10 Octombrie, 2025, 04:09:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Microbul...Microbistului  (Citit de 4212 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2007, 09:48:41 p.m.
Citit de 4212 ori

Escu

Global Moderator
Nu sunt mare microbist. E un subiect interesant. In seara asta...tin cu DINAMO, maine cu Steaua.
E o mare evolutie dupa mult timp...in fotbalul romanesc.
Let's put a smile on that face!

29 August, 2007, 03:43:27 p.m.
Răspuns #1

Zantiala

Pacat ca meciul lui Dinamo a fost catastrofal...
Ce sa facem, cand se joaca cu rezervele....

Intr-un fel, imi amintesc de patania Stelei cu Middlesborough. :(
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

29 August, 2007, 03:50:41 p.m.
Răspuns #2

charlie

Mda... prima repriza a fost buna, cealalta... Dumnezeu cu mila.
You believe but what you see
You receive but what you give

29 August, 2007, 04:20:35 p.m.
Răspuns #3

Zantiala

Lasa ca poate face Steaua ceva...
Desi e posibil sa mai avem parte de dezamagiri.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

29 August, 2007, 04:26:45 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
Capcaunu ala vrea sa vanda jucatorii de la steaua. Mda, totul se rezuma la bani ...nu ?

29 August, 2007, 11:42:19 p.m.
Răspuns #5

Zantiala

Tipic... se ghideaza dupa bani si orgolii si nu dupa binele echipei.

A gresit foarte mult oricum cand a renuntat la jucatorii adusi de Stoica, ma refer mai ales la Elton. O fi fost el mic, dar invartea mingea extraordinar. Thereau, francezul, om de gol la Steaua.

Dupa parerea mea Hagi nu are stofa de antrenor. Echipa de acum e rodul muncii lui Zenga, Protasov, Olaroiu... asta e realitatea.

Cat despre Dinamo, e un dezastru ce se intampla acolo. Sunt dinamovist si ma doare. Borcea ala nenoroceste echipa an de an, vanzand tot ce e bun dincolo. Din acest motiv performanta europeana fuge de Dinamo. Trist dar adevarat !

Conducerile sunt cum sunt, apoi, o alta problema e mentalitatea fotbalistilor. S-a vazut si in meciul Stelei cu Zaglebije, si la meciul lui Dinamo de la Roma. Ai un avantaj, te retragi in aparare - asta nu e mentalitate de fotbal modern ! Mai ales Dinamo, avea superioritate de doi oameni si tot italienii erau calare pe ei !

De multe ori, prefer sa nu ma mai uit la meciuri. Nu de alta, dar numai ma enervez degeaba. Pierd neuroni pretiosi :)

08 Decembrie, 2007, 12:28:00 p.m.
Răspuns #6

katya1886

Nu pot spune ca sunt microbista microbista dar... nu trece zi in care sa nu se discute de fotbal in casa asa ca m-au molipsit si pe mine putin cate putin.
Am auzit ca am cazut la europene in grupa cu Italia, Franta si Olanda. Mai bine de atat nu se putea.
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

08 Decembrie, 2007, 02:10:05 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
Nu pot spune ca sunt microbista microbista dar... nu trece zi in care sa nu se discute de fotbal in casa asa ca m-au molipsit si pe mine putin cate putin.
Am auzit ca am cazut la europene in grupa cu Italia, Franta si Olanda. Mai bine de atat nu se putea.

Nu trecem de grupe..asta e sigur

08 Decembrie, 2007, 02:17:25 p.m.
Răspuns #8

katya1886

Totusi, imi place sa-i aud cum promit cai verzi pe pereti ca vezi dom'le vom incerca sa facem o figura cat mai buna.
Si totusi, cine stie... au mai fost surprize in ce priveste nationala noastra in trecut. Tocmai cand nu te astepti, hopa si surpriza! Oricum, nu are rost sa ma imbat cu apa rece.
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."