10 Octombrie, 2025, 08:01:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CASA DE PIATRA  (Citit de 7382 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Octombrie, 2007, 06:36:22 p.m.
Citit de 7382 ori

sunshine

Pentru ca ai adus vorba.......CASA DE PIATRA DRAG TRANDAFIRAS( nici nu stii cat m-am abtinut sa nu le impartasesc celor de aici minunata veste ;D).
 Trebuie sa stii ca, dupa aflarea vestii ca Ramona va fi mamica, vestea casatoriei tale m-a bucurat enorm. Nimic insa nu m-a surprins atat de tare ca si casatoria ta: iata cate miracole exista pe lumea asta.Am simtit , din ce ai scris de cand ai venit pe forum, ca sufletului tau ii e teama sa mai creada. Ai daruit atat de mult si ti s-a luat totul. Rasplata nu a intarziat sa vina si acum stiu ca esti mai fericita decat ai visat vreodata. Nu pot decat sa va doresc sa fiti toata viata ca acum: unul jumatatea celuilalt, sa va completati perfect, sa nu ramana niciodata un strop liber din fiinta voastra.MULTA FERICIRE  si astept urmatoarea minune( primul bebelus ) :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Octombrie, 2007, 07:40:05 p.m.
Răspuns #1

Zantiala

Casa de piatra, fie ca norocul sa va cuprinda, sa aveti parte de multe bucurii, multa fericire, si mai ales, cat mai multa dragoste !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

13 Octombrie, 2007, 09:21:29 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
Casa de piatra...si copii de cauciuc :P  :laugh: Se mai zice si altfel..dar nu pot sa zic decat continuarea ... "sa nu-si bage altii nasu in ea" :P
Let's put a smile on that face!