10 Octombrie, 2025, 04:14:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Credeti in dragoste pe internet??  (Citit de 34685 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Octombrie, 2006, 10:33:48 p.m.
Răspuns #30

Escu

Global Moderator
da...cred ca poate intampla.eu pe net mi-am cunoscut prietena, si acum suntem impreuna..si e totul super bine
Let's put a smile on that face!

28 Iulie, 2007, 07:14:31 p.m.
Răspuns #31

dyanastoiceasca

as fi cea mai ipocrita persoana dak nu as crede in asa ceva... mai ales k de 5 luni traiesc o iubire p.... mess :-*
E greu...

E greu a rade...
Cand ochii sunt plansi
Cand ultima speranta
Din viata ti s-a stins
.............
Scriu aceste randuri mici
Sa te ajunga si sa plangi
Ca asa m-ajuns pe mine
Cand ma tot gandesc la tine
.............

28 Iulie, 2007, 10:46:09 p.m.
Răspuns #32

katya1886

eu tind sa nu mai cred in asa ceva pentru ca este ceva timp de cand vorbesc cu actualul pe mess si nu stiu cat mai rezist asa. Monitorul nu poate lua locul unei fiintei vii.   :P
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

28 Iulie, 2007, 10:58:19 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Nu am crezut!
Ca si mai toata lumea am avut reticente multi ani fata de iubirea gasita pe intenet.
Am gresit!
De aici si adevarul din vorba: "niciodata sa nu spui niciodata".

Dar..., pentru ca toate au un dar, dragostea ca sa se implineasca trebuie sa se materializeze...intr-o atingere, intr-un suras, intr-o privire, intr-un sarut.
Nu poti comunica la infinit prin scrisori sau mailuri. Ajungi la un moment dat sa te intrebi daca e real sau pur si simplu traiesti ceva...ce nu va fi niciodata?!
Totul devine un fel de fantasma care doare ucigator de mult, un fel de atingere-neatingere la capatul unei visari!

10 Octombrie, 2007, 08:57:06 p.m.
Răspuns #34

*Alexandra*beijo

sincer iti spun k eu n cred k poate exista dragoste pe internet...exclus dupa parerea mea,dak nu vezi pers resp nu ai cum s o iubesti,iubesti p cnv prin felul cum e el,cum rade,cum vb,cum se poarta,prin gesturi,prin timp petrecut impreuna,nu printr-un ecran...!poate nah vb cu cnv pe net si ti se pare d treaba,nice etc.da aia nu e iubire,eventual pers respctiva este confidentul tau karuia ii pov d ale tale si t simti bn knd vb cu el/ea.dar nu e iubire.nu poti iubi o pers p kre nu o vezi chora dak o vezi prin web sau mai stiu eu...nu e acelasi lucru cu prezenta fatza in fatza...nu se compara,parerea mea.

11 Octombrie, 2007, 04:16:32 p.m.
Răspuns #35

The Don

Dragoste pe internet...:)
Din moment ce fiecare are propria lui definitie despre dragoste, propriile "repere", simturi, reactii...de ce sa incercam sa excludem posibilitatea de a se indragosti pe net? Eu unul insa, consider ca dragostea inseamna "chimie", reactia la tot ce emana celalalt, de la voce, miros, infatisare, gandire, comportament...pana la acele "unde" invizibile, se le numim AURA :angel:. Si cum nu pot simti toate astea din radiatiile monitorului meu...eu unul nu ma voi indragosti niciodata de o entitate http, www, html sau de orice alta forma virtuala :-\. Sa fie ghinion? ???
Love is the triumph of imagination over intelligence...

06 Noiembrie, 2007, 12:53:35 a.m.
Răspuns #36

Lady Delerium

Internetul iti ofera numai posibilitatea de a intalni potentiala jumatate,ofera un inceput,ofera o sansa dar nimic nu se va compara cu realitatea....iubirea dintre doua persoane se cladeste pe combiantia sentimentelor oferite de spirit dar si de trup.
Pur si simplu poti numai nimerii ca ceea ce incepe prin intermediul internetului sa corespunda si cu realitatea...lumea virtuala poate fi inselatoare dar mai sunt si exceptii cu toate astea ele nu confirma 'regula'!
Poate mi-e scris sa iubesc visand....

