10 Octombrie, 2025, 12:18:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Bravo!  (Citit de 10619 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Martie, 2004, 01:28:57 a.m.
Citit de 10619 ori

HERRA

Vizitator
baieti va apreciez  pentru acest site...ma refer la Dela,Androgin, Bllue si la toti cei care ati facut  tot posibilul ca acest site sa existe.FELICITARI si va  multumesc din suflet!!!
Nu sunt o minte scilpitoare doar in acest site am gasit un refugiu,nu cred ca sunt singura care are aceasta parere!
Tineti-o tot asa! Bafta in continuare!

10 Martie, 2004, 01:20:08 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Multumesc pentru aprecieri, imi place sa cred ca suntem pe drumul cel bun. Sunt de parere ca daca acest site ii este util si de ajutor macar unei singure persoane asta inseamna ca nu e degeaba.
Multumesc inca odata.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

11 Martie, 2004, 07:22:05 p.m.
Răspuns #2

Paul

Imi pare bine ca acest loc iti ofera un adapost... Il meriti. Si pentru mine Lovetime.ro ramane dragostea de la inceput...
Iubesc, deci exist.

19 Decembrie, 2004, 03:29:56 p.m.
Răspuns #3

k|ss4u

lovetime.ro brovo chiar imi place aici,ma simt fff bine,iar subiectele dezbatute sunt interesante...klumea tineti`o tot asa
just a kiss

13 Aprilie, 2005, 10:46:42 p.m.
Răspuns #4

HERRA

Vizitator
Hm, lumea nu s-a prea inghesuit pe aici!  :(
Am o propunere! care nu trece pe aici cu lauda sa nu mai aiba acees!  ;D
heheheh, glumesc..da stiti voi ca orice gluma ascunde un adevar!
Eu oricum va apreciez in continuare si va incurajez...chiar va fac galerie!

HAIDE LOVE TIME!
NU-I NIMIC, NU-I NIMIC
HAI SA MAI JUCAM UN PIC!
BRAVO!!!!!!!!!!!!! LOVE TIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO, LOVETIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Va pup pe toti ....mai ales pe Bllue, ca e si el din Brasov....si poate se trezeste maine ca ii fac galerie la usa!  ;D

13 Aprilie, 2005, 11:28:29 p.m.
Răspuns #5

just_a_tear

Vizitator
 Ma alatur Herrei si strig TAREEE :HAIDE LOVE TIME!!!Tineti-o tot asa!
Ce pot spune ,ma bucur ca am descoperit acest site si acesti oameni minunati care intra aici si care atunci cand mi-a fost greu au fost alaturi de mine cu incurajari si sfaturi.
      Bravo lovetime!

15 Aprilie, 2005, 12:46:29 a.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
Multumesc ca esti cu noi Lacramioara, dar sa stii ca faza cu accestul pe site era o gluma...adica cel putin inca nu s-a supus la vot de moderatori   ;D
Glumesc mei!
GO, LOVETIME!

15 Aprilie, 2005, 03:01:01 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

si fiindca nu pot ramane"imuna" la aceste felicitari pe care atat site-ul , moderatorii cat si toti cei ce au trecut pe aici le merita....spun si eu BRAVO ...si sa o tinem tot asa.....:)pupicei!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

28 Aprilie, 2005, 04:29:02 a.m.
Răspuns #8

Paul

Multumesc si eu pentru aprecieri... Voi face tot ce imi sta in putinta... ca acest site sa ramana in lista ta de preferate...
Iubesc, deci exist.

28 Aprilie, 2005, 12:11:10 p.m.
Răspuns #9

un_suflet

Se spune ca suma viciilor ramane constanta...:)
La o cafea v-am gasit....cu cafeaua in fata scriu de fiecare data...savurez cu placere fiecare cuvintel care ajunge acolo la..."nick-ul meu" cu aceeasi placere cu care savurez cafeaua....si, am curajul sa spun ca NU ESTE UN VICIU, CI O PLACERE!
Totusi...sa stai pe net prea mult timp...poate deveni un viciu, care, spunea cineva "creeaza dubla personalitate"! Daca ar fi sa capat o a doua personalitate... as fi fericita sa fie "in STILL- LOVEtime", iar daca ar fi sa pierd un viciu in schimbul acestuia....as renunta la fumat! :)
Felicitari si subscriu topicului....BRAVO!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

01 Mai, 2005, 10:17:45 p.m.
Răspuns #10

HERRA

Vizitator
Vreau sa spun e ca, eu in loc sa scap de un viciu mi-am mai luat unul in carca!
Primul era fumatul, acum e si lovetime!
Asta e soarta, planul din targ nu se potriveste cu ala de acasa!
Poate as mai avea o scapare...sa huidui ...poate asa o sa fiu data afara si scap de viciul numit lovetime!
Ca aici e prea bine, sa plec de una singura....

02 Mai, 2005, 06:44:36 p.m.
Răspuns #11

un_suflet

Sa inteleg ca nu vrei sa pleci "cu mana goala"....adica daca incepi sa huidui pe aici din pricina....fumatului....o sa ma iei si pe mine, nu-i asa? :(
Nu iti dai seama cata suferinta provocam? Mai bine....of ce greu e.... incercam sa....offff......NE LASAM DE FUMAT! am zis-o! acum...mai trebuie sa ma si conving eu pe mine mai intai....apoi trec la tine! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

11 Iunie, 2005, 10:35:43 p.m.
Răspuns #12

Guardian|Angel

aoleo....pai pana acum spuneati bravo lovetime-ului....acum plecati si va luati una pe cealalta.....e si o melodie:"si daca pleci,eu cui ramaaaaannn..."cui raman eu???

BRAVO LOVETIME.RO
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Decembrie, 2005, 10:53:45 p.m.
Răspuns #13

Evangeline

Ehehe eu nu am postat deloc aici :o E timpul sa va spun FELICITARI pentru tot ce ati facut. Ii pup pe toti moderatorii (fostii+noii) si le multumesc ca mi-au dat posibilitatea de a fi un membru. Asa am cunoscut mai multi oamenii si mai multe solutii la diferite probleme :)
Am avut sansa sa cunosc oameni minunati si sa le cunosc bucuriile si tristetile :) Sunteti minunati! ;)

Va pup dulce de tot :-* :-* :-*
Aveti grija mare de site ;) (e pretios)
Never, never quit!

16 Decembrie, 2005, 08:09:44 a.m.
Răspuns #14

sunshine

Asa este, ca si tine, ma simt si eu binevenita si ascultata dar mai ales bine sfatuita de cei de aici.Le multumesc pt tot ce fac si pentru ca m-au facut din nou sa visez.
  Eu cred ca un inger m-a trimis pe acest forum pt ca am intrat intamplator, cautand informatii despre zarzar, copilul meu avand de facut un proiect.Si am dat peste voi!
  BRAVO! BRAVO! BRAVO!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\