10 Octombrie, 2025, 08:04:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: diferentele confirma regula nu o exclud  (Citit de 3174 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Februarie, 2004, 05:48:04 a.m.
Citit de 3174 ori

furia ingerului

Vizitator
"...vor exista mereu anumite categorii de oameni, intrucat suntem diferiti unii de alti si avem nevoie de o delimitare clara a diferentelor.... "

intr-o zi probbail acesta se va constitui intr-un citat.

Spune-mi, draga androgin....
care este diferenta concreta intre tine si un exponent al acelor "categorii de oameni, precum: cretini, idioti, imbecili, dobitoci, prosti, prostuti, naivi, molatici", ca sa-l citez pe Bllue?

Nu insinuez nimic doar ma minunez cu cata nonsalanta cei care aveti un IQ peste 103 probabil indrazniti sa postati clasificari....functionale?

Lasa-ma sa-ti spun ceva androgin:

ma tem ca nu esti cu nimic mai presus de ei; si nici tu Bllue.
si stiti de ce?
pt. ca voi constientizati niste narcisisme delirante pe cand ei nu le vor cunoaste vreodata sensul.
voi sunteti cei care le faceti sa existe inca in mentalul colectiv ca sens.
credeti ca discutiile voastre ce mimeaza savantul au vreo aplicabilitate practica pentru cei care se zvarcolesc intr-o noapte continua?
nu draga mea androgin, nu au nici un sens pt. ei...
si atunci...
de ce le mai spunem?
 :oops: sa fie oare...zambetul triumfal al mandriei de a avea...ceva in tartacutza :twisted: ?
poate....
nu asta ar fi grav.
grav este altceva: ideea ca in asemenea lucruri se crede!
ideea ca se crede in legitimitatea actului de a-i incadra facil pe altii!
androgin...
nu conteaza ca putem predefini 16 milioane de culori si putem face permutari intre ele...conteaza ca...
...ne-am pierdut simplitatea.

Simplitatea de a nu mai persifla!

in speranta ca mesajul meu s-a citit nu ca o tentativa de demontare a temei ce a-ti inceput-o mi-ar face deosebita placere sa citesc si sa raspund replicilor.

si inca ceva...:

eu il urasc pe Dumnezeu dar nu-i contesc munca
voi insa, il trambitati iubire dar...i-o etichetati cu "cretini, idioti, imbecili, dobitoci, prosti, prostuti, naivi, molatici"...

"E usor a scrie versuri/Cand nimic nu ai a spune"....