09 Octombrie, 2025, 11:42:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La muţi ani 2008!  (Citit de 20112 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Decembrie, 2007, 04:41:29 p.m.
Citit de 20112 ori

Semiramis

Global Moderator
Pentru că nu voi fi pe aproape atunci când anul se schimbă, vă urez de pe acum toate cele bune, un an nou mai bun decât cel ce se duce şi tot ceea că doriţi să se petreacă!
Să ne-auzim cu bine dragii mei,
Cu mare drag,
Semiramis

LA MULŢI ANI!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Decembrie, 2007, 07:31:23 p.m.
Răspuns #1

Sonrisa

Va urez ca anul ce vine sa fie bun, sa va implineasca macar cateva din dorintele ramase inca neimplinite, sa fiti sanatosi, voiosi si sa va bucurati de viata alaturi de cei dragi!
Fiti buni, fiti darnici, fiti iubitori, iar tot ceea ce veti darui, sa primiti inzecit!
LA MULTI ANI FERICITI!
Cu stima,
         Soledad.(nu pentru multa vreme ;) )

27 Decembrie, 2007, 09:24:52 p.m.
Răspuns #2

George Ene

Subscriu cu toată fiinţa şi visele mele, pline de Voi Toţi, la urarea de mai sus, cu o singură condiţie, s-o corectaţi şi s-o scrieţi aşa : La Mulţi Ani, 2008 !
Cu toată dragostea de care sunt capabil, al Vostru,
E cantu dinoscitur avis

28 Decembrie, 2007, 01:58:33 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Şi eu vă urez din tot sufletul un 2008 plin de sănătate, zâmbete şi soare!
Fie ca anul ce va fi să vină să fie un an mai bun, mai frumos, mai plin de împliniri şi iubire, iar cei care în 2007 nu au găsit ceea ce au căutat să găsească în 2008!

La Mulţi Ani LoveTime, La Mulţi Ani 2008!

Cu multă dragoste şi prietenie,
Lady Allia

28 Decembrie, 2007, 05:28:12 p.m.
Răspuns #4

amelie

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.
Fie ca anul care vine sa fie pentru toti o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate. 
"La Multi Ani"
Cu ocazia Anului Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!

doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

28 Decembrie, 2007, 10:20:54 p.m.
Răspuns #5

George Ene

Repet: refaceţi, vă rog, titlul acestui topic. Observaţi-l, vă rog: e scris "La muţi ani 2008!", ceea ce e o bătaie de joc. Am spus, şi repet, fără să supăr pe cineva (sper), că se scrie aşa: La Mulţi Ani, 2008!
E cantu dinoscitur avis

28 Decembrie, 2007, 11:33:46 p.m.
Răspuns #6

mRanderson

foaie verde loboda curge apa-n beci...lasa sa scrie omul cum vrea....
Crestinismul tau nu valoreaza nimic daca nu poate fi vazut. Lampile nu vorbesc, dar stralucesc. <br />http://everystudent.ro/

29 Decembrie, 2007, 09:42:20 p.m.
Răspuns #7

valentina

Un an nou fericit, cu multe impliniri pe toate planurile.
             La revedere 2007,bun venit 2008.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

29 Decembrie, 2007, 09:50:29 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

Dragă Geo..în primul rând bine ai revenit  :), Sărbători Fericite deasemenea...şi...te rugăm să ai puţină răbdare deoarece se va reface în curând şi titlul acestui topic, pe care mai mult ca şi sigur semi l-a greşit din grabă şi deloc din alte motive.., dar va trebui să intre pe forum un moderator, deoarece noi, utilizatorii simpli nu putem să modificăm mesajele, titlurile sau capitolele  :).

30 Decembrie, 2007, 07:28:10 p.m.
Răspuns #9

George Ene

Sărut mâinile, dragă şi bună Allia.
Îţi mulţumesc pentru moderarea ta, spre "moderarea" mea. Aşa voi face. Îmi pare rău că s-au cam rărit scriitorii, şi mai ales cei activi.
Să ne dorim cu toţii ca la anu' să fie mai multă îmbulzelă în această zonă binecuvâtată de îngeri, să fim sănătoşi, prietenoşi şi voioşi,
La Mulţi, foarte Mulţi Ani!
E cantu dinoscitur avis

31 Decembrie, 2007, 01:55:24 p.m.
Răspuns #10

no_matter

Un an s-a mai stins... un nou an bate usor in poarta destinului nostru.. iar eu tot astept nerabdator, ca un copil cuminte si plin de entuziasm.. sa il cunosc.. si, sa ma bucur de el alaturi de cei dragi..

La poarta voastra va bate in acelasi timp, acelasi an ce are sa vina... Primiti-l si voi cu multa caldura si bucurie, caci doar asa poate sa va daruiasca la randul sau bucuria ce s-a lasat indelung asteptata...

Asa dar, un An Nou plin de fericire, bani si sanatate, si la multi astfel de ani...

........no_matter.........
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

31 Decembrie, 2007, 05:35:30 p.m.
Răspuns #11

viulian

Administrator
La Multi Ani si tot ce va doriti in 2008! Sau macar sa faceti un pas catre tot ce va doriti :) iar daca aveti deja, sa va bucurati de asta..

Iulian

31 Decembrie, 2007, 06:46:02 p.m.
Răspuns #12

pokemon

La multi ani,fericire si impliniri!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Ianuarie, 2008, 01:58:16 p.m.
Răspuns #13

valentina

Azi ,01.01.2008 va urez multa sanatate,fericire,bucurii si impliniri de toate felurile.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Ianuarie, 2008, 08:37:42 p.m.
Răspuns #14

Little Rose

La multi si fericiti ani tuturor lovetimistilor si nu numai!
Sa primim noul an cu intelepciune, rabdare si drag de tot lucrul firesc,frumos si placut noua!

Numai bine,

Love Rose
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.