10 Octombrie, 2025, 08:36:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un sfat :(  (Citit de 6885 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Ianuarie, 2008, 07:17:36 a.m.
Citit de 6885 ori

Shake0

Salut am  si eu nevoe d un sfat...am o fata nou venita in clasa.. e superba.. dar nu stiu cum sa procedez cu ea... vreau si eu o metoda sigura de agatat... am citit multe metode dar mici una nu mi se pare prea buna :(  Eu stau intr-un fel cu ea in banca .. noi la liceu invatam la un laborator in care sunt aproape lipite doua randuri asa k e decat juma d metru intre mine sh ea... deci pur si simplu nu am nici o idee de a o agata ... vreau sa stiti k nu am probleme de genu timiditate.. mai e o posibila problema eu sunt rocker sh ea e manelista  ::) Dar pt mine nu conteaza.
   Eu sunt un tip mai retras, prefer ma am putini prieteni si buni decat mai multi sh sa nu am incredere in ei( retras dar nu extrenm de retras nu v ganditi la cinestie ce)
   Deci vreau sa o agat sh nu stiu cum sa o fac, datimi si mie o metoda sigura buna si practica !

30 Ianuarie, 2008, 02:18:34 p.m.
Răspuns #1

Just

Bun venit ,WolfX!

Parerea mea este ca numai tu poti stii o metoda sigura de a o face prietena ta ,asta pentru ca ai ocazia sa o vezi zi de zi si astfel iti dai seama ce fel de persoana este ,ce ii place ,cum ii place sa o abordezi.Sunt fete carora le place sa le spui direct si fara ezitari "Imi placi .Vreau sa fii prietena mea" ;unora le plac surprizele,altora deloc.Intelegi ce vreau sa spun!? Felul in care o abordezi depinde in mare masura de personalitatea ei.

Faptul ca te-ai autonumit "rocker" si pe ea manelista intr-adevar ar putea fi o problema. In materie de muzica aveti gusturi diferite.Acum ori tu vei trece de partea alor ei ,ori ea de partea alor tai.Cert e ca (un exeplu oarecare) Queen se bate cap in cap cu Nicolae Guta si trupa.Dar daca tu poti trece peste asta este bine .

:)
Sper sa-ti mearga bine si te mai asteptam pe la alte subiecte!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Ianuarie, 2008, 03:21:53 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Bun venit wolfy!

Inainte de toate te-as ruga sa faci un efort si sa nu mai folosesti scrierea tip mirc: k, sh, tz, etc, iar mai apoi ti-as spune ca raspunsul sta doar in sufletul tau.
Desi tu ai spus ca esti un tip mai retras...mie nu mi se pare dupa felul in care ai pus problema  :), dar s-ar putea sa gresesc, insa, daca vrei sa fi cu cineva in adevaratul sens al cuvantului ar trebui sa fi sincer si sa fi tu insuti. Nu foloseste la nimic daca vrei sa pari altfel sau altcineva, pentru ca dupa o vreme perdeaua va cadea si poate te va parasi.
Cum sa o cuceresti? Simplu! Prin tine! Ia-ti inima in dinti si invit-o undeva si...las-o sa te cunoasca pe tine...daca te va placea...o sa ramana!
In rest...mai ramai printre noi si incearca sa participi si pe la alte topicuri. Crede-ma e...interesant  ;)!

30 Ianuarie, 2008, 03:25:49 p.m.
Răspuns #3

Shake0

inteleg ce vrei sa spui.. dar nu o cunosc destul de bine din pacate  :(
ce pot sa va zic despre personalitatea ei e genul de persoana glumeata copilaroasa jucausa etc. .. eu sunt mai serios (da nu prea mult ;D cateodata) .. decu datimi sh mie un sfat mai concret caci nam nici o idee cum so abordez .... :'(

30 Ianuarie, 2008, 03:29:19 p.m.
Răspuns #4

Shake0

am nevoe ce ceva de genul " Love 4 Idiots "   ;)
 in legatura cu chestia "fi tu insuti" nu mas schimba pt minic in lume  ;D
« Ultima Modificare: 30 Ianuarie, 2008, 03:44:33 p.m. de WolfX »

30 Ianuarie, 2008, 04:52:21 p.m.
Răspuns #5

Shake0

nteleg ce vrei sa spui.. dar nu o cunosc destul de bine din pacate 
ce pot sa va zic despre personalitatea ei e genul de persoana glumeata copilaroasa jucausa etc. .. eu sunt mai serios (da nu prea mult  cateodata) .. decu datimi sh mie un sfat mai concret caci nam nici o idee cum so abordez ....

06 Februarie, 2008, 12:37:17 p.m.
Răspuns #6

ierdna

dar te-ai gandit vreodata daca ei ii place de tine? ai iesit cu ceva in evidenta fata de ea? tu rocker..ea manelista...va bateti cap in cap...dar asta se poate schimba...nu cred ca tu te vei face manelist, dar ea ar putea sa renunte la manele si sa asculte alte genuri..dar nu asta era problema ta...intrebai cum sa o cuceresti...intra in vorba cu ea..deschideti anumite teme de discutii, fa-o sa se simta bine in prezenta ta, sa rada...iesi la un suc/o bere cu ea..sau la o plimbare pur si simplu...asa k intre amici...pentru ca de la lucruri minore se ajunge mult mai departe..exemplu eu..am fost la fosta sa imi recuperez o bluza..si de acolo ne-am intins la mai multe...daca ai zis ca nu esti timid e super...incearca sa iesi in evidenta putin cu ceva si sa fie si ea prin preajma...te asteptam cu rezultate ...bafta multa!

07 Februarie, 2008, 12:06:10 a.m.
Răspuns #7

alexia

Am citit topicul si ma gandeam ca poate iti pot da un sfat. Insa daca vrei sa o "agati" (parca ar fi o jacheta), nu prea stiu ce sa spun... Dar vei gasi tu solutia, sunt sigura!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

07 Februarie, 2008, 08:48:03 a.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
Ei..si daca ti-am da noi solutia magica, nu ar mai fi meritul tau! Lasa timiditatea si treci la actiune!
Let's put a smile on that face!

07 Februarie, 2008, 11:06:09 p.m.
Răspuns #9

Shake0

puteti sami dati voi solutia magica ! ca nu ma supar  :)  nas avea nici un pic de regrete