10 Octombrie, 2025, 05:08:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Are rost sa iubesti?  (Citit de 19614 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Octombrie, 2007, 08:50:30 p.m.
Răspuns #15

*Alexandra*beijo

pai eu cred k are rost s iubesti,iubirea e cel mai frumos lucru kre t face s visezi si s simti tot felul de lucruri ciudate,knd iti place d cnv nu neap s il iubesti dak stii k si el t place park ai cel mai frumos sentiment din lume knd stii k cnv t vede k pe o pers speciala :)si intr-adevar dak iesi din mai multe relatii kre te-au lasat dezamagita complet e greu s stii dak mai are rost sau nu s iubesti din nou,din teama de a nu ti se intampla din nou la fel...poate in mom respectiv ne gandim k data viitoare nu o sa mai patim aja k o s fie altfel dar putem fi din nou dezamagiti pt k asta nu depinde d noi ci de pers pe kre o placem sau iubim.da eu cred k are rost s iubesti indif dc se intampla pt k bucuria sentimentului d iubire nu o mai simtim in alte lucruri,e cv special.. :)si chiar dak am zice noi k n mai are rost s iubim,inima nu asculta d c zice mintea ci d ceea c simte ea si dak inimii i se pune pata nu avem c face ;Doricat ne-am impotrivi nu depinde prea mult d noi.oricum dupa parearea mea iubirea e u sent kre merita retrait indif c s-a int inainte si cat de dezamagiti am fost trebuie s ne gandim k intr-o zi knd nici nu speram sau nu ne asteptam o s avem parte de iubirea la kre viseaza oricine si k vom si noi norocosi s aflam cum e;)

19 Octombrie, 2007, 06:13:06 p.m.
Răspuns #16

valentina

Are rost sa traiesti fara iubire?Cred ca iubirea este cea care ne daruieste foarte multe,de la lacrimi de bucurie, pana la cele de tristete.Fara iubire am fi prea serbezi,am fi nimic.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

22 Octombrie, 2007, 12:10:20 a.m.
Răspuns #17

Lady Delerium

Are rost sa iubesti chiar si pt frumuseate iubirii in sine...... poti iubii orice iti face placere si ti se pare frumos....animalele natura smd dar cred ca asta o stiati si voi ;)
Iubire este frumoasa ,ste sublima .iubirea uneori este totul .si numai pt asta ar avea sens sa iubim.....
Poate mi-e scris sa iubesc visand....

26 Ianuarie, 2008, 05:49:31 p.m.
Răspuns #18

roxi

Hm....iubirea asta e cu 2 taisuri...iubesti pe cineva...ok...te iubeste si el...si mai bine...dar apoi intervin certurile..incompatibilitatile...gelozia...si totodata si suferinta...pe de-a alta parte e frumos cand iubesti...esti fericit te simti bine...dar pt fericirea asta platesti...deci nush daca are rost sa iubesti pe cineva...ca oricum daca iubesti se va termina intr-un final iubirea asta...:)

20 Februarie, 2008, 11:35:33 p.m.
Răspuns #19

sarrazinul

Vizitator
Daca nu am iubi ce ar fi de lumea asta? Daca nu am iubi... cum ne-am deosebi de animale?Cum s-ar naste muzica fara acel sentiment inaltator ce este iubirea? Am citi o poezie ca pe o sentinta la moarte daca nu am simtii dragostea din noi!! te bucuri de o zi insorita... de culorile minunate al florilor.... de dansul fulgilor de nea.... de ganguritul unui prunc....de shopotul apei....de privirea blanda a mamei.... de tot ce e frumos, doar pentru ca esti capabil sa iubesti altfel , totul in jurul tau ar putea fi gri fara sa te deranjeze!! ar fi groaznic fara iubire!! GROAZNIC

21 Februarie, 2008, 12:28:26 p.m.
Răspuns #20

dyanastoiceasca

are rost sa iubesti atata timp cat si tu la randul tau primesti iubire si atata timp cat nu urmeaza o suferinta mult prea mare  ;D
E greu...

