M-am saturat sa fug, sa fug de realitate, sa fug de tine si de familia ta..credeam in iubire, eu as fi facut orice ptr voi, insa voi...mi-ati distrus si inveninat sufletul..stiam ca exista oameni rai, stiam ca sunt multi capabili sa isi urasca propriul copil, propriul frate, propria mama, propria familie, dar nu credeam sa ma gasesc si eu in situatia asta..de ce ma urati atat si de ce continuati sa imi faceti rau?
Cu ce am gresit eu, noi...mama, Catalin, ca intotdeauna am incercat sa ne facem ca nu ne dam seama, si v-am iubit neconditionat, ca mereu am lasat de la noi din iubire...Acum nu...s-a terminat cu jocul asta murdar tata...ma consideri un dusman, dar nu stii ca pot fi un dusman atat de crunt, pe cat de mult va iubesc..imi spunea azi mama...esti prea tanara sa ai probleme cu stressul, cu inima...tu trebuie sa iti traiesti viata, sa profiti de tineretea ta...as vrea sa iti ofer atatea, insa nu imi sta in puteri...iarta-ma fata mea...
Iar tu, ca un tata iubitor, ma renegi si ma jignesti de cate ori imi auzi vocea..si ai ocazia...cu ce am gresit TATA??
Iarta-ma ca m-am nascut..as vrea ca Mos Craciun sa iti aduca in dar ...inexistenta mea...Craciun fericit!