Bine v-am gasit !
Mi-a placut foarte mult ideea cu hobbyurile si m-am hotarat astfel sa va povestesc despre una dintre ocupatile mele placute si zilnice.Cresc si incerc sa am mare grija de micuta mea hamsterita rasa Roborovski.A aparut spontan in viata noastra acum doua luni si ne-a fost draga inca de la inceput.Pe atunci era foarte micuta ,in jur de 3 centimetri .In general cei din rasa de care vorbesc nu cresc mai mult de 4.5 centimetri ,fiind cei mai micuti si mai rapizi dintre hamsteri.
Este foarte dragalasa ,ii place sa fii langa ea si sa o privesti ,se joaca mult ,se ascunde in rumegus unde se ingroapa toata ,ii place sa intre prin tunele sau tuburi si mai ales iubeste sa alerge in rotita ei.De curand i-am cumparat o noua casuta ca sa aibe mai mult spatiu si sa se simta mai bine. Este foarte important sa fie tinuti in curatenie ,sa aibe mancare proaspata si apa sa le fie schimbata cel putin la doua zile.
Pe cand am adus-o acasa acum doua luni se temea mult daca puneam mana la ea in casuta sau daca incercam sa o atingem ,insa cu rabdare acum am invatat-o sa umble la noi pe mana sau sa manance din palma .Este atat de micuta incat imi doresc cateodata sa o prin si sa o strang tare ,tare numai sa o simt putin ca asa daca vine la noi in palma e degeaba la cat de usoara este .
Nu ne-am decis inca daca sa ii luam un prieten sau nu .Eu vreau sa ii oferim ei toata atentia si iubirea ,insa ma gandesc ca poate se simte singura si ar vrea sa aibe un partener de joaca .Acum lucrurile s-ar complica daca am mai aduce un hamster cu ea.Cred ca este prea mica sa faca puisori ,ar suferi cand i-ar aduce pe lume si stiti si voi cum sunt baietii ,greu sa se stapaneasca in prezenta unei fete atragatoare (mai ales ca ea).Hop ,tzup sa faca ceva .Eh!
Partea mai putin placuta este ca nu au o viata lunga ceea ce ma face trista inca de pe acum .Imi este asa frica sa nu o pierd pentru ca ne-am atasat foarte mult de ea.Imi amintesc ca inca de la inceput cand am crezut ca are o boala grava am suferit la gandul ca poate va muri in mai putin de 24 de ore .A fost din fericire doar o alarma falsa.
I-am cumparat tot zilele trecute si o micuta minge in care o punem si ea alearga prin toata casa cu ea.Este foarte distractiv sa o vezi mai ales ca are o viteza de te sperii.Ii place ei sa cerceteze tot si sa se plimbe pe langa noi .
De cateva ori pe cand ne jucam impreuna a scapat libera prin camera ,dar spre surprinderea noastra de fiecare data a venit atunci cand i-am aratat rotita ei .MA bucur mult ca este asa pentru ca daca fuge si o pierzi din vedere este foarte greu sa o mai recuperezi .
Am sa atasez cateva poze si desigur voi reveni sa va mai povestesc.