E greu a rade...
Cand ochii sunt plansi
Cand ultima speranta
Din viata ti s-a stins
.............
Scriu aceste randuri mici
Sa te ajunga si sa plangi
Ca asa m-ajuns pe mine
Cand ma tot gandesc la tine
.............

02 Aprilie, 2008, 04:05:54 p.m.
Răspuns #21

gyulya_28

Da, DA  cu toata convigerea  :D are rost sa iubesti si nu conteaza riscul , sau cel putin nu ar trebui sa conteze..poate ti-e teama ca nu e cel potrivit si ca nu va rezista relatia, dar tot nu te poti abtine sa nu iubesti cu toate riscurile care exista..
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

01 Septembrie, 2008, 07:03:15 a.m.
Răspuns #22

Switty

Da. Indiferent de trecut, merita sa mergi mai departe pana cand vei fi "acasa" si vei fi gasit oaza de liniste si raspunsul intrebarilor, cautarilor.
Ceea ce intalnesti pe parcurs nu poate decat sa te pregateasca pentru momentul acela, caci din greseli se invata chiar mai mult decat din reusite..Fiece persoana din viata ta, chiar si nepotrivita tie, te va ajuta sa descoperi ceva nou despre tine, despre oameni si viata, te va face mai intelept..personal, metaforic vorbind, multumesc trecutului si tuturor celor ce fac parte din el - invat mereu ceva nou..
« Ultima Modificare: 01 Septembrie, 2008, 07:05:42 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

08 Octombrie, 2008, 07:09:50 p.m.
Răspuns #23

Rebecka

Eu  as pune altfel intrebarea: Are rost sa traiesti fara sa iubesti?

Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

08 Octombrie, 2008, 08:01:23 p.m.
Răspuns #24

ARIDANA

Vizitator
Eu sunt nitel mai dura la ora asta,desi gusturile sau stilul de viata nu se discuta...
Cum poti spune ca traiesti daca nu dovedesti ca esti capabil sa iubesti?...macar tie!Daca ti-ai dovedit,trebuie sa-ti para rau apoi toata viata?
Oare nu suntem nascuti din iubire si pentru iubire?
Iubirea nu inseamna viata?

08 Octombrie, 2008, 08:26:44 p.m.
Răspuns #25

sunshine

Da, iubirea inseamna viata si cand iubesti simti ca traiesti: iti iubesti copiii, parintii, natura, prietenii, fiecare rasarit  si lista nu se opreste aici. Stiu c-o sa spuneti ca nu despre iubirea asta vorbiti. Da, stiu... are rost sa iubesti de cate ori simti ca nu te poti opune iubirii. Iubesti caci doar astfel poti fi mandru ca esti om, ca stii  si poti sa iubesti.  Eu una mi-am jurat acum ceva timp ca nu merita niciun barbat iubirea mea. Si uite ca l-am gasit pe ultimul( eiii!!!! nu sariti, ultimul pentru mine) barbat pe care il iubesc si-l voi iubi "1000 de ani si inca o zi". De unde stiu? Simt . Iubesc asa cum nu am iubit niciodata, sunt iubita cum nu am visat ca voi fi vreodata. Dulcegarii? Da, dar e asa bine sa le spui si sa le simti incat mi-e greu sa ma abtin.
  Are rost sa iubesti!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Octombrie, 2008, 09:05:10 p.m.
Răspuns #26

inda

Sigur ca are rost sa iubesti, altfel cum ai mai putea cuantifica singuratatea de dupa aceea ?!
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

09 Octombrie, 2008, 12:01:36 p.m.
Răspuns #27

ARIDANA

Vizitator
ARE ROST sa iubesti!
Chiar daca...cel satul nu-l intelege pe cel infometat,cel nefericit nu-l intelege pe cel radiind de fericire,cel singur nu poate vedea bucuria celui fericit intre prieteni,fiind mult prea ocupat sa-si nchida usa sufletului.
De aceea cred eu ca se merita sa iubesti,sa fii fericit si nefericit prin asta,singur sau inconjurat de prieteni,sa razi si-apoi sa plangi...pentru ca trebuie sa-ntelegi ca sa poti sa iubesti TOTUL ASA CUM ESTE. :-*