11 Octombrie, 2025, 12:00:23 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sunt valuri si valuri ...  (Citit de 2353 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 August, 2007, 10:15:10 a.m.
Citit de 2353 ori

Doniacris

Stau in fata monitorului si ma tot gandesc cum sa abordez situatia, cum sa ma exprim si am ales sa compar forumul cu marea.
Haideti sa ne aducem aminte cu totii despre mare in toata splendoarea ei, ce sentimente ne inspira atunci cand e linistita si ce stari ne induce atunci cand inspumate valuri se sparg de tarm, valuri care aduc din adancuri lucruri neasteptate, dar care totodata dau imensului albastru maretia-i caracteristica.
Cam asa simt eu acum vis-a-vis de locul acesta drag, in care ne impartasim iubiri, impliniri, vise, dar si suferinta, frustrare, dor neostoit ori dragoste neimpartasita.
Suntem aici pentru a da tot ce e mai bun din noi, nealterati de factori care ne macina zi de zi, suntem aici pentru a ne putea da frau liber sentimentelor, trairilor si gandurilor.
E absolut in regula sa avem pareri diferite despre un subiect sau altul, despre un lucru sau altul, despre o situatie sau alta si  e absolut in regula sa ne sustinem cu argumente parerile.
Altfel ar fi banal si monoton, si de altfel nu am mai avea de invatat nimic unul de la celalalt.
Dar haideti sa ne si amintim ca avem ceva totusi in comun: IUBIREA!
Indiferent de forma sub care se manifesta, e un sentiment indestructibil si unic. E liantul care ne-a legat si care a apropiat suflete pe forumul acesta. Si ar fi pacat sa punem aceasta sub umbra uitarii, lipind o eticheta pe care scrie "amanunt".
Haideti sa ne amintim din nou de mare ... simtiti?! ... briza ne imbratiseaza, valuri ne mangaie gleznele, iar nisipul acopera urmele a ceea ce a trecut ...
Nu-i asa ca marea se arata in toata splendoarea ei dupa furtuna?!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....