11 Octombrie, 2025, 01:14:10 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce pasi implica "a merge la protectia consumatorului" ?  (Citit de 2682 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 August, 2007, 01:17:55 p.m.
Citit de 2682 ori

viulian

Administrator
In ultima vreme am sesizat ca la noi, comerciantii sunt din ce in ce mai nesimtiti (cel putin cei de la 'coltul strazii') sa zicem.
Chiar si din Cora am cumparat odata un sandwich cu salam, si salamul nu era decojit (practic nu puteai sa mananci sandwich-ul de exemplu).

Ma rog.

Stiti careva ce inseamna de fapt sa mergi la protectia consumatorului, si ce trebuie sa prezinti acolo ?
Stiu ca intr-o vreme era un formular online la ANPC pe site, dar acum nu-l mai gasesc.

Ati trecut vreodata prin asta - sau stiti de la altii cum exact trebuie procedat ? Trebuie sa duc produsul, bonul, declaratii, si.. cat timp se pierde ? Ca nu ma doare de 10RON, dar am chef sa nu mai fie altii fraieriti :)

29 August, 2007, 02:05:03 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
se acceptă reclamaţiile în direct la telefon, au un număr: 021/9660.
trebuie să ştii numele firmei sau măcar adresa, să spui ce ai păţit. asta de exemplu pentru servicii.
pentru produse, te duci la ei. oricum poţi suna înainte să vezi ce te sfătuiesc. am impresia că se ocupă.

eu m-aş fi oferit voluntar la opc, dar nu cred că se poate... :(
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 August, 2007, 03:46:50 p.m.
Răspuns #2

Zantiala

Problema nu cred ca tine doar de comercianti. Interesul lor este sa isi vanda marfa cu orice pret, sa se imbogateasca cat mai rapid. Problema tine si de firmele care produc. Vedeti si problema cu iaurturile. Si cu aceste "E"-uri...

Problema cu "otravirea in masa a populatiei" nu este ceva specific Romaniei, ea este discutata in Occident de ani si ani de zile, fara sa se ia nici o masura concreta...

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

29 August, 2007, 04:36:47 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Cu iaurtul...mass media a facut mare tam-tam. Pana la urma au dat-o si ei pe goarna..."Daca se manaca 10 iaurturi pe zi timp de 10 saptamani" atunci erau probleme. In fine, nici noi nu prea suntem atenci la ce mancam/cumparam. cand iesi de la munca si cumperi in graba...

Uitati-va de 2 ori la data expirarii...si nu mai mancati toate prostiile.
Let's put a smile on that face!

30 August, 2007, 12:18:18 a.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Mersic semiramis - cred ca in curand o sa ma amuz nitel  :angel: