15 Septembrie, 2025, 04:00:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nu te supăra frate!  (Citit de 12461 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 August, 2007, 03:05:47 p.m.
Citit de 12461 ori

Semiramis

Global Moderator
nu pot remarca, cu un oarecare disconfort intelectual, că din 1 august până la amiaza zilei de 3 august topicul "FAZAN" a atins proporţii rezonabile şi demne de luat în seamă. s-a ajuns la pagina 7 cu 101 răspunsuri, formate majoritatea dintr-un cuvânt. eu sunt de acord că este un joc distractiv, care ne ajută să ne îmbogăţim vocabularul, chiar nu pot contesta această calitate. dar totuşi, numai ieri au apărut vreo 4 subiecte noi şi cred eu destul de interesante ale căror răspunsuri se limitează la 3 sau 4.
acum numai noi trebuie să hotărâm dacă vom merge aşa înainte şi nu ne vom mai plânge de sărăcia subiectelor de calitate sau, căutăm să găsim subiecte care să ne pună gândirea şi opinia la lucru.
părerea mea.
 :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 August, 2007, 03:16:29 p.m.
Răspuns #1

Doniacris

De acord cu tine, Semiramis!
Insa te rog sa ma crezi ca, cel putin mie, mi-a adus aminte de copilarie si ma distreaza, ceea ce cred ca i-a motivat si pe restul prietenilor care au postat acolo.
Imi pare rau, si cred ca am spus asta in mai multe randuri, ca nu am mai mult timp la dispozitie si mai ales ca eu nu am posibilitatea de a intra pe forum decat la birou, imprejurare in care rareori pot sa fiu linistita sau sa am starea de care am nevoie ca sa fiu intru totul dedicata forumului atunci cand vreau sa transmit sau sa exprim ceva.
Nu vreau sa ma justific sau sa ma scuz, Doamne fereste!
Incercam sa iti raspund, din punctul meu de vedere, de ce consider eu ca s-a inregistrat un numar mai mare de posturi in topicul "Fazan"!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

03 August, 2007, 03:20:02 p.m.
Răspuns #2

charlie

Semiramis, e de la caldura.  :laugh:
You believe but what you see
You receive but what you give

03 August, 2007, 04:37:59 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
şi mie îmi plac jocurile copilăriei. din păcate nu prea am cu cine să le joc. îmi place mima de mor. şi fazanul îmi place. dar să o fac în timp real, cu oameni lângă mine. răspunsurile să fie spontane şi naturale. fazanul de aici dă posibilitatea consultării dicţionarului. şi astfel îşi pierde din splendoare. ăsta mi-e punctul de vedere.  :)
anyway, spor la fazan!

03 August, 2007, 05:55:46 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
şi mie îmi plac jocurile copilăriei. din păcate nu prea am cu cine să le joc. îmi place mima de mor. şi fazanul îmi place. dar să o fac în timp real, cu oameni lângă mine. răspunsurile să fie spontane şi naturale. fazanul de aici dă posibilitatea consultării dicţionarului. şi astfel îşi pierde din splendoare. ăsta mi-e punctul de vedere.  :)
anyway, spor la fazan!

pai si atunci ce mai cauti pe forum ? Lumea scrie unde vrea, si ce vrea. chiar daca sunt cateva subiecte interesante, asta nu inseamna ca trebuie sa posteze toata lumea. nu ai cum sa obligi. iar daca nu iti place, nu citi.
Let's put a smile on that face!

03 August, 2007, 07:38:17 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
ei na...ce sa spun. De parca aici trebuie sa scriem numai de dragoste, de jale sau de dor. cum voi vorbiti de Dumnezeu, asa jucam si noi fazan. Nu va convine, exista si alte forum-uri.

PS: VA servesc exact ce mi-ati servit cand am avut ceva de spus...

