In ceea ce ma priveste nu-mi este greu sa ma adaptez unui nou stil de viata.Am renuntat la unele tabieturi sau mai bine spus s-au pierdut singure ,dar s-au si impus (singure) unele tabieturi de-ale mele.
De exemplu pana inainte de a ne muta impreuna eram obisnuita sa dejunez,el nu mananca micul dejun asa ca fara sa vreau am renuntat si eu.Nici macar nu mi-am dat seama cum.
Nu am renuntat insa la cafele.Dimineata si la pranz neaparat.Desi nu este foarte bine si nu-mi doream asta s-a adaptat si el.

Cred ca totul vine de la sine .Cu timpul unele tabieturi se pierd ,chiar si fara sa-ti dai seama sau poate unele se dobandesc.Depinde acum si de personalitatea fiecaruia.Eu dupa cum spuneam ma adaptez usor unui nou stil de viata si chiar fara de asta nu prea pusese rutina stapanire pe mine.
Cat de mult ne definesc nu stiu,dar cred ca au si ele un cuvant de spus in ceea ce priveste caracterul sau personalitatea omului.De exemplu unii stiu ca iau micul dejun la ora cutare,cafeaua ,dusul la ora cutare,asta inseamna ca duce o viata bine organizata.