Este Dumnezeu o persoana reala? Multi cred ca Dumnezeu este o persoana reala , caci orice inteligenta presupune o capacitate de gandire, capacitate cu care suntem si noi dotati(iar cand spunem gandire, presupunem si creier )si aceasta face parte dintr-un corp bine definit. Atunci are Dumnezeu un corp fizic? Nu, corpul Sau este spiritual. Spiritele au un corp asa cum spune Biblia: daca exista un corp fizic, exista si unul spiritual (1 Corinteni 15:44; Ioan 4:24). Unii oameni vor primi drept recompensa viata in cer cu Dumnezeu, primind atunci corpuri spirituale, ei vor vedea pe Dumnezeu si vor fi ca el(1 Ioan 3:2), asemanarea dintre om si Dumnezeu nu se refera la aspectul fizic ci la cele trei corpuri pe care le poseda omul si anume: scanteie divina, corp astral si corp eteric. Tot astfel si sfera Divina este formata dintr-o trinitate . In centru sfera centrala formata din miliarde de spirite ajunse la acelasi grad de evolutie care functioneaza ca un tot unitar, din care pleaca Scanteia Divina a tuturor vietuitoarelor, aceasta sfera se numeste Capul Divin sau Tatar . Urmeaza a doua sfera mai in exterior , numita Toracele sau Respiratorul din care pleaca corpul astral si invelisurile ce formeaza perispiritul. Mai la exterior urmeaza a treia sfera numita Pantecele sau Laboratorul Divin, din care pleaca corpul eteric . In aceasta zona se gasesc spiritele de materializare specifice pentru mineral , plante , animale si om.
Stiinta nu va obosi niciodata in a cauta raspunsuri la intrebarile muritorilor. Ciudat este ca exista atat de multi cercetatori care cred , fiecare, ca a gasit raspunsul la acest miracol: viata.
Nu pot decat sa fiu fascinata de cate ori gasesc ceva nou despre Univers. Cert este ca , orice as citi, vedea sau auzi, niciodata nu mi-a fost zdruncinata credinta .