11 Octombrie, 2025, 01:13:29 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am si eu un loc?  (Citit de 11144 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2007, 10:53:40 p.m.
Citit de 11144 ori

motanel

Salutare! Sunt… motanel. Am 27 de ani. Porecla mi se trage de la fosta mare iubire de care m-am despartit de ceva timp… eh… poveste lunga! Poate v-o spun mai incolo.
Despre mine… pot spune ca imi plac banii… masinile tari si fetele frumoase. Sunt sincer si nu ma ascund niciodata dupa deget. Citesc de multa vreme mesajele de pe lovetime, sunt multe lucruri care imi plac dar nu toate. Mi-ar placea sa imi fac prieteni pe aici. Am si eu loc in grupul vostru?
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

29 Octombrie, 2007, 11:22:09 p.m.
Răspuns #1

vetiver

Buna seara, motanel! ;D
Din partea mea, esti binevenit si nu vad de ce nu ai avea locul tau in grupul lovetime :)
Ce model de masina iti place cel mai mult?

30 Octombrie, 2007, 08:54:44 a.m.
Răspuns #2

inda

Bine ai venit motanelule  :)
Daca astea iti sunt preferintele, inseamna ca ai nimerit bine, de fete frumoase nu ducem lipsa, iar cu banii, sunt sigura ca te vei descurca ! Sedere placuta sa ai!
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

30 Octombrie, 2007, 10:07:57 a.m.
Răspuns #3

sanchi

Despre mine… pot spune ca imi plac banii… masinile tari si fetele frumoase. Sunt sincer si nu ma ascund niciodata dupa deget. Citesc de multa vreme mesajele de pe lovetime...

Bani, masini, femei... woooow, ce poti sa-ti doresti mai mult?!?  Si nu stai rau nici cu cititul. ;D

« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2007, 12:34:02 p.m. de viulian »
din auzite...

30 Octombrie, 2007, 12:06:24 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Din descrierea ta mi-am dat seama ca deja ma placi fara sa o stii  :D :D (btw, sanchi, fetele frumoase, da?  ::)) Deci ce sa fac, ma vad obligata sa-ti urez bun venit!  :P
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Octombrie, 2007, 12:36:27 p.m.
Răspuns #5

Just

Bine ai venit!
Asteptam sa te citim .
:)
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Octombrie, 2007, 07:43:23 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
fii binevenit!
ce să spun...sper să găseşti o fată frumoasă, să îţi cumperi o maşină tare şi să ai bani să le întreţii pe amândouă!  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Octombrie, 2007, 10:46:38 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Bine ai venit...motanelule.
Locul...ai sa ti-l gasesti tu printre noi... probabil va fi acolo unde sufletul tau se va simti cel mai confortabil. iti doresc sa gasesti aici ceea ce ai sperat sa gasesti si sa te simti cat mai bine alaturi de noi!
Fete frumoase aici vei gasi cu siguranta...bani si masini nu, dar poate te ajutam cu niste wallpapere reusite  ;D .

30 Octombrie, 2007, 11:21:57 p.m.
Răspuns #8

motanel

Multumesc de primire, oameni buni! Vetiver, imi plac Mercedesurile in special. Dupa ce am trecut prin 3 accidente de masina si am vazut cum raspunde un “mertzan” la impactul cu un camion… m-am convins ca asta e ceea ce-mi trebuie. Inda_blue, deocamdata ma tin departe de fete(sufleteste, of course! ;) ) . Sunt fript prea decurand ca sa mai am incredere in vreuna. Sanchi, au fost vremuri cand aveam tot ce imi doream,tot ce imi placea. Dar stii vorba cantecului: “Don’tknow what you’ve got till it’s gone”… Lorelei,  deocamdata pot sa iti spun cu mana pe inima ca pentru o discutie cu tine as fi in stare  sa renunt  oricand la o partida salbatica de sex, oricat de apetisanta ar fi fetita. Just_a_tear, voi incerca sa scriu si eu, dar voi fi mai atent la ceea ce scrieti voi. E mai important,cred eu. Semiramis, se zice ca sufletul nu se poate cumpara cu  bani. Eu cred ca se poate, dar nu il vreau asa. In rest am tot ce imi doresc si chiar mai mult.Lady Allia, aici nu caut nici fete, nici bani si nici  masini ci poate prietenie dincolo de interesele de care se vorbea de curand in unul din topicuri.
See you around, folks! Chicki – chaaahh…
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2007, 11:33:02 p.m. de motanel »
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

30 Octombrie, 2007, 11:31:24 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Am trait s-o vad si pe-asta! Un barbat care renunta la sex pentru o discutie! Doamne, ori s-a intors lumea cu fundu-n sus ori eu nu voi intelege in veci barbatii!  :laugh: :laugh:
Tocmai acum, cand aveam senzatia ca am inteles ce vor!  :rofl:

Dar pana la urma, pentru asa fata frumoasa, desteapta si mai ales modesta cum sunt eu... cum sa nu renunti domn'ne la sex?  :whistling:

31 Octombrie, 2007, 09:56:06 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
Dar pana la urma, pentru asa fata frumoasa, desteapta si mai ales modesta cum sunt eu... cum sa nu renunti domn'ne la sex?  :whistling:
normal...normal.  :D
Lorelei,  deocamdata pot sa iti spun cu mana pe inima ca pentru o discutie cu tine as fi in stare  sa renunt  oricand la o partida salbatica de sex, oricat de apetisanta ar fi fetita.
:rofl: hahahahaha  :laugh:
nu pot să cred!!!!!! m-aţi înnebunit. de mult nu ma mai râs aşa. auzi tu!!!
şi în plus am şi o herghelie de 200 de căluţi nihaaa  :D
« Ultima Modificare: 31 Octombrie, 2007, 09:57:40 p.m. de Semiramis »

31 Octombrie, 2007, 10:02:50 p.m.
Răspuns #11

motanel

Fetelor, fetelor Imi plac oamenii cu simtul umorului, insa eu chiar nu glumeam la mesajul trecut. Dar daca asa a iesit... Semiramiso, ma bucur ca e-am inveselit! Poate era mai bine sa fi glumit din capul locului. Ha ha!

31 Octombrie, 2007, 10:15:59 p.m.
Răspuns #12

Lorelei

Atunci ce sa mai zic. Asa compliment n-am mai primit de multa vreme!   :happydance: (ar trebui sa-ti dau un plus dar sunt sigura ca ma va banui lumea de subiectivitate!  :laugh: :laugh:)

31 Octombrie, 2007, 10:22:44 p.m.
Răspuns #13

motanel

Ocazii sa imi dai plus iti promit sa mai fie. Dar... asta ramane secretul nostru!  :-X

31 Octombrie, 2007, 10:30:25 p.m.
Răspuns #14

Semiramis

Global Moderator
care secret! cer să fie aici, pe faţă. ca să ştim şi noi!!!!