10 Octombrie, 2025, 11:56:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce sa fac?  (Citit de 8171 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2008, 02:29:04 p.m.
Citit de 8171 ori

ierdna

sunt cu o fata de 3 luni, kre are 18 ani si deja o iubesc enorm, problema e k ea a trecut printr-o relatie de 5 ani cu un dobitoc sa zic asa...kre a ranit-o  mult..dar totusi mai are sent putine... fata de el..ceea ce o impiedica pe ea sa ma iubeasca...am avut 2 tenative de despartire, ultima fiimd acum kteva zile...dar am reusit sa o fac sa se razgandeasca. deocamdata e k...dar pe viitor nu stiu c sa fac..adik cum sa ma comport in perioada asta, stie k o iubesc...problema e k nu stiu cum sa o fac pe ea sa puna mai mult suflet si sa aiba incredere in me (pt k mi-a zis k ii este  frica sa nu pateasca la fel si k nu mai are incredere in baieti). imi puteti spune si mie ce sa fac? cum sa ma comport? pls help! chiar am nevoie. 10x
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2008, 02:30:46 p.m. de ierdna »

21 Ianuarie, 2008, 03:25:38 p.m.
Răspuns #1

Just

Din cate ne-ai spun este evident,cel putin pentru mine,ca fata are nevoie sa-i acorzi o perioada de timp doar pentru ea (singura) .Nu este usor sa lasi in urma o relatie de cinci ani (chiar daca a fost cu persoana nepotrivita).Are nevoie de timp ca sa-si puna in ordine sentimentele,resentimentele ,gandurile ,sa-si analizeze dorintele .

Ti-as spune sa fii mai rabdator si sa nu faci presiuni asupra ei pentru ca altfel risti sa o pierzi.

Ceea ce o impiedica sa aibe o relatie ce implica iubire din ambele parti este faptul ca ea nu este pregatita sa o ia de la inceput ,nu a reusit inca sa lase in urma fost relatie.Deci ce vrea sa spuna tot mesajul meu este ca e nevoie de timp si rabdare ca sa puteti construi ceva frumos si durabil .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 Ianuarie, 2008, 03:50:40 p.m.
Răspuns #2

ierdna

aham...am inteles...ms mult...sper sa aibe si rezultate...voi reveni cu un raspuns

21 Ianuarie, 2008, 11:15:12 p.m.
Răspuns #3

Zantiala

Eu nu as fi acceptat vreodata o relatie cu o persoana care inca mai sufera dupa vre-un "fost"... e o situatie care prin insasi natura ei, este extrem de riscanta.

Fireste, daca simti ca o iubesti cu adevarat si ca se poate, merita sa incerci. Fii rabdator, si mai ales, fi cat mai bun cu ea ! Dovedindu-i ca esti mai bun decat fostul ei, ii vei castiga increderea si dragostea.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

23 Ianuarie, 2008, 08:08:02 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Din cate ne-ai spus tu domnisoara a avut acel partener incepand cu varsta de (cel mult) 13 ani. Parerea mea este ca l-a interiorizat ca pe un frate mai mare, un model masculin si probal ca s-a atasat de el mai mult din nevoia de protectie. Daca acesta este cazul, atunci este de inteles de ce inca mai are sentimente fata da el, chiar daca el s-a purat urat cu ea. Uneori intelegem ca ce se intampla nu este bine dar este greu sa ne detasam de trecut, de aici si dictonul romanesc "rau e cu rau dar mai rau e fara", care din punctul meu de vedere este o mare idiotenie.
Relatia voastra s-a nascut din nevoia ei de a se descarca si de a suplinii cumva lipsa provocata de iesirea din scena a fostului partener. Am impresia ca, in acest moment esti un toiag de sprijin pentru ea. Daca vrei ca aceasta relatie sa aibe o sansa sa se dezvolte va trebuii sa rezisti si sa dai putin timp prieteniei, mai apoi, poate se va trasforma in iubire. In acest moment cred ca ea nu este pregatita sa raspunda sentimentelor tale asa cum iti doresti, dar cred ca nici nu va zice nu, pentru ca are nevoie de tine.
Nu cred ca cineva iti poate garanta ca daca ai sa fi alaturi de ea si vei incerca sa o intelegi si sa ii oferi suportul moral de care are nevoie, totul va fi bine si relatia se va transforma in iubire, dar sanse sunt, asa ca, daca tii cu adevarat la ea si iti doresti sa fiti impreuna, incearca sa o inteleg si sa ii fi alaturi.  Ai rabdare, prima data e interesul (fata de ea), apoi cunoasterea (ei), apoi indragosteala, si abea dupa iubirea.

Nu o poti FACE sa puna mai mult suflet si sa aibe mai multa incredere decat dovedind ca meriti. Increderea si iubirea se castiga in timp, nu cred ca se poate in doar 3 luni, de asta iti spuneam sa ai rabdare.

Iti doresc multa bafta si sper sa vi cat de curand sa ne spui ca va este bine.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

26 Ianuarie, 2008, 06:25:12 p.m.
Răspuns #5

roxi

Eu zic sa o lasi in pace...nu ai ce sa ii faci tu sa il uite pe baiatul ala...desi ea vrea sa il uite..e vorba de 5 ani...si poate ca o sa vada in tine doar o alinare...cel mai bine e sa pui punct...femeile care au avut relatii serioase de mult timp(2 3 4 5 ani) trec mai greu peste ele...si iti vorbesc din propria experienta:)

27 Ianuarie, 2008, 10:53:57 a.m.
Răspuns #6

ierdna

va multumesc pentru sfaturi...mi-au fost de folos..intr-un fel sau altul :D...ceeea ce am vrut sa stiti aqm e k  m-am despartit de ea...si nu m-am stresat sa ma impac cu ea...ci i-am spus tot ce am avut pe suflet....aqm ce sa zic..mai ast poutzin..poate va realiza...poate isi va da seama...oricum am inceput sa cred k viata continua cu sau fara ea...mai vorbim..

