcută. şi ştiţi ce e mai rău? că tot noi, românii o cerem pentru că ne place să ne bălăcim.

04 August, 2007, 10:56:17 a.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
Si totusi...daca a fost omorat?
Let's put a smile on that face!

04 August, 2007, 11:04:46 a.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
eee, a fost omorât...de forţe necunoscute şi criminale care au intrat în medici, nu? avea o problemă nasola (adenomul de prostată înseamnă cancer de prostata - bunicul meu a avut acelaşi lucru). aceasta  se operează, este o intervenţie uşoară şi foarte des folosită, pentru că mulţi bărbaţi suferă din păcate de acestă boală după o anumită vârstă. el trebuia operat obligatoriu, mergea la baie din 10 în 10 minute mai ales noaptea (asta este una dintre manifestări). sinescu este unui dintre cei mai buni urologi (chirurgi în domeniu). nu operaţia în sine l-a omorât. trebuie ţinută seama şi de vârstă şi de tot. mi-e silă de "medicul lui personal" care spune că trebuia îngrijit cu o atenţie deosebită pentru că era o personalitate...un medic să spună aşa ceva mi se pare de o lipsă de deontologie flagrantă...nu mai are ce căuta ca medic nicăieri din moment ce el tratează pacienţii preferenţial.
atunci când analizăm ceva trebuie să luăm totul în calcul pentru ca analiza să iasă bine... :)
« Ultima Modificare: 04 August, 2007, 11:29:42 a.m. de Semiramis »

04 August, 2007, 01:16:01 p.m.
Răspuns #9

Just

Odihnească-se în pace!

Nu l-a omorât nimeni !
A fost bătrân ,bolnav și e natural să mai moară omul în astfel de condiții.

Of! Oamenii ăștia nu au de lucru și nu lasă morții să se odihnească în pace.Acum cei de la OTV vor avea un nou caz.Așa cum au facut cu elevul ce s-a sinucis ,cum au facut cu nu știu ce bogătan care ,credeau ei că au fost omorâți-vor cerceta și în cazul patriarhului .

Cât despre medicii care tratează preferențial pe unii pacienți ,m-am obișnuit cu ei.Eram în spital și am întâlnit o femeie cu burta mare,ca și când ar fi fost însărcinată -avea fibrom.Doctorul nu o opera pentru ca erau alții cu bani înaintea ei ...de luni de zile.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."