Singura cale de a scapa de ispita este sa i-te supui.Rezista-i si sufletul iti va fi otravit de lucrurile pe care nu si le-a permis...
Acum cand esti la o distanta de km cu inima pentru mine,optez pentru scrierea unei scrisori ,care poate nu va fi singura...
Cum s-a intamplat sa ma schimbi,astept o minune ,ca tu sa iti imaginezi cuvintele pe care ti-le scriu,si sa simti iti sunt adresate;Iar asta pentru ca stiu ca orice e posibil,am speranta celui care a pierdut...Te-am piedut!
Stiu ca esti singurul intr-o minte intunecoasa ,umbrita de razbunarea zilei de maine ,o alta cucerire ce va aduce alte avantaje-experienta.
A venit toamna de cand nu ne-am mai vazut,dar pentru mine a venit mai devreme.In arii extinse si intunecate ce imi strabat viziunile,esti singura sursa de lumina,dar cu cat timpul trece tu te indepartezi putin cate putin,si astfel sufletul meu ingheata din ce in ce mai mult...Nici caldura soarelui nu il va putea topi,pentru ca nu se compara cu stralucirea si caldura inimii simetrice ...cea pereche...
In fiecare secunda ma gandesc ca esti langa mine,iar cuvintele tale imi ghideaza sufletul.
Am incercat sa te caut...dar negasindu-te ,am hotarat sa te ajut:sa te las sa ma uiti.Daca esti cu mine in sufletul tau,te rog sa ma uiti,pentru ca nu esti nu cel care merita sa sufere.
Daca as fi pe Internet acum,as da click pe Send,dar acum ramane la aprecierea lui Dumnezeu daca in viata ta mai are loc si aceasta scrisoare...
Pentru cineva special.