10 Octombrie, 2025, 09:21:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce mancam, oameni buni?  (Citit de 3067 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Noiembrie, 2007, 12:40:38 a.m.
Citit de 3067 ori

motanel

Vad ca se discuta despre retete de mancare, despre gusturi, etc. Dar eu nu vreau sa discutam despre visuri sau planuri, despre ce e sanatos si ce nu  ci despre realitatea imediata. Tu ce ai mancat azi? E simplu.
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

09 Noiembrie, 2007, 07:25:06 a.m.
Răspuns #1

sunshine

La mine nu exista zi fara micul dejun, indiferent cat de dimineata ma trezesc. Acum savurez o bucata ;D de budinca (din paste) , reteta proprie. La servici iau un mar, voi bea o cafea si cateva ceaiuri. Daca mai adaug ceva va anunt cand sosesc acasa.O zi buna va doresc. :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Ianuarie, 2008, 10:18:16 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
mancam ce apucam, cand apucam. cand avem timp...ne pregatim ceva frumos :D
Traiasca cartofii prajiti...binentzeles...cu ceva carnaciori (trandafiri afumati de casa).
Let's put a smile on that face!

21 Ianuarie, 2008, 01:38:03 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
mda, eu departe de casa, m-am saturat de pizza livrata la birou... >:(
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!