09 Octombrie, 2025, 11:47:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, suflete!  (Citit de 19450 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Decembrie, 2007, 09:12:15 a.m.
Citit de 19450 ori

sunshine

La multi ani, suflet frumos, sa fii fericit , sa ai parte de multa iubire , implinire ,un Craciun plin de caldura alaturi de cei dragi . :-* :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Decembrie, 2007, 12:28:23 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

La Mulţi Ani îţi doresc şi eu  ;)!...şi îţi mulţumesc pentru tot!

Draga mea surioară...
nu deschid alt topic...cred că e numai potrivit acesta  :)...pentru a-ţi dori un 2008 altfel de toţi anii de până acum!
Îţi doresc un 2008 plin de vise realizate, de zâmbete, de bucurii...plin de împliniri şi realizări sufleteşti şi profesionale! Îţi doresc ca viaţa să îţi dea deoparte perdeaua de tristeţe de deasupra vieţii tale şi soarele să răsară şi în calea ta iubita mea!
Că vreau să ţipi, să urli de fericire? DA! VREAU!
Vreau să te văd plutind de fericire, de iubire, de împlinire!
Vreau să te ştiu liniştită şi radiind de tot ceea ce vrei tu să radiezi!
Vreau să te ştiu respectată, iubită, protejată...ca astefel să poţi dărui familiei şi copiilor tăi ceea ce eşti tu cu adevărat: o femeie frumoasă din toate punctele de vedere, o mamă adevărată şi o soţie desăvârşită!

TE IUBESC draga mea Lili! TE IUBIM mult, iar asta nu se schimbă niciodată cu NIMIC ŞI NIMENI!!!

Încă o dată...să ai un 2008 FERICIT, ÎMPLINIT, PLIN DE SOARE ŞI ARTIFICII DE IUBIRE !!!  :-* :-* :-*

LA MULŢI ANI DRAGA NOASTRĂ!!!

Augusta, Cătălin şi Ramona!

01 Ianuarie, 2008, 08:39:12 p.m.
Răspuns #2

Little Rose

La multi ani raza de soare plina de speranta!
CU Dumnzeu inainte si numai vesti bune :)

Cu drag,

Cristina
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

02 Ianuarie, 2008, 08:11:49 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Va multumesc din suflet pt urarile voastre sincere.....a fost prima data , dupa ff multi ani, cand am pasit in noul an linistita, cu sufletul cald , cu incredere , speranta si, ce este cel mai important pt mine, impacata cu toata viata mea de pana acum.Nu mai regret nimic . Sunt doar recunoscatoare ca am ajuns aici, ca nu am renuntat sa visez si ca visele au inceput sa mi se indeplineasca.
  Dragul meu trandafiras, iti doresc sa tina acest paradis o viata si inca o zi, sa nu cunosti regretele nicicand iar tot ce te inconjoara sa te faca mai fericita cu fiecare clipa.
  Ramona.....inca nu exista cuvinte sa exprime ce simte sufletul meu pentru voi. Doar Dumnezeu stie cat de mult va iubesc. Nu o sa stiu niciodata cum sa-ti multumesc pentru ceea ce esti pt mine, pentru tot ce m-ai invatat si pentru tot ce mi-ai daruit.Nu pot sa va doresc decat sa va ramana sufletele la fel de minunate si sa va bucurati in fiecare clipa de viata alaturi de viata voastra,Augusta Maria.
 Va iubesc enorm si sunt foarte mandra de voi.
  LA MULTI ANI, SCUMPII MEI, UN AN FERICIT SI PLIN DE SANATATE!
« Ultima Modificare: 02 Ianuarie, 2008, 08:16:53 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\