10 Octombrie, 2025, 05:09:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cine eşti şi ce ai ai facut cu lovetime?  (Citit de 8648 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Ianuarie, 2008, 07:44:45 p.m.
Răspuns #15

Sonrisa

Sunt un cetatean obisnuit. :)
Pentru o vreme va trebui sa-mi utilizez imaginatia pentru activitati concrete, iar sentimentele, visarea vor sta la seif, asteptand cumintele. :)
De cand ma aflu aici am invatat multe despre ceea ce nu trebuie sa fac in viata.

25 Ianuarie, 2008, 10:39:57 p.m.
Răspuns #16

valentina

Pai ce sa zic,am tot venit dar parca singura asa cuc nu-i bine sa stai.Am mai adaugat cateva clipuri muzicale,fotografii,in rest nimic.Oricum nu prea am eu multe de zis,dar macar cu cate o poezie si tot voi veni(nu,nu de mine compusa)...va pup .Iubiti,daruiti cate un zambet fiecarui om intalnit in cale si bucurati-va de tot ceea ce vedeti in jur...viata e scurta...ca un firicel abea itit...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

25 Ianuarie, 2008, 11:27:39 p.m.
Răspuns #17

Miss M.

Am auzit ca s-a strigat catalogul ... Prezenta si eu , sunt aici in ultima banca dar sunt  ! Imi pare bine sa va re-citesc dupa o lunga pauza de lovetime si de net , in general . Am stat departe din lipsa de timp si , poate , din lipsa de cuvinte ... da' oricum mi-a lipsit atmosfera de pe forum , am multe de recuperat dar sper , incet - incet ca acest loc sa-si recapete magia care ne-a ademenit pe toti aici candva .

Numai de bine celor vechi si celor noi , celor apropiati si celor ne-apropiati !  :D
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

27 Ianuarie, 2008, 06:12:51 p.m.
Răspuns #18

CLARA

Sunt si eu pe aici ::)....insa abia mai am timp sa va citesc in fuga...eram si inainte foarte ocupata iar starea asta s-a agravat pentru ca am si licenta anul asta...sunt scuzata? :-* Promit sa mai las cate o amprenta...va pup
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...