Multumesc de primire, oameni buni! Vetiver, imi plac Mercedesurile in special. Dupa ce am trecut prin 3 accidente de masina si am vazut cum raspunde un “mertzan” la impactul cu un camion… m-am convins ca asta e ceea ce-mi trebuie. Inda_blue, deocamdata ma tin departe de fete(sufleteste, of course!

) . Sunt fript prea decurand ca sa mai am incredere in vreuna. Sanchi, au fost vremuri cand aveam tot ce imi doream,tot ce imi placea. Dar stii vorba cantecului: “Don’tknow what you’ve got till it’s gone”… Lorelei, deocamdata pot sa iti spun cu mana pe inima ca pentru o discutie cu tine as fi in stare sa renunt oricand la o partida salbatica de sex, oricat de apetisanta ar fi fetita. Just_a_tear, voi incerca sa scriu si eu, dar voi fi mai atent la ceea ce scrieti voi. E mai important,cred eu. Semiramis, se zice ca sufletul nu se poate cumpara cu bani. Eu cred ca se poate, dar nu il vreau asa. In rest am tot ce imi doresc si chiar mai mult.Lady Allia, aici nu caut nici fete, nici bani si nici masini ci poate prietenie dincolo de interesele de care se vorbea de curand in unul din topicuri.
See you around, folks! Chicki – chaaahh…