10 Octombrie, 2025, 08:26:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sotia ideala  (Citit de 15417 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Aprilie, 2008, 02:30:44 a.m.
Răspuns #30

sic

Vizitator
Si eu cred ca sunt cazuri si cazuri. Inda_blue a confirmat asta inca o data. Unii se simt bine in familie, alaturi de nevasta si copii, altii se simt sufocati, ingraditi si nu stiu cum sa scape mai repede de hartiuta roz. Unii isi gasesc echilibrul alaturi de consoarta, altii o simt ca pe o povara. Unele casnicii rezista in ciuda a nenumarate momente grele prin care trec. Altele cad la cea mai mca adiere de vant sau sub pretexte gen plictiseala, nepotrivire de caracter sau nepotrivire sexuala.
Experienta personala nu tine intotdeauna de adevar general valabil, iar cuvinte ca "intotdeauna" sau "niciodata" au o incarcatura foarte mare, deci necesita un plus de atentie cand e sa fie folosite.
Sunt printre noi casnicii fericite? (inafara de a mea! :) )

05 Aprilie, 2008, 08:19:53 a.m.
Răspuns #31

sunshine

Da, aveti dreptate, am uitat sa specific in post ca ma refeream strict la "barbati" si anume acei soti care se vad numai pe ei( ohoooo si cati exista!)iar cand isi vad teritoriul amenintat dau bir cu fugitii ca nu mai au liniste si loc in casa( exemplu:" ce sa mai faci un copil, eu abia am loc de astia doi, nu vezi parca au trecut lacustele prin frigider" >:().Si s-a dus conceptul de "sotie ideala" in viziunea sotului care se crede ideal dar numai pentru el.Dar am specificat "poate deveni" nu am scris "devine".
  Da, sic, am eu o boala pe astfel de soti si tati, e parerea mea si nu ma opreste nimeni s-o expun tuturor care vor s-o accepte si nu numai. Ceilalti, sa ocoleasca subiectul ( sau mai bine tot ce e semnat "sunshine").
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Aprilie, 2008, 01:16:24 p.m.
Răspuns #32

dayane

observ k multi de p'aci sunteti casatoriti ori,va aflati intr-o relatie serioasa ori nu. eu nu sunt casatorita si nici intr-o relatie nu ma aflu.drept urmare am fost catalogata drept o demodata si cred k mi s-a spus ca si retardata(iar de cele mai multe ori ciudata).nimeni nu si-a pus intrebarea "de ce?".si atunci vine raspunsul meu si la intrebarea dc exista sotie ideala: pt k oamenii sunt prea superficiali in zilele noastre.sunt prea indiferenti, prea pasivi si nu sunt in stare sa-si analizeze si sa-si descopere propriile sentimente,sa se descopere pe ei insisi,sa analizeze o situatie,sa gandeasca.din pacate au cu totul alte preocupari minuscule,banale.si putini sunt cei ce nu se incadreaza in cele spuse de mine.fireste atuci k nu se mai aspira la nici un ideal.intr-o casnicie va aparea atunci ori obisnuinta ori...prabusirea.

exista sotia ideala!!trebuie doar sa VREI si sa STII sa ACCEPTI si bune si rele.sa iesi din "nimicnicia" acestor zile.si putini sunt cei care o fac.cu sincere regrete....asta e edevarul :(