Poate ca treaba asta e valabila pentru parlamentari si pentru cei carora le zboara banii de prin buzunare ,pentru aceia care pot avea masina pe care o doresc.
Tata are Dacia ,nu plentru ca si-a dorit ,ci pentru ca asta si-a permis,iar bunicu a avut trabant pentru ca asa a fost sa fie.

Eu cred ca acela care a scris articolul asta l-a scris doar ca sa se afle in treaba.
Daca nu iti plac masinile ce te faci ,esti acuzat ca nu ai personalitate?
Eu nu am preferinte cand vine vorba de masini ,mi-e indiferent.

Ma enerveaza chiar cand vad ca mai vine un tip sau o tipa "cool" la volanul unui Jeep si crede ca daca-l conduce poate trece pe rosu sau nici macar nu cedeaza trecerea pietonilor unde este zebra.Si in plus pentru ca masinile sunt atat de multe(si se inmultesc ca sobolanii) se cer locuri de parcare ,sunt distruse spatii verzi ca sa se faca parcari ,de parca nu am fi poluati destul si la propriu si la figurat.
Plus ca atatia oameni mor din cauza accidentelor de masina .Sunt atatea pierderi incat imi face rau numai sa ma gandesc si ma intristeaza cumplit .
In concluzie,Motanel ,eu cred ca nu se poate face asa o paralela ,insa asta este doar o parere.
Ps:Eu nu am masina si nici nu visez la una ,dar personalitate te asigur ca am .
Nu neg utilitatea unei masini ,insa nici nu incurajez faptul ca omul trebuie judecat in functie de ce masina are.