10 Octombrie, 2025, 07:59:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sa nu faci nimic, in mod ironic, a ajuns sa fie un lucru greu de facut!  (Citit de 6676 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Ianuarie, 2008, 06:49:36 p.m.
Citit de 6676 ori

viulian

Administrator
Ah, m-am saturat - vreau sa nu mai aud de nimeni si de nimic! Macar 3 luni daca se poate :D

Alergaturi peste alergaturi, cu cat stii mai multi oameni, cu atat mai multe telefoane primesti, cu cat esti mai bun, cu atat esti mai cautat, pur si simplu sa stai si sa freci menta - NU SE MAI POATE! Cum naiba, trebuia sa fie atat de banal :)
Cred ca mi-e dor de perioada in care stateam in camin, si nu aveam pic de responsabilitate, decat sa nu fac nimic.. sau sa fac nimicuri. Ah, si ce placut era. Acum responsabilitate de m-am saturat.
Cred ca trebuie sa plec unde nu ma stie nimeni si sa-mi revin la cap.

1 mie de griji, o mie de telefoane, o gramada de treaba de facut, am ajuns sa fiu sluga in loc sa hotarasc eu ce se intampla. Curatenie trebuie facuta, facturi trebuie platite, prietenii trebuie ajutati, si cand sa le pui ? In weekend evident. Dar PENTRU MINE ? Nimic...

Cred ca trag pe dreapta o vreme, si o sa ignor toate telefoanele si n-o sa mai stau pe chat o vreme.

Dar aici ma voi implica, cam am chef sa scriu iar :)

12 Ianuarie, 2008, 08:34:05 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
iuliane, ce trasformări se petrec în tine? mă sperii! :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Ianuarie, 2008, 10:37:47 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
iuliane,  te transformi ? poate te transformi in brad pitt. eu zic sa iti revii in fire, esti om in toata firea. de ce te plangi ?
Let's put a smile on that face!

13 Ianuarie, 2008, 10:57:22 a.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Nush, dar pur si simplu nu mai am timp sa fac ce-mi place - si atunci ma oftic si o sa lovesc in tot ce ma leaga si nu-mi da pace  :P

Lasand la o parte 'transformarea' mea care e de fapt un protest, totusi, privind in jur, toata lumea se cam vaita ca e prea putina satisfactie pentru cat timp se pierde. Sau cel putin in jurul meu. Intre cumparaturi, facturi, prieteni, etc, ramane cam putin timp sa fii cu tine, sa faci ce-ti place cu adevarat, responsabilitatea solicitand mai mult timp decat satisfactia.

Oare e generalizata trairea asta - de fapt nu cred ca e , probabil tine de varsta / meserie. Uf.

13 Ianuarie, 2008, 12:20:57 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Si esti singur(banuiesc)...am avut si eu rabufniri de genul asta . Nu ma mai interesa nimic , sa ma exprim frumos: "mi se rupea" :-[ de ce se intampla in jurul meu. Dar , dupa ce reveneam la realitate, observam ca s-au adunat si mai multe de facut si imi ramasese si mai putin timp pentru mine.Asa ca am hotarat sa-mi rezerv in fiecare zi, macar seara, putin timp si pentru mine, orice ar fi, de la o anumita ora nu ma mai gandesc la facturi, servici, griji, boli etc. Sunt doar "eu si cu mine".Si a inceput sa-mi placa sa traiesc azi(ieri si maine nu mai exista in mintea mea).A naibii sa fiu daca nu e o alegere traznet!Cand ma trezesc dimineata am timp sa-mi pun in ordine atributiile si, la sfarsitul zilei pun capul pe perna mai multumita si nu ma gandesc deloc la ce imi va aduce "urmatoarea azi" ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Ianuarie, 2008, 01:01:10 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
iulian, nu mai ai timp de tine pentru că permiţi asta.
şi mai e o chestie, nu cred ca eşti suficient de mult motivat. dacă ai avea un suflet drag lângă tine care să te aştepte acasă, îţi spun eu că nu te-ai mai îngropa atât în lucru. în general burlacii (de ambele sexe) cam sunt predispuşi la singurătate. pentru că se complac în asta. şi e normal. unde să cunoşti oameni dacă te-ai obişnuit sa stai la muncă până te dă portarul afară.
ar trebui să îţi schimbi priorităţile şi să conştientizezi asta...  ;)

13 Ianuarie, 2008, 02:22:45 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
iulian, nu mai ai timp de tine pentru că permiţi asta.
şi mai e o chestie, nu cred ca eşti suficient de mult motivat. dacă ai avea un suflet drag lângă tine care să te aştepte acasă, îţi spun eu că nu te-ai mai îngropa atât în lucru. în general burlacii (de ambele sexe) cam sunt predispuşi la singurătate. pentru că se complac în asta. şi e normal. unde să cunoşti oameni dacă te-ai obişnuit sa stai la muncă până te dă portarul afară.
ar trebui să îţi schimbi priorităţile şi să conştientizezi asta...  ;)

de acord cu tine, si cred ca iulian ar trebui sa isi organizeze mai bine timpul.
Let's put a smile on that face!

