10 Octombrie, 2025, 08:25:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubirea adevarata e o singura data`n viata?  (Citit de 6822 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Decembrie, 2007, 11:04:32 p.m.
Citit de 6822 ori

Crinutsa

Hmmm... potrivit unor filosofi, iubirea adevarata o gasim o data in viata, restul sunt trecatoare. voi ce credeti?:)

16 Decembrie, 2007, 12:04:50 a.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

14 Iunie, 2008, 08:46:57 p.m.
Răspuns #2

liviu

Hmmm... potrivit unor filosofi, iubirea adevarata o gasim o data in viata, restul sunt trecatoare. voi ce credeti?:)

Daca intr-adevar, cineva a gasit iubirea adevarata, restul nu mai conteaza, pentru ca nu mai cauta! Iar daca o iubire s-a dovedit a fi trecatoare, inseamna ca n-a fost adevarata!! Vedem, deci, ca iubirea adevarata se probeaza prin calitate, dar si prin durabilitate!!!

14 Iunie, 2008, 09:10:37 p.m.
Răspuns #3

liviu

Printre altele, adevarat mai inseamna si cert.. In acest sens, putem vorbi despre certitudinea iubirii:

- se prea poate sa fim siguri ca am gasit dragostea adevarata, si totusi sa ne inselam amarnic..
- dar daca am gasit-o, stim sigur (avem certitudinea!  :))
- si deci, prin simplul fapt ca cineva are indoieli, in aceasta privinta, e clar ca n-a gasit-o.. inca!  :(

« Ultima Modificare: 14 Iunie, 2008, 09:29:35 p.m. de liviu »

14 Iunie, 2008, 09:17:30 p.m.
Răspuns #4

liviu

Dar stati un pic, nu va grabiti chiar asa.. Intrebarea e: incotro sa o apucam (in cautarea iubirii adevarate..!? Evident, ca primul gand care imi trece prin minte e sa ies din casa si sa dau cu banul: la stanga sau la dreapta? In cazuri foarte rare este preferata campia/campul.. si merg.. si tot merg.., pana obosesc. Apoi iarasi ma intreb: oare nu cumva am trecut pe langa ea si nu mi-am dat seama? Vedem deci, ca mai inainte de a iesi din casa, trebuie sa stim bine cum putem recunoaste iubirea adevarata? Si care sunt semnele ei? Asta da, intrebare.. Dar n-am mai asteptat sa mi-o puneti voi.. Asa ca astept sa va mai dati si voi cu parerea..  ;)
« Ultima Modificare: 14 Iunie, 2008, 09:28:30 p.m. de liviu »