28 Ianuarie, 2008, 09:15:53 a.m.
Răspuns #7

Lorelei

Ma bucur ca sfaturile celor de aici intr-un fel sau altul ti-au fost de folos si mai ales ca ai maturitatea de a intelege ca viata merge mai departe cu sau fara ea.

Rugaminte mica mica: nu mai folosi scrierea tip chat, cu "k", "aqm", "poutzin" etc. Aici am cazut cu totii de acord ca preferam scrierea normala si ca incercam sa respectam acest principiu. Multumesc.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Februarie, 2008, 12:27:35 p.m.
Răspuns #8

ierdna

am revenit pe aici cu ceva vesti... dupa cum va ziceam m-am despartit de ea...adica ea de mine, ceea ce nu am inteles eu a fost ca de fapt despartirea era pauza care tot ziceam noi ca o luam...e uite ca eu nu mi-am dat seama, iar cand mi-am dat seama a fost prea tarziu, s-a enervat foarte tare ca eu am vorbit cu o prietena de-a noastra foarte buna despre situatia in care am fost..nu stiu de ce..dar in fine...dupa toata faza asta mi-a zis chestia cu pauza...si mi-a zis ca gata de tot! ieri seara i-am trimis un mesaj ceva de genu "ce mai faci" si am primit un raspuns "stau in pat...vrei sa mai vorbim?" ...ok, am sunat-o si am intrebat-o de ce a vrut sa vorbim...mi-a raspuns "pentru ca tunci cand vorbesc cu tine ma linistesc si mi-a zis sa nu inchid pana nu adoarme pentru ca vrea sa adoarma "cu mine" sa zic asa. mi-a zis ca vrea sa vada cum e sa fie singura dar nu stie pentru cat timp...2 saptamani, 1 luna 2, 3...eu acum ce sa mai fac...o iubesc..dar daca imi va iesi o "alta" in fata si dupa ma va suna ea sa imi spuna hai sa ne impacam? ar fi bine sa astept sau pur si simplu sa merg mai departe???

07 Februarie, 2008, 12:00:01 a.m.
Răspuns #9

alexia

Uff, dragostea asta! Mai intai, sunt de acord cu ce ti-au scris ceilalti. Daca ti-e cu adevarat draga fata asta, incearca sa-i fii intai prieten, apoi iubit (daca va fi sa fie). Dupa o relatie inceputa la varsta de 13 ani si terminata prost la 18 ani...cred si eu ca nu stie ce vrea. Daca o vrei aproape, atunci incearca sa o asculti. Asa o vei cunoaste mai bine si timpul va avea grija sa-ti indrume pasii.
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

07 Februarie, 2008, 08:51:43 a.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
Dragostea asta...Pai daca zici ca o iubesti, cum sa iti apara "o alta" in fata ? Tu te auzi ce spui? Daca o iubesti, vei proceda cum este corect. Bafta!
Let's put a smile on that face!

28 Septembrie, 2008, 03:10:14 p.m.
Răspuns #11

verdele meu

sunt cu o fata de 3 luni, kre are 18 ani si deja o iubesc enorm, problema e k ea a trecut printr-o relatie de 5 ani cu un dobitoc sa zic asa...kre a ranit-o  mult..dar totusi mai are sent putine... fata de el..ceea ce o impiedica pe ea sa ma iubeasca...am avut 2 tenative de despartire, ultima fiimd acum kteva zile...dar am reusit sa o fac sa se razgandeasca. deocamdata e k...dar pe viitor nu stiu c sa fac..adik cum sa ma comport in perioada asta, stie k o iubesc...problema e k nu stiu cum sa o fac pe ea sa puna mai mult suflet si sa aiba incredere in me (pt k mi-a zis k ii este  frica sa nu pateasca la fel si k nu mai are incredere in baieti). imi puteti spune si mie ce sa fac? cum sa ma comport? pls help! chiar am nevoie. 10x

acordai enorm de multa atentie.Si nush dak il cunosti pe fostu ei incearca sa nu faci gesturi ca el.Adik incearca sa o faci sa uite de el si tre sa te porti cu ea extrem de frumos.Dar nu sa pici de prost pe urma pt k nu e bn nici asa.Fao sa inteleaga k o iubesti si k nu vrei sa renunti la ea si k vrei sa o faci sa uite de fostu ei dar k pt asta trebuie sa contribuie si ea.Intelegi?Cam asta si-ar dori o fata!Si crede-ma k e normal sa mai tina la el din moment c au stat 5 ani.Succes!Comunicarea e cheia! :P

14 Decembrie, 2008, 12:32:57 a.m.
Răspuns #12

alin333

Fa-i ceva sa aiba incredere in tine,astfel poate se apropie mai mult de tine,stai mai mult langa ea sa stie ca ii esti alaturi si orice ai face incearca sa nu faci o greseala ca acel dabitoc,poate ca va crede ca vei reactiona la fel si nu te va mai placea.Incearca.Si daca ma poate ajuta cineva sa intre in:"va rog ajutati-ma"pls mult.multumesc