11 Octombrie, 2025, 01:14:44 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

ce sa fac?

ar fi bine sa il mai caut?
1 (33.3%)
el m-a uitat deja?
2 (66.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 3

Votare închisă: 02 Februarie, 2008, 04:24:03 p.m.

Autor Subiect: am nevoie de un sfat......... :)  (Citit de 6489 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Ianuarie, 2008, 04:24:04 p.m.
Citit de 6489 ori

lacrima_inger

Salut sunt Lacrimadeinger si am nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta.......in timpul verii am fost cu un baiat din Targoviste - eu sunt din Constanta - pentru cateva saptamani, dupa care el a plecat de unde este....Peste un timp ne-am intalnit din nou intr-o alta localitate, iar relatia mergea cat se poate de bine, comunicam, ne simteam bine unul cu celalat si in pat si in afara lui....insa de la o vreme lucrurile nu mai mergeau la fel de bine...nu mai vb  nu mai avea timp sa vb cu mine nici macar la telefon, nu ne mai vedeam cu saptamanile si nici in pat lucrurile nu stateau cum ar fi trebuit......in fine ne-am despartie fara ca el macar sa imi spuna un motiv care ar fi dus la despartirea noastra, a rupt legatura cu mine definitiv........ce pot face eu in stiuatia data.......ar fi bine sa il mai caut sau nu.........(intreb pentru ca am adresda lui de mess dar nici acolo nu doreste sa imi raspunda)? ar fi bine sa il uit? El m-a uitat deja.....? Nu mai vrea sa aiba de a face cu mine?  :( va rog din toata inima sa imi dati si mie un sfat sincer oricat de dureros ar fi acesta....

28 Ianuarie, 2008, 05:27:37 p.m.
Răspuns #1

charlie

1. Stai sa ghicesc... ai undeva pana in 18-19 ani. Corect?

2. Singurul si cel mai pertinent sfat: Move on.
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Ianuarie, 2008, 10:11:53 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Buna lacrima_inger,
ar fi bine daca ai reusii sa vorbesti cu el, fata in fata, despre nevoile lui si ale tale. Daca el refuza sa vorbeasca cu tine, cred ca e cazul sa iei in considerare spusele lui charlie, si anume sa mergi mai departe. Sunt convins ca nu e el singurul baiat din preajma ta, iar daca prin absurd ar fi, cu singuranta in curand or sa apara si altii.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

29 Ianuarie, 2008, 11:57:53 a.m.
Răspuns #3

lacrima_inger

Va multumesc pentru sfaturi :) voi tine cont de ele si voi merge mai departe cu viata mea :)

29 Ianuarie, 2008, 08:40:27 p.m.
Răspuns #4

roxi

Lasa-l in pace...daca se poarta asa cu tine nu te merita...nu te mai umili tu in fata lui:)indiferenta doare cel mai tare:)

30 Ianuarie, 2008, 02:17:43 a.m.
Răspuns #5

Copilutz@

ingerashule..sincer..relatia la distanta in ziua de azi cate odata chiar esti bine privita din punct de vedere amoros,dar sincer nu mereu! ce ai povestit tu aici e doar o parte din povstea voastra..eu cred cadistainta isi spune cuvantul..sau o alta femei..am mai avut un exemplu identic care pana la urma a fost datorita distantei!un sfat micutz trage de la el un raspunc concret..sau dute mai departre sunt destui barbati care te merita :-* :-* (din pacate noi toate fetele il vrme pe cel care nu ne merita) :(
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!

14 Decembrie, 2008, 01:48:33 p.m.
Răspuns #6

alin333

Salut sunt Lacrimadeinger si am nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta.......in timpul verii am fost cu un baiat din Targoviste - eu sunt din Constanta - pentru cateva saptamani, dupa care el a plecat de unde este....Peste un timp ne-am intalnit din nou intr-o alta localitate, iar relatia mergea cat se poate de bine, comunicam, ne simteam bine unul cu celalat si in pat si in afara lui....insa de la o vreme lucrurile nu mai mergeau la fel de bine...nu mai vb  nu mai avea timp sa vb cu mine nici macar la telefon, nu ne mai vedeam cu saptamanile si nici in pat lucrurile nu stateau cum ar fi trebuit......in fine ne-am despartie fara ca el macar sa imi spuna un motiv care ar fi dus la despartirea noastra, a rupt legatura cu mine definitiv........ce pot face eu in stiuatia data.......ar fi bine sa il mai caut sau nu.........(intreb pentru ca am adresda lui de mess dar nici acolo nu doreste sa imi raspunda)? ar fi bine sa il uit? El m-a uitat deja.....? Nu mai vrea sa aiba de a face cu mine?  :( va rog din toata inima sa imi dati si mie un sfat sincer oricat de dureros ar fi acesta....
Hmmmm nu vrea sa-ti raspunda pe mess l-ai suparat cu ceva cumva?I-ai spus ceva ce nu-i place cumva?Ai sentimentul ca te inseala?