Eu am votat ca nu cred.. Mi-am dat seama la un moment dat (sau poate de lene

am hotarat ca mi-e mai simplu daca aleg sa cred) ca oamenii au fost dintotdeauna ba mai lenesi, ba invidiosi, ba etc.. Oricine mai in varsta considera acum ca societatea a 'degenerat' si ceva rau e pe cale sa se intample. Problema ?
Problema e ca la fel au considerat si parintii nostrii, la fel au considerat si parintii lor despre ei, samd.
Si de bine de rau, traim, ne descurcam.. Si la fel vom considera si noi: ca generatia viitoare e vai de ea, precum si copiii noistri vor considera, batrani fiind, ca noua generatie (nepotii nostrii) este depravata, etc.
In 1900 Latina si Greaca se predau in cele mai mari scoli ale lumii. Nu puteai fi considerat invatat daca nu le stiai. Dar uite, ca in cateva generatii oamenii au inteles ca totusi, chiar daca au frumusetea lor, totusi nu reprezinta o piatra de capatai a intelepciunii. Cine mai face Latina si Greaca acum ?!
Parerea mea este ca nu s-a schimbat nimic, oamenii tot la fel sunt, rebeliunea adolescentina va fi mereu considerata de adultul matur ca fiind deplasata, el uitand ca totusi si el a fost rebel pentru vremea lui.
Si poate ne vaitam de dezmat ? Pai kamasutra ce varsta are ? Sex se face de cand lumea, si prostitutia iar, e cea mai veche meserie din lume se zice. Dezmat a fost si depravare tot va fi, doar ca adultul calmat si cu alte responsabilitati va privi circumspect dezmatul si lipsa de responsabilitate a celor tineri, uitand parca prin minune ca si el tot la fel a fost.
Oricum, cititorilor de engleza - le recomand
http://www.abhota.info/end1.htm - o istorie amuzanta a tuturor datelor 'Apocalipsei'. Ce stim sigur ? Oricat de destept a fost cel care a calculat, a gresit