10 Octombrie, 2025, 03:56:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Imaginea de sine  (Citit de 21092 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Decembrie, 2008, 11:30:36 p.m.
Răspuns #15

Escu

Global Moderator
Priveam ieri in urma. M-am uitat la niste posturi de ale mele mai vechi. Mi-am adus aminte de multe chestii si zambeam de unul singur in fata monitorului. Am pus in balanta si am comparat. Consider ca am evoluat, dar o usoara urma s-a simtit pentru o secunda ca nu mai sunt asa cum eram. Am citit mai departe si mi-am adus aminte de oameni deosebiti care din diverse motive nu mai scriu. Mi-a dat prin cap sa le dau mesaje, poate ca or sa revina.
Cred ca mi-e dor de nebunia de atunci..
Voi ce vedeti daca priviti in urma? De ce va e dor? Sunt curios de raspunsuri si va provoc sa ne punem mintile la contributie si sa facem ceva in privinta asta!
Let's put a smile on that face!

18 Decembrie, 2008, 02:17:48 p.m.
Răspuns #16

ARIDANA

Vizitator
Chiar ar fi bine sa se faca un "remember" al vremurilor bune ale forumului.Eu m-am gandit sub alta forma,avand in vedere ca sunt,oarecum,boboaca pe forum.Mi-am pus intrebarea ce m-a determinat sa-mi doresc sa scriu aici,pe Lovetime si mi-am raspuns,tocmai subiectele si modul de abordare a lor care,asa cum spui ..era,odata,,altul-zic eu mai cald,mai apropiat de suflet.
Ca o sugestie...am putea face un bilant al acestui an,pentru inceput...avand in vedere ca mai este destul de putin si se incheie .
Ce credeti?

22 Ianuarie, 2009, 10:03:19 p.m.
Răspuns #17

d3rb3d3u

idealist-delasator-optimist-viclean-spirit de observatie-perfectionist-enervant-glumet-ignorant-conservator.
Viata e o jungla in care te poti rataci, sau un drum lin catre idealurile tale. Viata, mediul, conjunctura, te transforma in ceva bun, sau rau. Iar daca spun ca sunt o persoana buna sau o persoana rea, sunt fals.
E bine sa-ti stii calitatile, dar mai ales defectele, ca sa poti evolua, invata.

« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2009, 10:05:29 p.m. de d3rb3d3u »
Ce faci cand ramai fara cerneala invizibila ?

22 Ianuarie, 2009, 10:18:45 p.m.
Răspuns #18

tot_camy

Am fost mereu prietena mea cea mai buna (chiar si atunci cand facand ce-mi doream dupa o clipa aveam sa regret). M-am considerat puternica si adesea prea rece. Altii ma vedeau uneori fragila si blanda.
Imi e dor uneori de mine cea dintr-o anumita zi sau an, de un coltisor mic ce-mi pastreaza timid urma pasilor, de bucuria oamenilor ce m-au insotit pe drum, de lacrimile de bucurie dar si tristete recitind ce am scris odata. De oameni, locuri, de un cantec anume, de poezii scrise pe frunze de toamna... Cu toate astea sunt multumita de ceea ce sunt.
Uneori regret ca nu mai sunt la 20 de ani... asta-l consider un defect de divulgat :D Altele... le aflati voi?
Bun gasit si la buna citire!

23 Ianuarie, 2009, 01:25:55 a.m.
Răspuns #19

Lorelei

Ca si tot_camy, si eu cred ca, poate chiar daca nu intotdeauna sau dintotdeauna, in timp am invatat sa imi fiu prietena. Sa nu imi fiu impotriva si sa nu ma pierd in ceea ce vor altii de la mine. Alegerile mari pe care le-am facut in viata nu le regret, ele m-au facut ceea ce sunt, iar ceea ce sunt imi e de ajuns.

PS. tot_camy, bun venit si da, la buna citire!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Ianuarie, 2009, 08:14:56 a.m.
Răspuns #20

Cruella

Leneşă, distractivă, adorabilă...
My imaginary friend says you are crazy!

23 Iulie, 2010, 12:57:21 a.m.
Răspuns #21

loreley79

eu..despre mine... :laugh:ar fi multe de spus,dar cred ca sunt pe calea cea buna;adica mereu cred ca pot mai mult.nu pot spune ca sunt buna..sau rea sau ca detin nu stiu ce calitati;dar,da ,vreau de la mine mai mult decat sa fiu o persoana banala pierduta in monotonie.nu mi-am propus sa schimb lumea sau sa ies din anonimat dar pot schimba ceva in mine..de asta sunt sigura.parerea mea e ca atunci cand as spune "eu sunt asa"as pune o limita in evolutia mea ca om;de aceea cred ca fiecare e intr-o continua cautare a ceva,fie chiar si a bunatatii...caci toate sunt relative in lumea asta.
loreley