Foarte frumos subiect ,Alexia.
Eu momentan am doar o hamsterita pe care o poti vedea la "Sufletele necuvantatoare" .Noi o strigam Miss. E foarte rapida si ii place joaca ,imi e draga de numa.I-am cumparat si un castel(pe masura ei ,desigur) ca sa traiasca in cele mai bune conditii.
Despre animalele pe care le-am avut sunt multe de spus .Au trecut prin viata mea catei (Nero,Spiky ,Rony),un papagal,pestisori (am avut multi) ,pisicute .Plus ca am salvat pasari pe care le ingrijeam pana isi reveneau ,am salvat soareci (stiu ca nu prea e normal ,dar ma luptam cu pisicul pe soarece ) ,gusteri ,soparle ,arici si mai multe necuvantatoare.
Si eu am votat pentru protectia animalelor.Sa-i chinuie pe cei ce chinuie animalele ! Oricum numai cine e lipsit de suflet si minte poate sa loveasca sau sa omoare cu brutalitate un animal ,care este total lipsit de aparare .Am vazut ca in Los Angeles ,parca e infiintata politia animalelor.Frumos! Oamenii aceia chiar luptau ca sa le salveze.
Aici unde locuiesc eu sunt foarte multe pisici pe afara ,ale nimanui.Sper ca sa ma pot alatura si eu ,mai tarziu ,acelor oameni care au infiintat o asociatie si pun mana de la mana sa le hraneasca ,macar atat.
Am mai vrut sa va spun de hingheri.Ar trebui sa puna oameni care iubesc animalele sa adune cainii vagabonzi si sa-i duca in locuri special amenajate pentru ei ,pana poate ca va veni vreun nou stapan sa-l ajute.Nu asa cum fac domnii astia actuali ,brute ce profita de puterea pe care o au .
Va mai astept sa ne vorbim si sa puneti poze cu animalutele voastre.