Iuliane, Semiramis insista.

Eh, daca e ceva ce am invatat anul asta, asta este atitudinea. Atitudinea inseamna tot, noi dam valoare zilelor si vietii.
Si eu, anul trecut, am fost singur de revel. Nu aveam chef de nimeni si nimic. Nu imi doream sa fiu intr-o gasca doar asa sa nu stau acasa de unul singur. Oferta am primit dar am zis "nu". Nu era ce imi doream.
Am tratat ziua aceea ca pe oricare alta. M-am dus singur in centru, am asistat la ceva spectacol apoi m-am dus acasa si m-am culcat. Nu am fost imbracat frumos, nu am luat/facut/etc nimic ca sa imi mearga bine tot anul ce urma sa vina, dar... pot spune ca acea seara a trecut si mi-a mers bine tot anul.
Din pacate chestiunea cu singuratatea nu se anuleaza cand vrem noi, si eu imi doream sa fiu cu cineva, sa fie frumos, etc., dar nu a fost sa fie.
Uneori se intampla ca norocul sa navaleasca peste noi in ultima clipa, asta iti doresc eu tie. Sper sa ai cel putin 3 fete dintre care sa alegi.

Distractie placuta si capul sus! Atitudinea este tot ce conteaza. Vremurile bune urmeaza sa vina!