03 August, 2007, 07:46:41 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
pai si atunci ce mai cauti pe forum ? Lumea scrie unde vrea, si ce vrea. chiar daca sunt cateva subiecte interesante, asta nu inseamna ca trebuie sa posteze toata lumea. nu ai cum sa obligi. iar daca nu iti place, nu citi.

asta şi fac Escule. nu citesc. ce mi se pare pueril sau enervant, e simplu...nu citesc. dacă îmi arunc ochii, nu înseamnă că citesc. este imposibil în schimb sa nu remarc. dar e joaca voastră. o accept şi o tolerez, chiar dacă din punctul meu de vedere e puerilă. e scrisul vostru. e treaba voastră. e locul vostru. al meu nu e. din cauza asta, postez unde-mi place. iar pe voi nu vă pot obliga. nu mi-am propus şi nici nu aş avea cum. ţine de puterea şi de...dorinţa fiecăruia.

03 August, 2007, 07:50:21 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator

asta şi fac Escule. nu citesc. ce mi se pare pueril sau enervant, e simplu...nu citesc. dacă îmi arunc ochii, nu înseamnă că citesc. este imposibil în schimb sa nu remarc. dar e joaca voastră. o accept şi o tolerez, chiar dacă din punctul meu de vedere e puerilă. e scrisul vostru. e treaba voastră. e locul vostru. al meu nu e. din cauza asta, postez unde-mi place. iar pe voi nu vă pot obliga. nu mi-am propus şi nici nu aş avea cum. ţine de puterea şi de...dorinţa fiecăruia.

pai si atunci la ce vrei sa faci valuri ? nu te inteleg. de ce nu poti sa ignori ? cum bine stiu, acelasi sfat mi l-ati dat si mie. iar voi acum nu puteti face nici macar sa ignorati ?
concluziile le trageti voi, ca sunt baiat finut si nu vreau sa zic mai multe.

03 August, 2007, 07:54:31 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
faceţi ce vreţi. oricum site-ul ăsta a devenit o mare varză. nu din cauza cuiva anume. pur şi simplu. poate asta i-a fost menirea.
la fel de profund dezamăgită ca şi Diana,
Semiramis
« Ultima Modificare: 03 August, 2007, 07:58:29 p.m. de Semiramis »

03 August, 2007, 08:01:15 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
pai si atunci la ce il mai citesti? chiar nu te inteleg. in fine, nu au cum sa fie toti multumiti pe site-ul asta. e imposibil sa multumesti o multitudine de oameni. ai lucrat cu oamenii, si stii prea bine si tu acest lucru.
hai nu fii suparici ca nu ai de ce. te pup.

03 August, 2007, 08:05:17 p.m.
Răspuns #10

Just

Nu trebuie să-l lăsăm să fie varză.
 Adică de atâta timp împreună pe Lovetime ,e păcat să-l lăsăm în paragină acum.

Ps:Cât despre Fazan ...ok,e joaca voastră.Mă rog,țineți-o tot așa dacă vouă vă place...E doar deranjant că la ultimele posturi apare doar asta.

...
 Nu vreau să fiu dezamăgită ca Diana și ca Semiramis.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 August, 2007, 08:20:13 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
hihihi, nu o luaţi aşa în tragic fraţilor! sunt subiecte care mă atrag, sunt subiecte care nu ma atrag sau sunt subiecte care în ciuda faptului că nu mă atrag, îmi sar în ochi!
oricum, spor la fazan!

ps dupa fazan acum apare nu te supara frate de 1000 de ori...la ultimele subiecte!!!  :rofl:
« Ultima Modificare: 03 August, 2007, 08:27:56 p.m. de Semiramis »

03 August, 2007, 08:31:35 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
hihihi, nu o luaţi aşa în tragic fraţilor! sunt subiecte care mă atrag, sunt subiecte care nu ma atrag sau sunt subiecte care în ciuda faptului că nu mă atrag, îmi sar în ochi!
oricum, spor la fazan!

ps dupa fazan acum apare nu te supara frate de 1000 de ori...la ultimele subiecte!!!  :rofl:

pai daca nu bagi un cuvant nou la fazan...d'aia :P

03 August, 2007, 08:35:01 p.m.
Răspuns #13

Lorelei

Sunteti niste verze toti  :laugh: :laugh: Iar eu ca moderator oare se cheama ca sunt varza sefa?  :rofl:

Eheeei, intrebarea cheie acum: cum de-verzim forumul?  :D :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 August, 2007, 08:38:24 p.m.
Răspuns #14

Escu

Global Moderator
transformam verzele in capre...sau...plantam trifoi...si speram ca or sa vina mai multe capre.