10 Octombrie, 2025, 01:17:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: buna  (Citit de 5110 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Ianuarie, 2008, 06:29:47 p.m.
Citit de 5110 ori

Kari

Buna tuturor  ;D Am ajuns din greseala pe forumul asta, dar am apucat sa citesc unele posturi si m-au impresionat  :) In sfarsit, acum mi-am facut si eu curaj sa imi fac user si sper sa ne intelegem bine...asta daca ma primiti  ;D
Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta.

12 Ianuarie, 2008, 06:37:43 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Bine ai venit :) si sper sa te simti bine!

Daca ai probleme sau nu te descurci cu ceva pe forum, nu ezita sa ma contactezi.

12 Ianuarie, 2008, 08:36:30 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit! ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Ianuarie, 2008, 09:44:03 p.m.
Răspuns #3

amelie

bine ai...ajuns....sper sa ramai cat mai mult....poate ca uneori avem nevoie de o gura de aer proaspat... ::)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Ianuarie, 2008, 10:38:47 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
bine ai venit.
Let's put a smile on that face!

12 Ianuarie, 2008, 10:43:15 p.m.
Răspuns #5

alexia

Bine ai venit! Sedere lunga, placuta si activa!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

12 Ianuarie, 2008, 10:44:35 p.m.
Răspuns #6

Kari

Multumesc pentru primire  :-* Imi place forumul, deci cred ca o sa stau muult pe el..nu scapati de mine  :D
Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta.

13 Ianuarie, 2008, 01:22:41 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Bine ai venit draga Kari...sa iti fie cat mai lunga sederea si cat mai frumoasa!  :-*