11 Octombrie, 2025, 01:17:22 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Se striga catalogul!  (Citit de 14839 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Octombrie, 2007, 02:59:58 p.m.
Răspuns #15

Little Rose

absente am strans cat pentru un preaviz (daca mai exista). nu ne cerem scuze. intram, citim, mai scriem. inca imi e greu sa pun in cuvinte aceste ultime 3 luni din viata mea care m-au indepartat partial de forum  :-[ dar gandurile exista, amintirile de asemenea, urmeaza concretizarea intr-o postare in POvestea mea.

Numai bine,

Love Rose
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

13 Octombrie, 2007, 03:05:25 p.m.
Răspuns #16

charlie

absente am strans cat pentru un preaviz (daca mai exista). nu ne cerem scuze. intram, citim, mai scriem. inca imi e greu sa pun in cuvinte aceste ultime 3 luni din viata mea care m-au indepartat partial de forum  :-[ dar gandurile exista, amintirile de asemenea, urmeaza concretizarea intr-o postare in POvestea mea.

Numai bine,

Love Rose

Surioara... vezi ca vreau sa vad manuscrisul inainte de postare  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Octombrie, 2008, 07:51:26 p.m.
Răspuns #17

Escu

Global Moderator
Bai ..liniste mare pe forum. Unde ati plecat? Ia sa strig catalogul...sa vedem cati sunt prezenti!
Let's put a smile on that face!

14 Octombrie, 2008, 07:57:52 p.m.
Răspuns #18

sunshine

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Octombrie, 2008, 07:59:34 p.m.
Răspuns #19

Escu

Global Moderator
PREZENT!

cam absenta in ultimul timp...te tine baiatu ala ocupata mereu si pe aici nu mai dai...

14 Octombrie, 2008, 08:09:03 p.m.
Răspuns #20

lumycriss

Vizitator
Mie nu ai ce să-mi reproşezi! SERVESC PATRIA! (chiar şi de pe telefon ;) ) :D :laugh:

14 Octombrie, 2008, 08:42:12 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
Prezent..din ce mai prezent asta pentru lumycriss :P

hopa...nu pricep eu bine..sau tie iti cam place de lumycriss ? :D  :D  :D

14 Octombrie, 2008, 08:45:50 p.m.
Răspuns #22

lumycriss

Vizitator
Ce te mai grăbeşti mătăluţă să tragi concluzii... Eu am fost cea care l-a convins să ni se alăture ;)

14 Octombrie, 2008, 08:52:25 p.m.
Răspuns #23

sunshine

Dau dar cand nu esti tu :P .Trag si eu cu ochiul fara sa ma loghez, ca sa prind dusmanii  ::) insa sunt prezenta cand nici nu te astepti ;)

PS: absenta nu am fost niciodata ( banuiesc  :baby:) cat despre timpul meu ...nu ma plang de activitatea pe care o am, slava Domnului ca asa imi mentin tonusul 8)
« Ultima Modificare: 14 Octombrie, 2008, 09:00:47 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Octombrie, 2008, 09:19:53 p.m.
Răspuns #24

Escu

Global Moderator
Dau dar cand nu esti tu :P .Trag si eu cu ochiul fara sa ma loghez, ca sa prind dusmanii  ::) insa sunt prezenta cand nici nu te astepti ;)

PS: absenta nu am fost niciodata ( banuiesc  :baby:) cat despre timpul meu ...nu ma plang de activitatea pe care o am, slava Domnului ca asa imi mentin tonusul 8)

Credeam ca n-ai dusmani. Si nu ne dai si noua reteta pentru mentinerea tonusului?  :P

Ce te mai grăbeşti mătăluţă să tragi concluzii... Eu am fost cea care l-a convins să ni se alăture ;)

bravo bravo...desi eu raman la banuiala mea..ca e ceva acolo   :P

14 Octombrie, 2008, 09:42:14 p.m.
Răspuns #25

Semiramis

Global Moderator
ce e dezmăţul ăsta aici?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Octombrie, 2008, 09:45:05 p.m.
Răspuns #26

sunshine

Citat
Credeam ca n-ai dusmani. Si nu ne dai si noua reteta pentru mentinerea tonusului? 
:DAuzi , nu am dusmani? O fi existand cineva pe lumea asta fara dusmani?
  Bre...da' mi-i rusine :-[Lasa ca-ti dai tu seama ca esti baiat destept ;)

14 Octombrie, 2008, 09:50:11 p.m.
Răspuns #27

Escu

Global Moderator
ce e dezmăţul ăsta aici?

asta in loc de prezent capro?

Citat
Credeam ca n-ai dusmani. Si nu ne dai si noua reteta pentru mentinerea tonusului? 
:DAuzi , nu am dusmani? O fi existand cineva pe lumea asta fara dusmani?
  Bre...da' mi-i rusine :-[Lasa ca-ti dai tu seama ca esti baiat destept ;)

M-am prins din prima..da am zis sa vad ca poate dai ceva din "casa".

Cine lipseste? Ciarli, Lorelei, inda, Iulian...

14 Octombrie, 2008, 10:38:38 p.m.
Răspuns #28

lumycriss

Vizitator
Cine lipseste? Ciarli, Lorelei, inda, Iulian...
I-ai uitat pe Zantiala, ARIDANA, Mihai Dor, Sweety... :) A, şi Catty :D Dar ea ştiu că are treabă, e absentă "motivat"!

14 Octombrie, 2008, 10:59:58 p.m.
Răspuns #29

Emma

Mă trec şi eu prezentă!! Ocupată şi împovărată cu istovitoarele griji din ultimul an de studenţie, mai mă sustrag uneori de la grijile zilnice şi mă trec prezentă pe lista lovetime...că taare dor mi-a fost!  :-* aşa că m-am întors să-mi aprofundez studiul in domeniul Love-time  :P
« Ultima Modificare: 14 Octombrie, 2008, 11:16:57 p.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)