09 Octombrie, 2025, 11:39:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nunta florilor  (Citit de 9772 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Decembrie, 2007, 06:31:14 p.m.
Citit de 9772 ori

Little Rose

19 august 2007
Cristina Little Rose
si Sorin Ghiocel
Ne-am asteptat, ne-am cautat ceva timp, si iata-ne in sfarsit impreuna.
Va impartasesc fericirea mea prin cateva poze.

Povestea, pe larg, inntr-un topic viitor :wub:
« Ultima Modificare: 14 Decembrie, 2007, 06:56:31 p.m. de Little Rose »
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

15 Decembrie, 2007, 09:06:59 a.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Dragii mei dragi  :) :-* :-* :)...

ce aş putea să vă mai doresc în toată această frumuseţe pe care voi deja o trăiţi, o exprimaţi prin privirile voastre şi ne-o dăruiţi şi nouă să ne putem bucura de ea?

"Nu conteaza cu adevarat ce ai in viata, ci pe cine ai alaturi cand treci prin viata"

...vă doresc totuşi să adunaţi împreună clipe parfumate cu iubire...multe...multe, să le păstraţi în petale uscate de amintiri de vis şi să vă bucuraţi mai târziu de ele...alături de nişte boboci de flori care să vă semene atât la frumuseţea exterioară cât şi la cea sufletească...
...vă doresc să vă rămâneţi mereu prieteni înainte de toate şi mâinile care le-aţi unit să nu lăsaţi pe nimeni şi nimic să vi le despartă...căci aşa cum în viaţă sunt multe bucurii...aşa vor fi şi necazuri şi zile grele... şi oricât de mare va fi să fie nămetul...priviţi mereu în sus...la căldura soarelui şi iubiţi-vă...iubirea dacă e iubire pe toate le trece!!!
...vă doresc "casă de piatră" plină de căldură, care să aibă ca şi temelie sufletele voastre, respectul...să vă fiţi aproape, să vă dăruiţi libertatea încrederii şi...să fiţi fericiţi, fericiţi...!

"Dragostea este un lucru simplu si profund.
Este un fapt de viata, nu o iluzie."

cu drag,
fam. Ilie

« Ultima Modificare: 15 Decembrie, 2007, 09:19:43 a.m. de Lady Allia »

10 Martie, 2010, 01:53:55 p.m.
Răspuns #2

sunshine

OFFFFFFFFFFF....Cum am putut sa ratez asemenea poze?Daca ma uit la data cand au fost atasate , imi dau seama ca este exact perioada cand viata m-a dezamagit si mi-a aratat fata ei urata( procese, minciuni, bla ,bla, bla).
 Sunt convinsa ca urarile mele te vor bucura si acum ,iti doresc din inima sa fii cea mai fericita femeie din lume pt ca meriti, sa nu simti nicio clipa tristetea, sa -ti aduca ingerasul Luca numai bucurie si dragoste iar viitorul sa va gaseasca impliniti  :-* :hug:
 Casa de piatra, frumoasa floare, D-zeu sa va binecuvinteze!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Aprilie, 2010, 01:28:39 p.m.
Răspuns #3

Little Rose

Multumesc raza mea de soare. nu ai intarziat in a-mi ura cele bune. Fericire va dorim si noi si sa auzim numai de bine.

Cristina, Sorin si Luca
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.