10 Octombrie, 2025, 03:54:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI, SUFLETUL MEU!  (Citit de 7644 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2008, 04:06:29 p.m.
Citit de 7644 ori

2Angels

20 Ianuarie, o zi speciala pentru mine si ingerul meu. Un om cu suflet de inger, un om care stie sa ma iubeasca asa cum nu am sperat vreodata. 34 de ani a asteptat sa ma intalneasca. Amandoi am iubit, am plans dupa iubiri pierdute,am suferit fara sa visam ca sufletele noastre se vor intalni vreodata. Poate Dumnezeu ne-a dat atata suferinta tocmai ca sa putem intelege ca  numai alaturi putem sa simtim ca traim. Traim o iubire de vis,ne completam reciproc, cuvintele nu sunt suficiente pentru a ne exprima dragostea ce o purtam unul altuia. De multe ori ne intrebam de ce a trebuit sa suferim atat? Indata vine si raspunsul: altfel nu ne-am fi intalnit, altfel fiecare ar fi mers pe un drum gresit si ar fi plecat de pe lumea asta cu atatea intrebari....Este tot ce mi-am dorit de la viata, este mai mult decat am visat. Iubitul  meu cu suflet de inger . As da ani din viata sa pot urca undeva in ceruri, sa arat intregului univers cine este barbatul care m-a invatat ce e fericirea, ce este viata si, mai ales, sa-mi doresc sa traiesc.Sa strig cat pot de tare lumii intregi :" TE IUBEEEEEESC!"                                                          Ce simt eu? Simt ca nu a existat vreodata o femeie atat de iubita, simt ca vreau sa traiesc o vesnicie langa el si simt ca nu voi putea sa-i multumesc niciodata pentru toata dragostea lui, pentru toata increderea si respectul pe care mi le ofera.
   Sa nu renuntati nicicand la iubire, intotdeauna exista ceva special pus deoparte pentru fiecare. Trebuie doar sa aveti incredere in voi:sufletele pereche exista numai pentru cine crede in ele.
        LA MULTI ANI, IUBIREA MEA, LA MULTI ANI, VIATA MEA! TE IUBESC NESPUS :wub: :wetkiss: :hug: :wub:
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2008, 04:09:29 p.m. de 2Angels »