10 Octombrie, 2025, 09:06:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am nevoie de sfaturi ...vreau sa o cer in casatorie..plss help..nu ma pot decide  (Citit de 11141 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 August, 2007, 11:49:25 p.m.
Citit de 11141 ori

mariusiasi

am nevoie de ajutor ...plsss....vreau sa o cer in casatorie....e mai mare ca mine.....dar ma iubeste la nebunie ..si eu o iubesc mai presus de orice pe lume......oricum as face-o nu se asteapta .....in nici un caz la asta......vreau sa ramana piatra...vreau sa nu uite acele clipe niciodata in viata....vreau sa fie totul perfect....va rog ajutati-ma.....si as vrea sa o cer acum....cat mai repede...:|

08 August, 2007, 10:58:52 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
In locul tau eu as merge la un bijutier sa cer niste inele de logodna..

In felul acesta trimiti exact intentiile tale si ii dai si ei timp sa se gandeasca :)

Success!

08 August, 2007, 11:04:05 a.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
şi pentru că tot e frumos afară, o duci la o plimbare cu barca şi o ceri în căsătorie pe sub vreo salcie.  :D
afli tu dacă te acceptă sau te aruncă în apă  :P
ups, acum am văzut că eşti din iaşi. nu prea ai unde să o plimbi cu barca...oricum, baftă!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 August, 2007, 11:46:54 a.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
eu am o idee foarte ambilicata, dar nu pot sa ti-o dau...e frumoasa, o pui sa intuiasca...mai multe detalii nu iti dau. oricum, foloseste-ti imaginatia, sunt sigur ca pana la urma o sa fie asa cum ai visat.
+ de asta, e mai bine sa ai tu ideea, decat sa apartina a altuia. eu zic ca te-ar aprecia mai mult.
Let's put a smile on that face!

08 August, 2007, 12:23:39 p.m.
Răspuns #4

serenity82

Da ai dreptate escu dar il putem indruma, uite cateva idei care mie mi se par deosebite

;DUna ar fi sa jucati diferite jocuri de copii si la un moment dat o pui sa ghiceasc pumnul in care ai "banutul" si daca ghiceste ii indeplinesti o dorinta. Poti ascunde acolo inelul
 ;DApoi daca iti permiti ai putea sa incerci sa ii faci o cerere in casatorie gen legi un banner de un avion, sau il afisezi undeva in parc si pregatesti ceva special acolo
 ;DMie una mi-ar face placere ceva traznit, sa-ti dau un exemplu, sa gaseasca un motiv de cearta si sa ne aprindem si la un moment dat sa-mi zica stii ce ma disperi mereu ai facut asta m-am saturat!Din cauza ta trebuie sa punem punct la ce avem ca nu mai suport asa ... vreau sa ma enervezi toata viata vrei si tu? (stiu sunt mai dusa  ;D ;D ;D ;D ;D)

Ma rog sunt multe idei, gandeste-te ce ii place ei, ce iti spune inima si vei face sigur alegerea potrivita. Nu e nevoie mereu de un cadru super romantic, depinde foarte mult de caracterul fiecaruia

Te pup sa-mi zici cum a iesit si ce ai decis  :-* :-* :-*
Asa sunt eu curioasa
 :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Ianuarie, 2008, 06:32:21 p.m.
Răspuns #5

roxi

Uita-te la clipul lui Bon Jovi-All about lovin u...si asa sa o ceri:)

30 Ianuarie, 2008, 02:21:03 a.m.
Răspuns #6

Copilutz@

uite o dragoste nebuna :P :P marius daca tu crezi ca e sufletul tau pereche iau de sotie sa iti fie alaturi la bine si la rau!ia inele alea si fa-i o surpriza gigantica..dar eu iti cer ceva.sa ne spui si noua ce s-a intamplat ;D ;D :D :D un pwp male pt tine si iti urez bafta..fao cat mai romantic,de asta duce lipsa femeia in ziua de azi,de romatism :)
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!

30 Ianuarie, 2008, 07:54:28 p.m.
Răspuns #7

HIM

Am nevoie de o cerere in casatorie .....
Daca poate cineva sa ma ajute .....VA ROG MULTTTT....
am nevoie de un ajutor ......PLEASEEE....

30 Ianuarie, 2008, 11:50:25 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
Am nevoie de o cerere in casatorie .....
Daca poate cineva sa ma ajute .....VA ROG MULTTTT....
am nevoie de un ajutor ......PLEASEEE....

vrei sa ceri sau sa fii cerut? glumesc.
da si tu niste detalii...spune-ti povestea!
:)

ps: fii binevenit!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

01 Februarie, 2008, 05:54:11 p.m.
Răspuns #9

HIM

Mesri mult ....
Nu vreau sa fiu cerut ...=)
Va lamuresc pe scurt.....
Particip intr-un concurs ....unde trebue sa-mi cer partenera in casatorie ....=)
si vreau ceva idee SOOPER....=)
Doresc sa ocup primul loc .....
asa ca....daca avetsi ceva ideei ....
va rog mult sa ma ajutatsi ...
Mersi anticipat ....

01 Februarie, 2008, 08:59:36 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
Ma indoiesc ca o sa te mai ajute cineva acum...Numai pentru cauze nobile  :bop: :nono:
Let's put a smile on that face!