13 Ianuarie, 2008, 09:21:07 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Hai sa dam o tenta mai generalizata topicului :) si anume - "Traim in Romania, si asta ne mananca tot timpul." sau ceva in genul asta.

Pentru ca oricat as optimiza eu timpul, singura solutie ca sa revin 'pe brazda' este sa spun nu tuturor, si sa imi vad de ale mele pana le termin. Si nici prioritatile nu sunt neaparat importante - de ce ? Pentru ca tot ce am de facut aduce satisfactie - si atunci - e greu sa ma decid ce!

Voi cum va descurcati cu timpul liber - nu simtiti nevoia ca trebuie sa mai faceti si altceva in afara de ceea ce faceti deja ? Nu v-ar tenta ca in weekend sa stati degeaba, in loc sa te duci la X, la Y, sa mergi la Z, sa cumperi Ţ, sa vorbesti cu familia, etc ?

14 Ianuarie, 2008, 02:33:11 a.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
dacă îmi întrebi jumătatea, exact aşa ar spune şi el...a propos de "Voi cum va descurcati cu timpul liber - nu simtiti nevoia ca trebuie sa mai faceti si altceva in afara de ceea ce faceti deja ? Nu v-ar tenta ca in weekend sa stati degeaba, in loc sa te duci la X, la Y, sa mergi la Z, sa cumperi Ţ, sa vorbesti cu familia, etc ?"
eu una tocmai asta fac în timpul liber.  :P mă duc la x şi la y, mă duc la cumpărături, familie, prieteni, cărţi etc.
dar clar, voi bărbaţii gândiţi la fel!
acum, cât poţi sta degeaba? cât poţi lenevi?

14 Ianuarie, 2008, 03:17:18 p.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
Depinde, sa stau degeaba nu imi place - daca am altceva placut de facut. Dar sa NU stau degeaba, pentru ca TREBUIE sa fac altceva, e chinuitor de-a dreptul.

:pinch:

14 Ianuarie, 2008, 07:29:08 p.m.
Răspuns #10

Just

Cred ca timpul liber si organizarea programului de zi cu zi depinde in mare masura de cat suntem de sociabili.Astfel ,un om sociabil formeaza cu usurinta relatii,iar odata cu ele usoare obligatii ce cu timpul se amplifica si devin tot mai greu de satisfacut .Fiecare dintre noi,insa,trebuie sa fie stapan peste timpul sau pentru ca altfel vor fi altii ce ni-l vor organiza dupa bunul lor plac.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 Ianuarie, 2008, 08:48:45 p.m.
Răspuns #11

alexia

In primul rand, va dau dreptate tuturor. E adevarat ca nu mai avem timp, pentru noi, nu cat, cand si cum am vrea. E adevarat ca ne implicam mult in ceea ce facem si ca vrem sa fim si alaturi de cei din jur. La fel de adevarat este ca la un moment dat avem si noi nevoie de cineva alaturi dar si de o mana de ajutor. Concluzia la toate aceste, e ca noi hotaram ce si cum sa facem.
      Am trecut si eu prin asemenea momente si eram de-a dretul surmenata. M-a tras si pe mine altcineva de maneca si m-am "trezit" la un moment dat. Adevarul e ca iti poti gasi timp liber, trebuie doar sa vrei. In zilele astea, asta inseamna de cele mai multe ori sa renunti la altceva. Da, e vorba si de organizare, si de delegare. Eu una, mai iau cate o pauza din cand in cand, o pauza totala de la rutina de zi cu zi, o evadare departe (nu neaparat departe de casa) de serviciu, de prieteni, de amici si alte cunostinte, iar in pauza asta fac NUMAI ceea ce imi place. Mai greu a fost pana am facut chestia asta prima data: credeam ca daca nu rezolv tot, nu se poate. Ei, bine, am vazut ca se poate! Nu s-a terminat lumea pentru ca 48 de ore am existat doar pentru mine.
      Sfatul meu: IA O PAUZA, cat mai repede!! :police: Este evident ca ai nevoie "sa-ti incarci bateriile"!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

16 Ianuarie, 2008, 01:46:57 a.m.
Răspuns #12

valentina

Eu am deja totul organizat .Fetele mele,asa ca nu prea pot de multe ori sa fac ceva ce mi-ar place fara sa le am in preajma mea.
        Ar trebui sa iei o pauza,sa pleci undeva sa te recreezi.../Este evident ca ai nevoie "sa-ti incarci bateriile"!/are dreptate Alexia
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

16 Ianuarie, 2008, 09:18:20 p.m.
Răspuns #13

Sonrisa

Sunt momente in care bioritmul este la "minus" si simti nevoia sa fii undeva departe de lume. Oricine a trecut prin asa ceva (chiar si cei care nu o recunosc public  :P).
Tanjeam dupa cateva ore de somn... pe care nu le mai regaseam nicicum. Saptamana trecuta a fost plina, sambata am fost la serviciu, duminica m-a trezit un telefon de dimineata ... si tot asa. Astazi, la birou, am inceput sa "visez": a iesit pentru ceva vreme soarele, iar lumina lui placuta m-a facut sa ma "vad" in Poiana Brasov (era liniste, zapada, soare; era super!). Cateva clipe de visare au fost suficiente sa-mi redea energia pierduta. :)