am devenit asemeni unui vulcan in adancul caruia lava fierbe, dand nastere la fenomene din ce in ce mai imprevizibile. In adancul sufletului meu "lava" fierbe transmitand in tot corpul senzatii bine percepute si inregistrate de al meu "organ ganditor"- imi comanda ca tot timpul sa ma gandesc la tine- ceea ce fac cu cea mai mare placere.
imi dau seama ca iubirea ii face pe oameni nu mai buni, ci extraordinari de buni, de puternici. Oamenii se nasc si traiesc tocmai pentru a-si gasi jumatatea , gasindu-si astfel si fericirea, moment in care devin "aripile" acelui unic suflet care zboara catre universul mirific, stiut fiind numai si numai de cei indragostiti- acolo unde taina jocului iubirii n-o poate patrunde oricine.
Dar pe langa fericirea ce ma incearca atunci cand usor purtat de-a vantului adiere, gandul imi zboara catre tine, mai exista o usoara suferinta. Suferinta pentru ca sunt departe de tine- de cel ce-mi umple clipele si inima de fericire....
ce sa fac? asta e!
tu esti cam departe
si ce mult ma doare....
Tocmai de-asta, draga mea "bucatica din tot", iubesc si sufar. Dar iubire fara suferinta nu se poate si....chiar si suferinta are fericirea ei atunci cand stiu ca , undeva, cineva, se gandeste cu dor la mine....
Bucatica mea din tot
eu iti multumesc frumos
pentru tot ce ai facut
si pentru c-ai inceput
sa ma chemi, sa ma doresti
si pentru ca ma iubesti....
si pentru ca ai inceput sa devii dependent de mine....
Mi-e dor de tine....foarte dor de tine...