11 Octombrie, 2025, 01:14:07 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: FAZAN !!!  (Citit de 70482 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 August, 2007, 01:34:09 p.m.
Răspuns #60

Semiramis

Global Moderator
si eu in afara jocului...nu mi-e clar cine e F si de ce a ajuns asa....
continuati!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 August, 2007, 02:41:27 p.m.
Răspuns #61

katya1886

Nu-i nimeni F, continuam  :P
AIUREALA
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

02 August, 2007, 02:49:43 p.m.
Răspuns #62

charlie

lambriuri
You believe but what you see
You receive but what you give

02 August, 2007, 02:53:58 p.m.
Răspuns #63

Cruella

My imaginary friend says you are crazy!

02 August, 2007, 03:40:09 p.m.
Răspuns #64

Doniacris

Si daca zic ALIMENT ... cine e "F"?!  :D

ps - CAPATAI nu l-am exprimat ca fiind perfectul simplu de la verbul "a capata", ci substantivul capatai, dar nu-i bai, eu nu am exprimat cum trebuie. Oricum jocul imi place, asa ca hai sa-i dam bataie!
« Ultima Modificare: 02 August, 2007, 03:45:49 p.m. de Doniacris »
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

02 August, 2007, 04:15:32 p.m.
Răspuns #65

Lady Allia

Cruella e F! :)
Iar daca tu ai inchis jocul...tu da un cuvant nou!  :)

02 August, 2007, 04:16:52 p.m.
Răspuns #66

Escu

Global Moderator
Eu zic sa renuntam la cine e F sau nu, nici nu putem sa tinem ordinea si e mai distractiv, sa joaca toata lumea. dupa aia cand e FAZAN, sa nu mai joace?

Dati drumul la joc cu un cuvant nou. Nu conteaza cine.
Let's put a smile on that face!

02 August, 2007, 04:20:09 p.m.
Răspuns #67

Lady Allia

F...este intotdeauna cel care e inaintea ta si pe care il inchizi!
 Cand inchidem pe cineva e indicat sa specificam "X e F..." si sa dam cuvantul de inceput!
 Pentru a pastra totusi niste reguli in joc - de dragul si distractia jocului - e bine sa pastram si sa notam ordinea...F.A.Z.A.N...ca...doar asta e jocul, nu?

02 August, 2007, 04:22:30 p.m.
Răspuns #68

Lady Allia

Escu...oricum nu cred sa se supere nimeni ca ajunge FAZAN...ca doar nu mai suntem pici!  :)
Dar...daca asta e jocul...de ce sa ii schimbam regulile?
Cum sa nu joace?
Ajungi FAZAN... ;D, o iei de la capat.
Cine zice ca nu mai poti juca din nou?  :)
Dar...daca voi vreti asa...cum vreti! Mie mi-e indiferent! La urma urmei...ma bucur ca ne distram si am gasit ceva mai delectant.

02 August, 2007, 04:24:18 p.m.
Răspuns #69

Escu

Global Moderator
Sa tii tu evidenta atunci.

PS: nu ma gandeam ca se supara cineva, dar eu stiu ca cine era fazan primul nu mai juca. Cum tu schimbi regulile eu de ce nu as putea ?

02 August, 2007, 04:26:01 p.m.
Răspuns #70

Lorelei

F e cel de dupa, ca doar el nu mai poate continua. Cel de dinainte nu are legatura. Oricum, sper sa va treaca repede "boala", nu de alta dar la posturi noi vad acum 10 din 15 fazan in care ce citesc? cate un cuvant cu 2 litere albastre in coada? Ma rog, cata vreme va simtiti bine, go on! Oricum F e cel de dupa  :P
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 August, 2007, 04:32:32 p.m.
Răspuns #71

Escu

Global Moderator
F e cel de dupa, ca doar el nu mai poate continua. Cel de dinainte nu are legatura. Oricum, sper sa va treaca repede "boala", nu de alta dar la posturi noi vad acum 10 din 15 fazan in care ce citesc? cate un cuvant cu 2 litere albastre in coada? Ma rog, cata vreme va simtiti bine, go on! Oricum F e cel de dupa  :P

Tu n-ai treaba? Poate te retinem  :D Te ofitici ca nu esti la fel de "bolnava" ca noi ?  :bop: :cheers: :scared: =D> :stars: >:D :happydance: :bounce:

02 August, 2007, 05:01:26 p.m.
Răspuns #72

Lady Allia

Mai...eu nu schimb nici o regula.
Eu de cand eram piciulice asa jucam, dar...cum am mai zis: NU MA INTERESEAZA NICI O REGULA!!!
Important e sa ne simtim bine si sa ne distram!
Hai...da-le incolo de reguli!  ;)

X spune pepene
Y spune neant

Logic este ca X sa fie F...nu?
Cum sa fie Z care urmeaza si nici nu joaca inca?

si...apropo de doua litere in coada Lorelei...
decat sa stam numai asa...sa ne uitam ca bolnavii la prima pagina in asteptarea unui nou topic, sau raspuns..., decat sa nu scriem nimic si totusi sa fim logati...de ce sa nu ne jucam intre timp sau sa facem ceva?
oricum...eu am ajuns la concluzia ca mereu cineva face ceva...cineva vine cu o nemultumire.
nu se poate multumi toata lumea - punct!

02 August, 2007, 05:10:43 p.m.
Răspuns #73

Lorelei

Eu iti spuneam care sunt regulile jocului din realitate, unde se stie si ordinea celor care joaca si exact cati joaca. Si F e urmatorul. Chiar daca teoretic nu are nici o vina, numai daca se joaca in doi e "vina" lui. Ca aici e greu sa se aplice, e ca si cum cineva alege sa fie F... asta e alta poveste.

Nu, Escule, nu ma oftic ca nu-s "bolnava" ca voi, ma oftic ca nu ne duce mintea la discutii interesante si ca pe prima pagina in loc sa ne "agate ceva" ca sa scriem citim 15 FAZANI si 10 Ceaiuri la Bucuresti. Asta ma oftica! Atata tot.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 August, 2007, 05:18:45 p.m.
Răspuns #74

Lady Allia

"15 FAZANI si 10 Ceaiuri la Bucuresti"  :laugh:
Off...ca si pe mine ma oftica, dar ce sa facem?
Daca sunt topicuri noi...nimeni nu scrie la ele ca le considera lipsite de calitate!
Daca nu sunt ne plangem ca nu sunt!
Daca sunt topicuri puerile nu e bine ca de ce sunt puerile!
Daca nu sunt puerile nu e bine ca le luam prea in serios!... :laugh:
Stiti ce? Eu m-am plictisit deja de atatea ofticari, de nemultumiri peste nemultumiri, de certuri si banalitati!
Ori punem toti osul la munca si incercam sa facem ceva constructiv...ori ramanem pe ce suntem si nu ne mai plangem!