10 Octombrie, 2025, 09:24:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ne doare...!  (Citit de 2916 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Noiembrie, 2007, 05:16:00 a.m.
Citit de 2916 ori

Rebecka

Ne doare in primul rand ca suntem marginalizati, acuzati si judecati, insa fara un proces cinstit..incurajam onestitatea, insa se pare ca poporul, mituieste poporul..
Ne doare tot ceea ce se intampla, insa nu suntem in stare sa intervenim...noi am vrea, dar suntem prea mici si prea putini ptr asta...
Ne-a durut atunci cand jurnalistii romani au fost sechestrati de catre arabi, atunci am intervenit...am iesit in strada, am incercat sa convingem autoritatile romane sa faca ceva ptr a-i ajuta..nu a servit la nimic...si asta ne doare..
Ne doare atunci cand incercam sa vorbim, sa spunem ca ave, dreptul la o parere ...si nimeni nu ne baga in seama...
Dar stiti senzatia cand ...nu stii sa innoti si cazi in ocean..?
E aceeasi senzatia, cand stii ca totul se va termina si tu tot incerci..speri...si asta doare..

Si stiti ce doare cel mai mult? Ca nimeni nu da 2 bani pe faptul ca ne doare...trist, dar adevarat...se numeste viata, in Romania...sau alternativ, viata de roman!(oriunde)

Pe voi chiar nu va doare???
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

17 Noiembrie, 2007, 05:19:42 a.m.
Răspuns #1

Rebecka

Si stiti ce mai doare...sa stiu ca exista atata iubire, si sa nu o vad, ssa nu o simt in viata de zi cu zi...sa ma simt stearpa, lipsita de sentimente , dar cu multe griji..
Mai doare atunci cand realizezi ca viata ta ar fi putut fi cu totul si cu totul alta, daca nu ai fi gresit..si doare...cand nu ii poti oferi copilului tau ceea ce isi doreste ptr ca nu ai posibilitati, si constati ca el iti ofera tie ceea ce ti-ai dori..asta doare!
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga