Scumpa Emilly eu cred in legatura cu :"voi sperati ca totul a fost facut pentru binele vostru, ei stiu ca ce au facut e doar pentru binele lor", ca speranta o avem cu totii si credem ca ceea ce s-a facut si se face este pentru binele tuturor, al nostru, al vostru si "latura politica" sau " oamenii lipsiti de scrupule" se gandesc doar la binele lor. Dar daca nu ar mai fi speranta intr-o lume mai buna, as insemna sa incetam sa visam, sa incetam sa speram si sa ne purtam ultimele clipe de viata traind intr-o stare de nonsalanta ca totul e bine si frumos. Nu este asa, viata e dura, viata e grea, oamenii sunt rai si ne calcam in picioare in fiecare zi pentru o bucata de paine pentru a putea supravietuii. Ne intrebam unde este Domnul nostru care sa ne arate calea si sa ne aduca putina alinare in suflet si mereu gasim acelasi raspuns, ca este in sufletul nostru si ne indeamna sa mergem inainte. Daruim bunatate si vom primii bunatate, categoric ca este doar o incercare de a incerca sa zambim prin aceasta dorinta si sa ne inecam privirea intr-o stare de melancolie ca acolo undeva exista si steaua noastra. Orasul este cel pe care noi il creem cu totii, cei care il facem sa existe, sa fie frumos sau nu, sa aiba viata sau nu, prin tot ceea ce suntem noi. Iar asa cum un singur om nu poate face nimic sa schimbe ceva, este dreptul lui sa incerce sa caute si alte persoane care sa il inteleaga, chiar daca are o minte incurcata, sa creada si sa spere ca intr-o buna zi va fi soare si copii copiilor nostrii isi vor amintii ca am fost acolo, iubindu-i si aratandu-le o raza de speranta.