12 Octombrie, 2025, 12:34:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Forumul a fost mutat [Nov 2007]  (Citit de 8880 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Noiembrie, 2007, 11:56:13 p.m.
Citit de 8880 ori

viulian

Administrator
In primul rand doresc sa imi cer iertare pentru downtime-ul din ultima saptamana si sa va multumesc daca ati avut rabdare sa asteptati :)

Forumul a fost hostat multa vreme pe server-ul unui amic de-al meu [caruia ii multumesc pe aceasta cale]; dar el fiind prins in ultima perioada cu o gramada de treaba, nu a mai putut avea grija de server. Paginile se construiau greu, ora pe server era cu 30 de minute inainte decat ar fi trebuit, iar el [il inteleg] nu putea sa faca fata si solicitarilor mele de 'suport'.
De asemenea, serverul era in US, iar cum majoritatea voastra sunt in Romania, distanta se 'simtea'.

Acum insa forumul are casuta lui - in UK - si fara intermediari.
Am renuntat la 'instrumentele' standard folosite cam peste tot (server de web, DNS, etc) in favoarea unora foarte rapide, dar mai spartane in configurare. Ceva de genul: o Dacie e lenta, insa avantajul este ca toata lumea stie sa o intretina. Pe cand un Porsche e foarte rapid, insa doar putini se incumenta la el ( :-[ ).

PS: Nu am apucat inca sa mut toate informatiile si na, toate fiind proaspete, cam orice se poate intampla. Imi cer scuze daca veti gasi chestii care nu functioneaza corect.
Sa le enumar pe cele care le stiu deja:
a) Blogurile nu le-am mutat [nu stiu, astea vad ca raman mereu in urma :) oare le citeste cineva ?] si e posibil ca nici emailurile de notificare sa nu soseasca deocamdata.
b) Emailurile de notificari la topic / activare cont nou - e posibil sa nu mearga nici ele deocamdata.

Lucrez pe rand la probleme, si chiar va rog sa-mi spuneti daca observati ceva ciudat, pentru ca sa pot remedia. Cum ziceam, instrumentele noi, chiar daca performante, totusi nu sunt asa usor de strunit. Nu inca!

Pe scurt, sunt uimit de viteza de acum a site-ului. Mi-ar place sa-mi spuneti cum vi se pare voua ca se misca, raportat la viteza dinainte!

Multumesc,

27 Noiembrie, 2007, 09:36:30 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

Se misca.... fix ca un Porsche!  :-* Wow! Chiar wow!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Noiembrie, 2007, 09:40:05 a.m.
Răspuns #2

pokemon

Si mie imi place cum se misca!
Altceva,defectiuni,n-am desoerit.... :hooray:
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Noiembrie, 2007, 02:39:25 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Noiembrie, 2007, 03:43:27 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

:happydance: în sfârşit din nou acasă...!!! Ufff că rău este când e LoveTime în "reparaţii"  :'(, dar acum mă bucur mult de tot pentru că ai rezolvat problema, deoarece înainte se încărca foarte, foarte greu, iar acum se încarcă superrrr rapid !!! Încă nu am apucat să îl iau la "puricat", dar, dacă găsesc vreun "bug" îl raportez!
 Mulţumesc Iuliane... :-*.

27 Noiembrie, 2007, 04:18:29 p.m.
Răspuns #5

Just

Buna treaba,Iulian!
Se simte schimbarea.Acum se misca foarte ,farte rapid.
Pe scurt :e fain!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Noiembrie, 2007, 04:20:53 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Nu prea se mai putea :)
Va multumesc si eu pentru sustinere!

Incet o sa bibilesc - sa-i dau un aspect de WEB 2.0 (ceva umbre, ceva dinamism, etc);
Acum am pus bazele, fundatia, si in timp vor apare si schimbarile.

Blogurile urmeaza, si e posibil sa mai fie un downtime ceva, dar voi remedia cat de repede se poate - nu mai depindem decat de cei de la hosting (a2b2) despre care insa toata lumea are vorbe frumoase [si eu, inclusiv].

Spor in utilizare!

27 Noiembrie, 2007, 06:12:06 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
Se misca super bine. Fatza de ce a fost si unde e acum. Hai sa privim inainte, dar sa nu uitam de unde am plecat.
Let's put a smile on that face!

28 Noiembrie, 2007, 06:35:53 p.m.
Răspuns #8

valentina

Chiar imi era dor de voi,BUNA SEARA!
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume