10 Octombrie, 2025, 01:27:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Editarea posturilor - durata limitata la 60 de minute.  (Citit de 13026 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Octombrie, 2007, 12:13:34 a.m.
Citit de 13026 ori

viulian

Administrator
Deoarece utilizatorul 'diana_nistor' si-a modificat 106 posturi incat sa contina '.' in loc de textul initial (si a stricat, in acest fel, foarte multe topicuri) am luat hotararea de a dezactiva posibilitatea editarii ulterioare a posturilor incepand la O ORA dupa momentul postarii.

Sau spus altfel, un post se poate edita pe o perioada de 60 de minute din momentul postarii dupa care nu se mai poate edita.

In felul acesta sper sa dispara atitudinea egoista a unor utilizatori care in felul asta jignesc toti participantii la respectivele discutii.

23 Octombrie, 2007, 08:36:49 a.m.
Răspuns #1

charlie

Vezi sa nu dezactivezi optiunea asta si la conducere.  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Octombrie, 2007, 12:21:20 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
ole!
îmi pare rău că s-a ajuns la chestia asta cu editarea aşa târziu. eu am propus-o mai devreme, însă nu am fost ascultată.
e păcat să se ajungă la nişte acţiuni corective, când ele se puteau face la momentul la care ar fi rămas doar preventive.
 ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Octombrie, 2007, 12:48:05 p.m.
Răspuns #3

sanchi

Stiu. Si nici in cosul de gunoi nu vom mai umbla degeaba. :laugh:
din auzite...

23 Octombrie, 2007, 03:05:03 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Noiembrie, 2007, 10:25:54 p.m.
Răspuns #5

Minerva

Uite ca nu citisem asta si chiar am vrut sa-mi corectez o dactilogafa de ieri (nu ca n-as face mai multe dar unele-mi sar in ochisori ca-s mai dolofane ::) )
Nu-s f incantata de decizie dar... chestia cu minoritatea

04 Februarie, 2008, 10:59:57 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Iulian, felicitari pentru initiativa!
Trebuie sa ne asumam raspunderea pentru afirmatii. Eu as pune 10 minute maxim, cred ca este suficient pentru a edita eventualele greseli de exprimare. Cred ca atunci cand s-a realizat prima afisare a postului, nu ar mai trebuii sa se permite editarea.
Poate ca sunt cam drastic, dar asta este parerea mea...
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Octombrie, 2008, 09:08:41 p.m.
Răspuns #7

Mihai Dor

Consider că ar trebui să existe o posibilitate de a putea corecta textul postat.Din diferite motive, se poate strecura o greşeală şi este păcat să rămână ceva cu nu poate caracteriza pe vreunul din colegi: agramatismul de tastatură.Alte site-uri oferă posibilitatea corecturii.Ştiu că am posibilitatea să-l şterg şi să-l postez din nou, să zicem, dar ar fi mai simplu cum am propus.

03 Octombrie, 2008, 02:15:36 p.m.
Răspuns #8

inda

Au mai propus si altii, raspunsurile le gasesti tot aici, nu ca n-am dori sa fim flexibili cu corecturile astea se poate ajunge din nou in situatia in care sa vorbesti singur la un topic pentru ca celalat a modificat pana intr-atat incat n-a mai ramas nimic din ce era scris.
Pentru agramatisme se poate apela la un moderator si problema se rezolva  ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

03 Octombrie, 2008, 03:24:53 p.m.
Răspuns #9

charlie

Inainte de a apela la un moderator, intreaba si care este tariful pe litera corectata.  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

03 Octombrie, 2008, 03:36:54 p.m.
Răspuns #10

inda

De ce aprinzi si tu becu' ? N-ai de lucru? Faceam si io un ban cinstit  :angel:

03 Octombrie, 2008, 03:52:30 p.m.
Răspuns #11

Mihai Dor

.........atunci când "mănânci" litere, sunt de acord, dar atunci când sunt în plus trebuie să primeşti ...restul, nu resturile vis-a-vis de plată(plată=apă de izvor....)

03 Octombrie, 2008, 03:57:07 p.m.
Răspuns #12

inda

Adica tu te plangi, eu vin cu solutii si la final tot tu pui conditiile? N-ar trebui sa fie un pic altfel? Sa par si eu marinimoasa ca fac modificarile pro bono?  ::)