10 Octombrie, 2025, 11:28:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: IDEE PENTRU UN NOU CONCURS  (Citit de 10428 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 August, 2007, 11:01:59 p.m.
Citit de 10428 ori

serenity82

Salutare natiune! Am avut si eu o revelatie in seara asta ideea mi se pare draguta insa sa vedem cum o implementam daca sunteti de acord  :P.

Noi tot discutam despre dragoste, iubire, sentimente si uitandu-ma pe forum am vazut un topic legat de declaratii de dragoste. Propun un concurs pentru cea mai frumoasa si inedita declaratie (ideea e sa nu fie citat din carti, poezii de la mari scriitori, ci ceva venit din suflet, oricat de scrut sau de lung pentru iubit, iubita, mama, tata orice persoana la care tinem si dorim sa ii multumim ca exista si ca ne iubeste)

Eu cred ca e simpatica ideea eventual, ca tot spunea conducerea ca e "grele" de votat ne scriem textul in paint, sau desenam ceva si postam poze cu mica noastra declaratie. E prea complicat? Ce spuneti?

Va pupacesc  :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

14 August, 2007, 11:01:08 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
si cum hotarasti care este ceam mai buna? prin vot? sau facem un juriu?  :police:poate va era dor de mine... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 August, 2007, 11:03:38 p.m.
Răspuns #2

serenity82

Pai pentru asta cautam o varianta de aia v-am intrebat si pe voi. Am putea crea un poll si votat numele utilizatorului cu declaratia preferata. Putem sa avem dreptul sa le postam pana la o anumita data si dupa sa fie o perioada de votare, in functie de toate declaratiile postate sa o alegem fiecare pe preferata. ???
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

05 Mai, 2008, 12:38:07 a.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
iniţiem concursul? ce zici iuliane?
eu m-aş băga. :D
un premiu ceva, ca să avem participanţi?
ca să nu ne apucăm degeaba, eu propun să facem înscrieri şi apoi să punem miza, modalitatea de alegere a celei mai frumoase declaraţii şi timpul dedicat postării declaraţiilor, a votului.
 ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Mai, 2008, 11:22:30 a.m.
Răspuns #4

amelie

interesanta ideea...in timp, s-au tot facut declaratii de dragoste pe acest site , nepremiate insa....dar imi place... ar fi o idee care sa ne mai scoata din problemele cotidiene...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...