06 Noiembrie, 2007, 02:46:15 a.m.
Răspuns #37

suflet

exista asa ceva si cred ca se poate, dar nu imi place deloc ... e prea sec
nu exista emotiile alea de la prima intalnire, nu exista vrajeala cand o conduci acasa, nu poti sa o scoti la o prajitura pe chat si nici la o plimbare prin parc si ... unde mai e sarutul?  :-X
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

07 Noiembrie, 2007, 12:24:51 a.m.
Răspuns #38

Sonrisa

Acum ... nu prea mai cred in dragostea de vreun fel ... Cred in dorinta noastra de a fi acceptati asa cum suntem.... iar daca cineva ne accepta, ne indragostim instant.
Poate gandesc un pic prea dur.
Nu cred ca s-a indragostit cineva de o persoana care nu l-a acceptat (cel putin la inceput) asa cum e.
Pe internet se "construiesc" "imagini" ce pot fi pe placul nostru. Asadar, este perfect plauzibil ca "imaginea" noastra sa fie acceptata si sa ne simtim atrasi de persoana care ne accepta.
...

13 Aprilie, 2008, 02:32:04 p.m.
Răspuns #39

viulian

Administrator
Dap, corect :) de acord cu postul de mai sus.

Cand auzi insa vocea... persoanei celelalte, atunci stii daca va fi ceva sau nu.
Si dupa aceea cand o vezi...
Si dupa aceea cand mai afli una alta despre ea...

13 Aprilie, 2008, 03:00:10 p.m.
Răspuns #40

Just

Eu cred ca internetul iti ofera ocazia sa cunosti persoana respectiva .Adica se discuta mai liber decat fata in fata ,se discuta neinteresat si initial e un mijloc de a lega o prietenie . Apoi ,desigur, sunt total de acord cu faptul ca dragostea se definitiveaza in momentul in care ii auzi glazul ,in momentul in care il vezi ,aici cred ca inima ia o decizie .Din punctul meu de vedere aspectul cel mai important al internetului e ca se pune accent pe interior si nicidecum pe exterior.Sunt situatii in care fete ( baieti) mai putin aratosi sunt refuzati instant la o intalnire face to face fara a li se da sansa de a-si arata partile lor frumoase ,dar care sar mai putin in ochi la un prim contact.Cam asa sta treaba .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

13 Aprilie, 2008, 03:13:31 p.m.
Răspuns #41

Sonrisa

Poate ca aspectul exterior este un "impediment" pentru unele persoane. Intotdeauna am considerat ca asupra "exteriorului" unei persoane se poate face oricand ceva: poti sa slabesti/sa te ingrasi, sa te imbraci mai bine, sa-ti colorezi parul, ochii, sa-ti albesti dantura....dar "interiorul" e mai greu de prelucrat.
Mi s-a intamplat sa constat (prin propria experienta) ca persoane care pareau intr-un fel, erau de fapt ALTFEL. Si nu e vorba de a fi mai valoroase dact pareau, ci dimpotriva.  La distanta iti poti corecta, ajusta discursul, emotiile, comportamentul, dar fata in fata... nu mai ai "fituica" dupa care sa copii, si atunci te demasti involuntar.
Ideal este sa iti asumi pe deplin ceea ce esti, sa te adaptezi vremurilor in care traiesti, sa stii sa iti fructifici calitatile, sa iti estompezi defectele, sa fii CORECT cu tine si cu ceilalti, si sa ramai totusi OM. Sa fii cat se poate de fericit si multumit in conditiile date. (Nu trebuie sa te "potrivesti" tuturor sabloanelor din lume.)

13 Aprilie, 2008, 03:37:06 p.m.
Răspuns #42

dayane

Dragostea pe internet e opusul dragostei la prima vedere.Cred...si nu cred. ;D

Cunosc multe persoane care si-au intalnit dragostea pe internet ...si sunt foarte fericite si acum.deci Sweeney Todd,simte-te incurajat.

Sonrisa are dreptate,trebuie sa ne adaptam vremurilor in care traim. ::)

16 Mai, 2008, 12:05:39 a.m.
Răspuns #43

Răzvan Vlad

Dragostea apare in cele mai nesteptate locuri. Da, am vazut oameni fericiti, a caror relatie a inceput prin intermediul internetului. Si am asistat si la drame (tragicomedii) provocate de relatiile virtuale. Intalnirile face to face rezolva problemele. Cred ca atunci cand situatia devine prea tensionata, sinceritatea este singura cale de urmat.

16 Mai, 2008, 09:35:53 a.m.
Răspuns #44

Escu

Global Moderator
Internet-ul poate fi doar un loc. Ca un bar/teatru/cinema/mall.
Let's put a smile on that face!